Днес видях - Кой и Къде ?
Започната от House M.D., 08 мар 2010 - 18:13:47
176 мнения по тази тема
Публикувано 16 март 2010 - 09:54
ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, че тази тема не е колегиална и ще подтикне увеличаването на битовите скандали и разводите! Я си представете, че нежната ви половинка (например, обратното също важи) прочете, че са те видяли ( или паркираната ти кола ) на дата....в .....часа на ул."........." №......, точно когато сте били "командировка"( "по работа") в провинцията за три дни? Така и вие ще страдате, а и номера ще е ясен!
Да не се публикува пост без предварително съгласуване с изловения(потърпевшия).
Публикувано 16 март 2010 - 10:41
Митеееее,ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, че тази тема не е колегиална и ще подтикне увеличаването на битовите скандали и разводите! Я си представете, че нежната ви половинка (например, обратното също важи) прочете, че са те видяли ( или паркираната ти кола ) на дата....в .....часа на ул."........." №......, точно когато сте били "командировка"( "по работа") в провинцията за три дни? Така и вие ще страдате, а и номера ще е ясен!
гузен негонен бяга
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 16 март 2010 - 11:03
Предпазни мерки никога не са излишни!Митеееее,
гузен негонен бяга
Публикувано 16 март 2010 - 11:42
Аз пък днес се видях с Илия Горанов при един майстор. Ама не случайно, а нарочно.
Че даже и кафе пихме (той пи чай). И си побъбрихме.
Че даже и кафе пихме (той пи чай). И си побъбрихме.
Публикувано 16 март 2010 - 11:48
Мите.. предпазните мерки май ги гониш.. щото има за какво
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 16 март 2010 - 12:23
Тъй,тъй, намерихте повод да се докарате по-светци от Папата-на чужд гръб!Мите.. предпазните мерки май ги гониш.. щото има за какво
Публикувано 20 март 2010 - 22:27
Днес видях psycho,на работното му място. Щяхме да стреляме,ама се оказа, че чакали някаква група от Шератон, не му се представих коя съм, защото си тръгнахме набързо и малко разочаровани, ама той ще се сети коя съм и без джокер.
Публикувано 21 март 2010 - 01:29
Интересна тема
Толкова съм заблеян в последно време, че не виждам никой и нищо...
Мяркам едно CLK около студентски, със софийски номера и всеки път си махваме с човека, но не съм го виждал на сбирка.
Най-забавно ми е като дойде една колежка с бял ML с AMG пакет и СТ регистрация, направо засрамва целия автопарк пред университета
Толкова съм заблеян в последно време, че не виждам никой и нищо...
Мяркам едно CLK около студентски, със софийски номера и всеки път си махваме с човека, но не съм го виждал на сбирка.
Най-забавно ми е като дойде една колежка с бял ML с AMG пакет и СТ регистрация, направо засрамва целия автопарк пред университета
Публикувано 27 март 2010 - 23:43
Аз ще помоля, да не виждам в тази тема моето име/ник!
Благодаря
Благодаря
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 29 март 2010 - 23:07
Днес,около 16,30 - 17ч. без нещо,ми се стори,че мернах @Lorinser да чака с 500СЕ-то,за да направи десен завой от ул."Охрид" по "Опълченска".
Малко по-късно,(към 18 и нещо-19ч.),с бащата засякохме колегата @Blond и даже му дадохме път,за да се включи на кръстовището на "Гоце Делчев" и "България".
Малко по-късно,(към 18 и нещо-19ч.),с бащата засякохме колегата @Blond и даже му дадохме път,за да се включи на кръстовището на "Гоце Делчев" и "България".
Публикувано 30 март 2010 - 14:45
Аз пък видях на 6ти септември.. и графа... една пура с номер 0093.. и наши пластини
200 м по-надолу.. ме видя Сашко (W140)
200 м по-надолу.. ме видя Сашко (W140)
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 март 2010 - 17:12
Днес в 00:43 на "Позитано" и "Три уши" видях ......Ама той не ме видя...И по добре
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 30 март 2010 - 19:05
Хулиган нахулигани хулиганско хулиганово :PАз ще помоля, да не виждам в тази тема моето име/ник!
Благодаря
Публикувано 22 април 2010 - 07:09
Снощи към 1ч. на МакДоналдс на Тодор Александров видях един клубен автомобил и отидох при него , но той каза ,че колата е на брат му. 124-ка 200Е с ксенон и кристални стопове , момчето каза ,че собственика на колата се казва Наско , е нека се представи де.
А и нещо много интересно , пак снощи като се прибирахме един пич с 124 наказа братовчет ми много лошо ,а братчеда кара 530хд 2008г. произведен , а 124ката го здра
Тъй че който е бил ако пише тук да си каже За уточнение дръпката стана от илиянци до требич и мера зави наляво в требич.
А и нещо много интересно , пак снощи като се прибирахме един пич с 124 наказа братовчет ми много лошо ,а братчеда кара 530хд 2008г. произведен , а 124ката го здра
Тъй че който е бил ако пише тук да си каже За уточнение дръпката стана от илиянци до требич и мера зави наляво в требич.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 22 април 2010 - 10:02
Аз пък миналата година когато колегата Пепино ми донесе пластините в "онова бито пазарче" на което май му викат МОЛ ... в гаража докато търсех място мернах 2 коли с пластини!
Отделно докато стигна до там сигурно 5-6 бройки с пластини засекох ... човек да го е страх да се покаже ... пластини навсякъде
Ще ме извинявате за спам-а !
Отделно докато стигна до там сигурно 5-6 бройки с пластини засекох ... човек да го е страх да се покаже ... пластини навсякъде
Ще ме извинявате за спам-а !
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни