Понеже незнам дали избощо трябва да пиша тук , реших че искам да споделя някои мисления и емоции. Шофьор съм от 2 години и малко (официално , с книжка- но това няма значение дори). Нямам почти никакъв житейски опит , млад съм... За форума разбрах случайно от интернет - имах някакъв проблем за който ми помогнахте. И така тема след тема (не че са много) аз научавах все по нещо ново и абсолютно във всяка ми бе помогнато на 100 %. Дори наскоро сменях крушки по интериора и в една от 1вите ми теми си спомних че ми беше обяснено със снимки как се сваля централната конзола (благодаря специално на "колегата" който ми помогна със снимковия материал). Освен в моите теми (питания) аз научих толкова много неща от останалите теми на потребители като мен. За самата марка няколко думи - може би от това ,че баща ми е запален фен на марката, а може би и от самия факт че Е АДСКИ ХУБАВА И НАДЕЖНА кола ( вкарах малко емоции) тя се превърна в един от интересите ми в свободното време. Не твърдя че разбирам от коли като цяло , не съм учил даже в такова училище, но е факт че ме влекат. Познанията ми са твърде груби ,но се опитвам да трупам информация. А когато човек се интересува от нещо наистина, той научава нещата по лесно ( поне така мисля ).
Има 1 проблем обаче , и той е че не ми остава много време да влизам във форума (това не е извинение естествено , ако искаш нещо то няма извинение ако не го правиш) , та... опитвам се да отделям все повече време на това да следя форума и да трупа информация. Дори докато съм на работа използвам почивките и свободното време да прегледам някоя и друга тема... Както написах преди малко скоро сменях крушки - все още имам няколко въпроса , опитвам се да ползвам търсачката , но не винаги намирам каквото ми трябва и пускам тема затова... Наистина много ми помогна форума и се надявам да ми помага и за в бъдеще, дори искам да стана член на клуба ,но надали ще стане , нямам време да се обърна пък камо ли да ходя на срещи на клуба, затова и не се надявам. Достатъчно ми е че съществува форума... Не че съм зает от някакви бизнес дела , или неотложни задачи - просто работа и в свободното време отделям време на приятелката и евентуално някаде да излезна. Знам че повечето от вас са хора със собствени семейства , заети хора даже повече от мене и пак отделяте време за срещи и т.н. но....
Чудех се как да озаглавя темата , но неможах да измисля...
Ако го интересува - карам бащината 124-ка Е 250 Д. До колкото разбирам от коли като цяло колата е страхотна , а като лично мнение за външност БРИЛЯНТНА!
Благодаря на този който дори е направил труда да прочете тази безмислена тема, но просто исках да "излея чуства"...
П.П.: Само да добавя - картинката в подписа ми я видях от 1 съфорумник "Hooligan" ,и ми хареса идеята - надявам се да не се приеме за копиране или "кражба"
Този пост е редактиран от W140: 12 януари 2010 - 20:33