подгряване на седалки
Започната от EBRE-KURORTE, 09 яну 2010 - 14:09:57
26 мнения по тази тема
Публикувано 07 февруари 2010 - 13:52
Да не отварям нова тема ...
Изгоря ми подгряващото на шофьорската седалка , направо ме съсипва кожата в тоя
студ без него а кръста си ми трябва .
Отидох при майстора , премери бушони , релета , всичко е наред .
Реотаните са изгорели или прекъснати .
Чичо Google ми намери http://www.bigbass.bg/
Ако някой знае други майстори или хитрини нека сподели .
Ще съм ви благодарен .
Изгоря ми подгряващото на шофьорската седалка , направо ме съсипва кожата в тоя
Ще съм ви благодарен .
Публикувано 07 февруари 2010 - 17:31
За bigbass питай hammer^BaTe, той ги познава
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 07 февруари 2010 - 18:35
Не знам това със загряването на запалката дали не е някаква особеност в конструкцията на самата запалка. Аз дори когато включа мини прахосмукачката в запалката за 5 минути, после щепселчето пари и самата запалка е много нагорещена. Едва ли прахосмукачката има кой знае каква мощност, за да загрее контактите. Знам, че реотана на самата запалка е в подвижната част, но имам чувството, че и основата загрява допълнително 
И още нещо се сещам - скоро гледах в някакъв магазин за части разклонител за запалка. Т.е. включва се в запалката с единия край и от другия излизат два изхода, същите като на запалката. Така може да се включат две подгряващи седалки от тези в МЕТРО или седалка и калориферче ако ви е много студено
И още нещо се сещам - скоро гледах в някакъв магазин за части разклонител за запалка. Т.е. включва се в запалката с единия край и от другия излизат два изхода, същите като на запалката. Така може да се включат две подгряващи седалки от тези в МЕТРО или седалка и калориферче ако ви е много студено
Публикувано 07 февруари 2010 - 23:36
Ахъм - в такова разклонителче от Метро ще включиш две подгряващи седалки (минимум 10А) и ще видиш заря в колата
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 февруари 2010 - 00:10
Не съм с кожен салон и никога не съм изпитвал нужда от подгряване на седалките. А и избягвам да се возя зимата по къси панталонки!Ахъм - в такова разклонителче от Метро ще включиш две подгряващи седалки (минимум 10А) и ще видиш заря в колата
Забелязвал съм при някои модели специален контакт в подлъкътника между предните седалки на 12 V, който е точно с цел включване на малки електроуреди.
Публикувано 08 февруари 2010 - 12:32
Запалката е предвидена да се включва за секунди! После се изключва,а калорифер или прахосмукачка или компресорче се включват за доста по-дълго време.За това загрява,те уж са изчислени за целта,ама от китайци.
Публикувано 12 февруари 2010 - 19:29
<<<< Изгоря ми подгряващото на шофьорската седалка , направо ме съсипва кожата в тоя
Ще съм ви благодарен . >>>>
Днес бях при майстора от http://www.bigbass.bg
Момчето е търпеливо , добро , знаещо и можещо след няколкочасова борба със седалката
разтапициране , оправяне на всяко реотанче а те се оказаха 4 кръга на нагряване
и тапициране , всичко е наред и работи .
Много съм доволен .
Ще съм ви благодарен . >>>>
Днес бях при майстора от http://www.bigbass.bg
Момчето е търпеливо , добро , знаещо и можещо след няколкочасова борба със седалката
разтапициране , оправяне на всяко реотанче а те се оказаха 4 кръга на нагряване
и тапициране , всичко е наред и работи .
Много съм доволен .
Публикувано 14 февруари 2010 - 16:39
Бях решил да те изненадам с едно подгряване на задглавките,но се позабавих и не остана време. 
Само да кажа на хората които си мислят че подгряването на седалките е излишно,че са в голяма заблуда.
Парното не е същото.Вее ти жегата в лицето докато ти залепнат клепачите
.Да не говорим за лудия задух който се получава.Постоянно играеш на врътката или копчето за температурата.
ВНИМАНИЕ!!!
Подгряването води до пристрастяване
Само да кажа на хората които си мислят че подгряването на седалките е излишно,че са в голяма заблуда.
Парното не е същото.Вее ти жегата в лицето докато ти залепнат клепачите
ВНИМАНИЕ!!!
Подгряването води до пристрастяване
Публикувано 14 февруари 2010 - 17:14
Аааа.. какво виждат очите ми тук...
Бигбас.. наистина ? Голям фен съм на работата Ви.. и мислех да се обърна към вас за някои неща.. като се започне от подгрев на седалките... волана... видях вакум за вратите.. и други все интересни неща
Ако не е проблем.. да направим една отделна тема за... неща които можете да правите.. и сте правили , мисля че има доста добри и хубави неща
Бигбас.. наистина ? Голям фен съм на работата Ви.. и мислех да се обърна към вас за някои неща.. като се започне от подгрев на седалките... волана... видях вакум за вратите.. и други все интересни неща
Ако не е проблем.. да направим една отделна тема за... неща които можете да правите.. и сте правили , мисля че има доста добри и хубави неща
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 14 февруари 2010 - 18:45
Здрасти.Ние с теб май се познаваме.
всички неща описани в сайта съм ги правил.За вакума на вратите не на всяка кола става.Сега тамън монтирам keyless-go на моята кола
. Скоро ще кача филмче в сайта.
А по принцип до сега каквото са поискали клиентите винаги съм се справял.Всякакви глезотиики.Кой каквото се присети. Някой неща са доста скъпички, но пък и трудно се правят.Все пак трябва да стане качествено.
Винаги съм готов за нови идеи. Тъй че ако ти се върти нещо в главата можеш да споделиш
всички неща описани в сайта съм ги правил.За вакума на вратите не на всяка кола става.Сега тамън монтирам keyless-go на моята кола
А по принцип до сега каквото са поискали клиентите винаги съм се справял.Всякакви глезотиики.Кой каквото се присети. Някой неща са доста скъпички, но пък и трудно се правят.Все пак трябва да стане качествено.
Публикувано 15 февруари 2010 - 10:03
Аз пък искам да попитам нещо което ми е чудно.
Нормално ли е когато пусна подгряването на седалките на втора степен, и след 4-5 минути да премине само на първа и след 10-тина минути най много да се самоизключи?
Нормално ли е когато пусна подгряването на седалките на втора степен, и след 4-5 минути да премине само на първа и след 10-тина минути най много да се самоизключи?
Само вселената и човешката глупост могат да бъдат безкрайни.
Публикувано 15 февруари 2010 - 10:19
Нормално е..Аз пък искам да попитам нещо което ми е чудно.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА