Дългото спиране на форума
Започната от Илия Горанов, 19 апр 2010 - 13:23:08
39 мнения по тази тема
Публикувано 23 април 2010 - 11:47
Не знам кой какво е смазвал,ама днес първия път ми показа,че страницата е недостъпна...след 10 минути се зареди - хората ако чакат калашника по толкова време

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 23 април 2010 - 14:52
ТОА ПА,
ти след 3 седмици чакане за 10 минути ли си
ти след 3 седмици чакане за 10 минути ли си

Публикувано 23 април 2010 - 18:18
Калашникът съвсем ръждяса.Няма ли някой запасняк да го смаже?

Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
Публикувано 24 април 2010 - 14:42

Публикувано 28 април 2010 - 18:23
Аз лично от 3 дена немога да вляза! Незнам какъв е проблема, ама е редно поне едно съобщение да се пусне, иначе всичко смърди на несериозност...
Публикувано 28 април 2010 - 20:15
Mи колега,Аз лично от 3 дена немога да вляза! Незнам какъв е проблема, ама е редно поне едно съобщение да се пусне, иначе всичко смърди на несериозност...
явно причината може да е при теб, помисли ли по този вариант?
Защото ако разгледаш тук,
три дни назад ще видиш че коментари има - следователно ...

Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано 28 април 2010 - 20:38
Всичко е ОК.Радвам се ,че сме на линия.Илийка няма за какво да те извиняваме-Благодаря ти за труда.Да сте живи и здрави всички.
Публикувано 28 април 2010 - 23:51
В интерес на истината има пропадания на хоста, но те са временни, може колегата тогава да е пробвал да влезне.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 30 април 2010 - 12:39
В интерес на истината има пропадания на хоста, но те са временни, може колегата тогава да е пробвал да влезне.
Има да и аз ги забелязвам и то често. Също сега като цяло форума работи доста по бавно.
Публикувано 30 април 2010 - 13:29
Има да и аз ги забелязвам и то често. Също сега като цяло форума работи доста по бавно.
Скоро ще се оправи и няма да пропада

Застраховки Каско и ГО - Тук!

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни