Шуми отново в Ф1!
Започната от hektor, 13 дек 2009 - 19:02:56
33 мнения по тази тема
Публикувано 13 декември 2009 - 23:12
Шуми е велик, ще го чакам, отнова ще започна да гледам F1
Публикувано 14 декември 2009 - 05:43
Великана си е Великан
Които е гледал F1 последните 22 години знае ...
Които е гледал F1 последните 22 години знае ...
Публикувано 14 декември 2009 - 10:22
То темата ще стане ЦСКА-ЛЕВСКИ,но мисля,че Ф1 само може да спечели ако Шуми се завърне.
Публикувано 14 декември 2009 - 12:43
То темата ще стане ЦСКА-ЛЕВСКИ,но мисля,че Ф1 само може да спечели ако Шуми се завърне.
Така е, а и Мерцедес ГП ще спечели - опитът на Шумахер в развитието на колата ще бъде безценен!
С бюджета и желанието за победи на Мерцедес, с опита и амбицията на Шумахер и под ръководството на Рос Браун резултатите би трябвало да дойдат бързо!
Иначе май само аз не съм му фен от всички тук Само адмирации мога да изкажа за постиженията му!
Публикувано 14 декември 2009 - 21:05
Иначе май само аз не съм му фен от всички тук Само адмирации мога да изкажа за постиженията му!
И аз несъм му фен но ако отиди във мерцедес ще стани много интересно.
Публикувано 15 декември 2009 - 00:05
Сега прочетох в БИЛД.
Все още няма официална оферта от Мерцедес към Шуми. Рос Браун си го иска.
От Мерцедес не са сигурни дали Шуми е в час и дали се е възстановил от счупения му шиен прешлен. Той самият бил в някаква си клиника къде усилено работел върху усилването на вратните мускули.
Отделно договора за сега, ако има такъв, щял да бъде за година и после той щял да стане официално ЛИЦЕ, което ще доведе милиони в Мерцедес и Брау.
Другия проблем, че ще изпуснат ник Хайдфелд, тък като Шуми ще заеме мястото му, ако!
Така, че ще чакаме!
Все още няма официална оферта от Мерцедес към Шуми. Рос Браун си го иска.
От Мерцедес не са сигурни дали Шуми е в час и дали се е възстановил от счупения му шиен прешлен. Той самият бил в някаква си клиника къде усилено работел върху усилването на вратните мускули.
Отделно договора за сега, ако има такъв, щял да бъде за година и после той щял да стане официално ЛИЦЕ, което ще доведе милиони в Мерцедес и Брау.
Другия проблем, че ще изпуснат ник Хайдфелд, тък като Шуми ще заеме мястото му, ако!
Така, че ще чакаме!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 15 декември 2009 - 01:24
Другия проблем, че ще изпуснат ник Хайдфелд
Не е голяма загуба.Те изпуснаха Сутил,който би бил доста по-ценен,пък за Ник са се загрижили.
Публикувано 16 декември 2009 - 10:29
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 16 декември 2009 - 12:16
А пилотите не са ли обикновенни хора?!Спомням си,че плаках като загина Сена,преди толкова много години.......
Публикувано 16 декември 2009 - 16:26
Ники Лауда.Освен ларс Армстронг не си спомням друга световна звезда, да се е върнала отново на върха след "прекратяването" на съзтезаталната си кариера!
Публикувано 16 декември 2009 - 17:09
Крайно време беше. Винаги съм му бил фен на ШУМИ (и на Бат Митко де ) и винаги ме е било яд че кара червените каручки.
Преди това бях фен на Нелсън Пикет (таткото не палячото Нелсиньо), а Сена за мен винаги е бил нарочен за много добър и колкото да съм го гледал не мога да се съглася че е най-добрият на всички времена.
Относно "Сребърните Стрели" - това винаги е бил отборът на МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ, а не МакЛарън или който и да било други сиви боклуци. и крайно време беше МБ отново да си имат собствен отбор. Надявам се новината да е истина ище започна и аз отново да я гледам тая пуста формула
Преди това бях фен на Нелсън Пикет (таткото не палячото Нелсиньо), а Сена за мен винаги е бил нарочен за много добър и колкото да съм го гледал не мога да се съглася че е най-добрият на всички времена.
Относно "Сребърните Стрели" - това винаги е бил отборът на МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ, а не МакЛарън или който и да било други сиви боклуци. и крайно време беше МБ отново да си имат собствен отбор. Надявам се новината да е истина ище започна и аз отново да я гледам тая пуста формула
Публикувано 17 декември 2009 - 12:41
Честно казано....мисля си че ако Шумахер беше загинал на Силвърстоун когато си счупи краката или след като спечели 7-те световни титли щеше той да оглавява класацията на пилотите.
Публикувано 23 декември 2009 - 15:56
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни