Е-е-е-е... сега ще кажеш, че мен не си ме виждалаАз съм виждала пепино...преди година по бул.Св.Наум..., по нашата улица видях и Hooligan преди време..
Младежът, който бях видяла на ЛукОйл така и не го разбрах кой е..
Днес видях - Кой и Къде ?
Започната от House M.D., 08 мар 2010 - 18:13:47
176 мнения по тази тема
Публикувано 09 март 2010 - 20:40
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 март 2010 - 21:18
Ама аз мислех, че темата е за такива, с които сме се разминавали из улиците на София..Е-е-е-е... сега ще кажеш, че мен не си ме виждала
А с тебе се видяхме с предварителна уговорка, а и пластинката ми бе специално поставена от теб
Хм, всъщност и с един друг колега сме пили и кафенце
Публикувано 09 март 2010 - 22:11
Аз Пепино няколко пъти съм го засичал в "Борово" и около Южния парк.Стори ми се,че видях неговата машина,паркирана пред един блок на ул."Родопски извор" в кв. "Манастирски Ливади" преди около месец,но не съм на 100% сигурен,че беше тя.
Публикувано 09 март 2010 - 23:09
Ама аз мислех, че темата е за такива, с които сме се разминавали из улиците на София..
Ами точно затова е темата, още в първата реплика на Крум се казва "колко се забелязваме ние по улиците"
Всъщност Крум не споменава София, а по улиците въобще, т.е. за всички фенове от цялата страна!
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 10 март 2010 - 01:00
Ние в разстояние на 2 пресечки (Борово и Солун и Борово и Родопски извор) сме поне 3-ма, доколкото знам, пък никога не съм се засичал с някой колега (сигурно пеша ходим повече)
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 10 март 2010 - 18:00
Илийка.. ето това е колега Насето
Преди идваше по срещи.. ама нещо щял да заминава на някъде.. пък като се върна каза , че го влечат повече мотори.. и така си остана Не съм го виждал от година поне...
Вик.. мой е тоз белия дето си видял на Арена.. че работех там до преди месец и нещо
Не съм знаел.. иначе да слеза да се запознаем . Другия път
Иначе днес.. никой не видях
Преди идваше по срещи.. ама нещо щял да заминава на някъде.. пък като се върна каза , че го влечат повече мотори.. и така си остана Не съм го виждал от година поне...
Вик.. мой е тоз белия дето си видял на Арена.. че работех там до преди месец и нещо
Не съм знаел.. иначе да слеза да се запознаем . Другия път
Иначе днес.. никой не видях
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 март 2010 - 18:49
Ами,ако си беше вдигнал телефона можеше и да ме видиш днеска.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 10 март 2010 - 22:21
Аз да си призная мернах в събота колата ти паркирана до сладкарницата ама без тебе. Верно съм спрял да се движа много из квартала.Ние в разстояние на 2 пресечки (Борово и Солун и Борово и Родопски извор) сме поне 3-ма, доколкото знам, пък никога не съм се засичал с някой колега (сигурно пеша ходим повече)
А мен редовно ми разправяше и Марти и други, че ме засичали около хотела на ЦСКА или по Шипченски проход, ама не е вярно - има една сива Цетка с номер като моя , ама не е комби. Вчера даже ми го каза същото един колега.
Публикувано 10 март 2010 - 22:32
Павка.. не е нарочно.. сутринта си бях заебал телефона.. и после си викам "а да оправя това.. а това.." и... стана олелия
Ти къде си бил ? Че аз бях в Левски Г .. времето когато си звънял
Веско.. а тоя дет е с твоя номер.. мани мани... направо.... нервите ми късаше. Ама вече от далеч го познавам - просто няма Ксенон А по-отблизо.. виждам , че отгоре няма релси за комби.. и те така
Ти къде си бил ? Че аз бях в Левски Г .. времето когато си звънял
Веско.. а тоя дет е с твоя номер.. мани мани... направо.... нервите ми късаше. Ама вече от далеч го познавам - просто няма Ксенон А по-отблизо.. виждам , че отгоре няма релси за комби.. и те така
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 март 2010 - 08:36
Е, аз пък почти всяка сутрин виждам едно С комби на паркинга до басейна Спартак. Мисля, че е на Мишо Радулов, но още не сме се виждали там, щото минавам към 7 часа да оставя дъщеря ми, пък по това време доста хора си поспиват, да им завидиш...Кефи ме като се паркира на "първа" линия, така и пеша-ходците могат да се информират за съществуването на МБКлубБГ.
Публикувано 14 март 2010 - 21:18
Тази вечер видях една тъмнозелена W202 на паркинга на Kaufland в Дружба.
Беше с лепенки mbclub.bg на задните стъкла (залепени без www-то) и със софийска регистрация с пластини на клуба...
Ама не знам на кого е, пък в магазина не срещнах позната физиономия... Макар че аз като ида с някого - ако се разделим го търся с часове вътре, та какво остава да виня някого, без да знам дори кого търся
Беше с лепенки mbclub.bg на задните стъкла (залепени без www-то) и със софийска регистрация с пластини на клуба...
Ама не знам на кого е, пък в магазина не срещнах позната физиономия... Макар че аз като ида с някого - ако се разделим го търся с часове вътре, та какво остава да виня някого, без да знам дори кого търся
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 март 2010 - 21:46
Мен пък оня ден ме видя Schumi,беше се дегизирал с едно пежо.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 14 март 2010 - 21:52
пеша ходи само 1Ние в разстояние на 2 пресечки (Борово и Солун и Борово и Родопски извор) сме поне 3-ма, доколкото знам, пък никога не съм се засичал с някой колега (сигурно пеша ходим повече)
Публикувано 14 март 2010 - 23:40
Аз пък към 8 без 15 видях Илийката къде си беше каширал ЦЛК-то пред тях
имах поръчка от 320 бл.. и реших да мина през Практикер за Цариградско... и те така
имах поръчка от 320 бл.. и реших да мина през Практикер за Цариградско... и те така
Публикувано 15 март 2010 - 16:01
+1пеша ходи само 1
Аз ходя пеша из квартала, че то иначе няма къде да се спре, аз ако ще обикалям 20 минути за да намеря къде да паркирам, после ако изгубя още 5 минути паркирайки, то по-добре да отида пеш да си свърша работата.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни