МЕНТЕТАТА на Bosch
Започната от ENOXELA, 27 окт 2005 - 11:24:15
45 мнения по тази тема
Публикувано 27 октомври 2005 - 11:24
Eто тук е мястото да ви насоча вниманието към темата за МЕНТЕТАТА който продават така наричащи себе си "Орторизирани дилъри"
Също ТУК можете да споделите свойте мнения отностно кой магазини сте доволни или обратно.Но май се отплеснах Sorry.
Тази дистрибуторна капачка е закупена от магазина Киров-Бош на ул."Оборище" в София в комплект с Палеца,и 6 бр. свещи, сeга не си спомням точната цена, но над 350 лв.комплекта. И какво стана мислите Surprised Свещите ги изхвърлих още на
5 хил. км.
Палеца на 3500 км. Но това преля чашата.
Виж снимките
Също ТУК можете да споделите свойте мнения отностно кой магазини сте доволни или обратно.Но май се отплеснах Sorry.
Тази дистрибуторна капачка е закупена от магазина Киров-Бош на ул."Оборище" в София в комплект с Палеца,и 6 бр. свещи, сeга не си спомням точната цена, но над 350 лв.комплекта. И какво стана мислите Surprised Свещите ги изхвърлих още на
5 хил. км.
Палеца на 3500 км. Но това преля чашата.
Виж снимките
Публикувано 29 октомври 2005 - 13:29
аз имах същия проблем със свещите БОШ от същия вносител.вече кабелите ,свещите,капачката и палеца от 20-тина хил. насам са ми БЕРУ и нямам забележки за момента
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 30 октомври 2005 - 16:53
А свещите им са пълен боклуказ имах същия проблем със свещите БОШ от същия вносител.вече кабелите ,свещите,капачката и палеца от 20-тина хил. насам са ми БЕРУ и нямам забележки за момента
Публикувано 09 март 2007 - 08:19
незабравяйте че бош имат заводи в турция а за нашия пазар всичко идва от там
Публикувано 09 март 2007 - 08:46
Съгласен съм,но вчера ходих до един магазин да си търся едни чаркалъци,и ги питах далии имат ефтини Турски понеже не са толкова важни и не държа на качество.незабравяйте че бош имат заводи в турция а за нашия пазар всичко идва от там
Отговора беше еднозначен-от 01.01.2007 просто трябва да забравим за ефтини Турски стоки заради евросъюза.
Така че вече би трябвало да навлезят качествени европейски стоки,или поне да изчакаме да свършат ментетата по складовете.
Публикувано 09 март 2007 - 08:58
За турски не знаянезабравяйте че бош имат заводи в турция а за нашия пазар всичко идва от там
Бош имат завод в унгария, там се произвеждат помпите и др. артикули.
Публикувано 09 март 2007 - 10:49
И само да допълня адаша.
И аз имам един познат който търгува с турски стоки.Той ми е казвал че ако на една стока от Турция пише произведено в Турция ,значи би трябвало да няма проблеми,но ако пише произведено в EU то вече опребелено е ментарляк.
И аз имам един познат който търгува с турски стоки.Той ми е казвал че ако на една стока от Турция пише произведено в Турция ,значи би трябвало да няма проблеми,но ако пише произведено в EU то вече опребелено е ментарляк.
Публикувано 10 март 2007 - 21:45
Момчета,просто марката Бош е едно голямо дърво,независимо къде е произведена,това е най нискито качество от добрите марки, замислите се защо е най лансирана като марка в най-бедните страни.Защо в Германия е една от евтините фирми,което ако някой го оспори не е пазарил,Копувал съм свещи и за дизел и за бензин,докато се пребера до България все някоя изгърмяла цената си еспочти същата като тука.Да не говоря за акомулаторите им,най-големите боклуци,вече имам два,който изгърмяха като направиха година.Българските са каде,каде.......
Публикувано 11 март 2007 - 20:24
Ако действително е така, защо именно Бош е една от трите одобрени марки от МБ заедно с Беру и Шампион, които са абсолютно взаимозаменяеми?Момчета,просто марката Бош е едно голямо дърво,независимо къде е произведена,това е най нискито качество от добрите марки, замислите се защо е най лансирана като марка в най-бедните страни.Защо в Германия е една от евтините фирми,което ако някой го оспори не е пазарил,Копувал съм свещи и за дизел и за бензин,докато се пребера до България все някоя изгърмяла цената си еспочти същата като тука.Да не говоря за акомулаторите им,най-големите боклуци,вече имам два,който изгърмяха като направиха година.Българските са каде,каде.......
Публикувано 11 март 2007 - 20:42
Тук магазинчето ми продава БОШ,каквото и да ми потрябва все БОШ ми дават.Проблеми до момента нямаме
.
Публикувано 12 март 2007 - 16:19
...Защо в Германия е една от евтините фирми,което ако някой го оспори не е пазарил..
За всичко друго съм съгласен с теб, но да кажеш, че Бош са евтини, няма начин! Мен всъщност най-много за това ме е яд на тях - щото хем продават боклуци, хем скъпи, та скъпи...
Преди време купувах едни разпръсквачи за дюзи, директно от Бош, Германия. От 4 броя, два бяха произведени в Турция, два в Индия! Е, поне си пишеше. Ама цената им беше, като за швейцарски. Та факт е, че и Бош, като всички останали са си разхвърляли производството из разни страни с ниски заплати и не смогват да контролират качеството.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 12 март 2007 - 22:05
Преди няколко години една индийска компания успява да УБЕДИ( не им е било нужно много време,явно)Бош да прекратят производството на компоненти и рез.части за редови и роторни помпи в последния си обект в Европа(Франция) и да го изнесат в Индия. И да се скъса човек от търсене,разпръсквачи Бош освен от Турция,Бразилия и Индия(в Щатите,чета вече имало и китайски) не може намери. Предполагам,ако се изръси човек за цяла ГНП,ще да пише Made in India(или нищо)...Има из нета статии още по въпроса,имаше пространен материал от "Хинду Таймс" с хвалби от сорта на "цялата производствена гама на Бош за предкамерни дизели е в ръцете на индийския работник" и т.н....
A,и това:
http://delphi.com/ne...42028-06022005/
A,и това:
http://delphi.com/ne...42028-06022005/
Blood, Sweat and Diesel !
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни