Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Xenon Luxima PremiumМонтирах ксенон

• Please log in to reply
60 мнения по тази тема

#1 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 06 февруари 2010 - 13:32

Здравейте, отдавна не се бях веслвал във форума и реших да попиша малко.Бих искал да се " похваля", че си монтирах ксенонов комплект Luxima Premium и мога да кажа, че надхвърли и най-смелите ми очаквания.Цялата светлина стана почти като оригинален.Просто е чудесно.Повода да го споделя това, е че доста се интересувах за този пакет преди това и тук във форума нещо не намерих информация.Който се интересува или прояви интерес веднага ще го информирам или ако се разбереме може и на живо да види как свети.Нищо общо с всякаквите монтирани и евтинджоски китайски боклуци на редица автомобили, които срещам всеки ден по улиците.
Линк да прочетете за какво става въпрос:
http://www.tuning.bg...-na-pazara-1485
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

#2 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 06 февруари 2010 - 14:15

Радвам се за теб,ама така малко сухичко сЕкаш...Снимай колицата фаровете,вътре в коша как са натаманили баластите,пък ако сложиш някоя снимка как свети в тъмното ще е супер :)
Ииии честито все пак :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#3 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5570 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 февруари 2010 - 14:46

Честито колега...
Тука се каня от доста време и аз да сложа само , че няма да е Премиум , тъй като няма Х4 - Би :S

Сега гледам са пуснали точно Х4 - Би за 209 лв.. и мисля да отнасям един комплект ... ама още се чудя.. 5 или 6 000к
Ти на колко К се спря ?
Къде ти го монтираха ? Сложи ли "Stop Error" кабели ? Колко излезе всичко ?
И наистина няма да е лошо да сложиш снимка.. преди.. и сега :)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#4 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:19

Къде ти го монтираха ? Сложи ли "Stop Error" кабели ? Колко излезе всичко ?

Да вярно-колко е монтажа?!?! Щото в сайта им пише 179 за premium,и че има 24м.гаранция,но при монтаж от тях,щото ако ми плеснат стотара за монтажа,намалението им остава на думи само.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#5 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:46

Така значи аз лично съм сложих най-масовото-6000к.Снимки ще сложа утре.Довечера ще снимам да ви покажа как светят (само трябва да поизмия фаровете, че днес просто има 1 см кал по тях), утре ще направя на фаровете от вътре, но само да уточня, това е комплект при който всико е във фара, т.е. няма нищо от вън, като баластите са все едно продължение на капака зад фара.За съжаление снимки преди монтажа няма как да сложа поради очевидна причина-нямам, а вече ксенона е монтиран.Иначе монтажа струва точно 40 лева в един от оторизираните сервизи които признават Luxima-МАК CAR ALARM.Намира се в Борово, малко след Билата на бул.България, но на отсрещната страна.В комплекта си има всичко необохидмо като кабели и джажи, които да спират ерорите.За сервиза мога да кажа само суперлативи, без да прозвучи като реклама, много коректни, бързи и усложливи са, а още повече и че от Luxima ми препоръчаха там да отида.Самите майстори като се заговорих с тях и те потвърдиха моето мнение, че точно този пакет е най-доброто и удачното в момента на пазара на ксенонови светлини, като са много близко до фабричните още повече, че всичко е вкарано вътре във фара и крушката.
  • 0

#6 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:51

Всъщност ей сега нащраках малко снимки на дневна светлина.Тука се вижда как са монтирани.

Прикачени файлове

• 0

#7 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:52

Ясно....нещата,които са ме спирали досега са точно грешките,и не дотам елегантното монтиране.Значи 179лв. премиум Н1 и 40лв. монтаж-220лв тотал,долу горе бива :)
  • 0
Публикувано изображение

#8 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:56

Ето и как светят на дневна светлина :icon_coolgrin: .

Прикачени файлове

• 0

#9 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2010 - 16:58

Ясно....нещата,които са ме спирали досега са точно грешките,и не дотам елегантното монтиране.Значи 179лв. премиум Н1 и 40лв. монтаж-220лв тотал,долу горе бива :)

Всичко с монтажа 220 лв+2 години гаранция+перфектно виждане в ноща, без да заслепяваш другите, кво по яко от това.Но ти трябва H7 не H1.
  • 0

#10 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5570 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 февруари 2010 - 18:39

Екстра.. замислял ли си се да сложиш бели габарити ?
Видях им в сайта , че предлагат и такива габарити... че мен лично много ме дразни.. ксенон.. и обикновени габарити.... :mellow:

Супер е станало.. така като гледам и аз ще съм на 6000 к....

Трябва да ги разпитам дали няма да пускат скоро Премиум за Х4

Мишо.. парите си заслужават...
Познавам 4-5 човека с ксенон от там и от всички.. само суперлативи. Сещам се и за 2-3ма , които не харесват ксенона.. и в последствие разбрах, че става дума за китайски ;)
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#11 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 06 февруари 2010 - 19:01

Видях им в сайта , че предлагат и такива габарити... че мен лично много ме дразни.. ксенон.. и обикновени габарити.... :mellow:

Ако може и габаритите да не будят грешки,ще е идеалнооо..Другият вариант е philips blue vision,но и аз съм на мнение,че за завършен вид трябва да се сменят и габаритите ;)

Мишо.. парите си заслужават...

И аз така мисля :icon_coolgrin:
Освен това Хаус ми спомена,че може би ще има отстъпка за членове,така че на 99% знам,откъде и какъв ксенон ще сложа :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение

#12 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5570 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 февруари 2010 - 19:24

За габаритите вече има измислено решение и на мен даже ми харесва много :)

Габаритната крушка се оставя да свети вътре в двигателния отсек , като новия габарит се присажда към същия кабел и се поставя във фара.
Така.. хем си имаш светлина вътре - да виждаш като сипваш течност за чистачки.. не че капаците ни се вдигат за друго :tongue: , хем и не дава грешка.
Въпреки , че като се замисля.. , ако се сложат "Stop error" за габаритите.. дали няма възможност да се избегне грешка ?
Ако става така.. съм много съгласен да го направя :)

Крум кога ти го е споменал това... че... да изчакам тогава :flagMB new:
  • 0

#13 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 06 февруари 2010 - 19:33

Габаритната крушка се оставя да свети вътре в двигателния отсек , като новия габарит се присажда към същия кабел и се поставя във фара.

Бе не ми се нрави мноо да правя дискотека при мАтора ;)
Ако те имат решение ще е супер-ако ли не в ибея го продават,но с доставката идва към 40$...
Публикувано изображение

Крум кога ти го е споменал това... че... да изчакам тогава :flagMB new:

В сряда на Комитите ми спомена,но ДАЛИ и КОГА ще каже той.
  • 0
Публикувано изображение

#14 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2010 - 19:55

Такаа, ето и снимки от нощно каране.Оставям всеки сам да си прецени за себе си.Иначе за габаритите, верно е че е дразнещо да светят така жълто и всъщност аз така или иначе съм решил да направя нещо по въпроса.Надавам се съм бил полезен.Ако някой има желание може и на живо да се видим (таман ще пием по една бира) и да си прецени дали иска да си слага или не.Ма съм сигурен, че един път туриш ли тоя ксенон, халогенна крушка повече няма да искаш и да видиш.То ся остава и някой от Luxima, да прочете всичките ми коментари и няма начин поне едни крушки за габаритите да намажа :0_yahoo: .

Прикачени файлове

• 0

#15 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5570 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 06 февруари 2010 - 19:55

40 $ е ако е само за теб.. иначе ако вземем 2-3-4 човека.. общо.. ще дойде доста по евтино ;)
Трябва да ги питам в Луксима дали техните правят проблем...
Аз ще го питам Крумчо за какво иде реч :)

А пуснал си снимките докато пиша и аз
Супер свети.. !! За мен лично е повече от перфектно !
Незнам фаровете ти колко са нови и т.н. , ама моите са на около година и дори и в момента светят перфектно с халоген.. и все пак искам ксенон

Дано някой от Луксима наистина прочете... поне може да ни дадат отговор дали ще има Премиум Н4
П.С леле.. оспамихме темата.. ама като се замисля , нашите коментари са свързани с темата :)
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни