Днес видях - Кой и Къде ?
Започната от House M.D., 08 мар 2010 - 18:13:47
176 мнения по тази тема
Публикувано 25 април 2010 - 08:12
Вчера НЕ ВИДЯХ съседката и колежка от форума LIL, но видях цветето с нейното име и реших да го покажа тук:
Публикувано 25 април 2010 - 18:17
Страшно малко хора знаят, че има цвете камелия, явно не са чели "Дамата с камелиите", където куртизанката Маргарита Готие всеки ден закача бяла камелия на роклите си..в случаите, в които цветето е било червено, поради физиологични причини, господата не са били допускани до постелята й. От нея се вдъхновява и Верди за "Травиата"..Вчера НЕ ВИДЯХ съседката и колежка от форума LIL, но видях цветето с нейното име и реших да го покажа тук:
А иначе съм чувала, че цветето (храстчето) е доста капризно...знам си аз, че не съм цвете за всяка саксия
Благодаря, разведри ме в мрачната неделя!
Публикувано 25 април 2010 - 19:58
Не знаех, че е капризно цветето - приятелят, който го продава в магазина си за цветя, дори го държи денем навън. Изглежда си много добре.
Радвам се, че ти е станало приятно!
Радвам се, че ти е станало приятно!
Публикувано 26 април 2010 - 22:31
Докато форумът беше неактивен за пръв път видях коли на колеги из София.
Черна 124 300Д Турбо с джанти AMG Monoblock II ако не се лъжа, и
Червен 190, може би с Русенска регистрация, но не съм сигурен.
Не познавам колегите, но се радвам, че видях хора от форума (и по-точно от клуба, бяха с пластини на номерата).
Ако видят поста и решат да се "издадат" - ще знам кой съм видял
Не познавам колегите, но се радвам, че видях хора от форума (и по-точно от клуба, бяха с пластини на номерата).
Публикувано 27 април 2010 - 07:50
Турбо дизела е мой, радвам се, че не уточняваш къде си го видял!Докато форумът беше неактивен за пръв път видях коли на колеги из София.
Публикувано 27 април 2010 - 08:06
Турбо дизела е мой, радвам се, че не уточняваш къде си го видял!
Радвам се задочно да се "запознаем"
Първо загледах колата, направиха ми впечатление и джантите и чак накрая видях пластините на клуба! Страшна машина!
Публикувано 27 април 2010 - 09:18
Мерси, много си я обичам!Радвам се задочно да се "запознаем"
Първо загледах колата, направиха ми впечатление и джантите и чак накрая видях пластините на клуба! Страшна машина!
Публикувано 27 април 2010 - 15:27
Колегата и той много ти я обича ...
Само точи лиги като дойдеш,ама аз се крия че при мен е по-зле положението ...
Аз днес не видях,видяха ме
Публикувано 28 април 2010 - 07:49
Иво, времето се пооправи-с теб имаме мероприятие. между другото-на първи ако има среща на Ал. Невски съм там!Колегата и той много ти я обича ...
ПП: чакам решетка за голф петицата, ти май забрави?
Публикувано 28 април 2010 - 09:05
Амммм,дали така ще съм направил !?
Сега ти я дръпвам
Сега ти я дръпвам
Публикувано 02 май 2010 - 19:47
Днес видях една лачена W210 Е290 комби, до стадион В.Левски ,
не съм я мяркал по срещите и позачаках малко но ... тц .... който е да си казва
не съм я мяркал по срещите и позачаках малко но ... тц .... който е да си казва
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 05 май 2010 - 08:39
Най напред да се легитимирам не съм ZHIVAGO а DEK. Току що видях "Хитрото яйце" на колегата SAMURAIJACK в нашия квартал
Публикувано 05 май 2010 - 21:59
Днеска бях в три квартала и на язовр огняновоНай напред да се легитимирам не съм ZHIVAGO а DEK. Току що видях "Хитрото яйце" на колегата SAMURAIJACK в нашия квартал
Свобода
Западен парк и Бели брези -на последното бях на гости след огняново (и преди това де)
И направих първия тест на машината-ПЕРФЕКТНА ..от къде мина...какво чудо беше...вярно е че я поожулиха храстите ,но иначе и пиша 10 от 10 днес
DEK-смело свиркай ако се видим-дано не съм запушил път нещо ,че днеска малко бях спрял на чорчик..ама габаритите големи
Публикувано 05 май 2010 - 22:45
Божеее.. Цл караш.. а за габарити говориш
Сега ако кажеш , че е и по-маневрено..
Сега ако кажеш , че е и по-маневрено..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 май 2010 - 13:55
Май ще се окаже че сме квартал до квартал вчера на ул.Западна го видях Яйцето да си кротува
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни