Това са лични снимки!!!!Двигателят е 6,5-670 к.с.
CL 65 AMG-снимки
Започната от L. Tenev, 04 дек 2009 - 13:20:00
43 мнения по тази тема
Публикувано 04 декември 2009 - 13:20
Това е най-съпата кола в БГ. Няма друга като не я в БГ. В Света са общо 12 мисля до колкото каза собственика. Струва 1 мил. лв., собственост е на виден бизнесмен от Добрич.
Публикувано 04 декември 2009 - 14:09
Наистина е красива,но нито е най-скъпата,нито е само една у БГ,нито са само 12 в света......тоя виден собственик май те е послъгал.
Публикувано 04 декември 2009 - 14:16
Наистина е красива,но нито е най-скъпата,нито е само една у БГ,нито са само 12 в света......тоя виден собственик май те е послъгал.
Нали знаеш че от модел до модел има голяма разлика!Има и други Cl 65 amg , но със сигорнос не са правени то4но за даден човек!Неговата неизползва ключ, а сичко е със пръстови отпечатъци.И куб други екстри! Най шокиращото за мен беше разхода който даде 13/100 км
Публикувано 04 декември 2009 - 14:20
Пропуснах да кажа само че това са снимки от 08.2009 г.Сега вече може и да има по скъпа незнам.
Публикувано 04 декември 2009 - 14:37
Батенце ти още вярваш в такива легенди май,трудно ще видиш ЦЛ 65 АМГ без куБ други екстри.Нали знаеш че от модел до модел има голяма разлика!Има и други Cl 65 amg , но със сигорнос не са правени то4но за даден човек!Неговата неизползва ключ, а сичко е със пръстови отпечатъци.И куб други екстри! Най шокиращото за мен беше разхода който даде 13/100 км
Публикувано 04 декември 2009 - 15:26
А бе както и да е няма значение знам само че колата е мн яка и мн ме радва! хихи
Публикувано 04 декември 2009 - 15:59
Батинка, преди бая време тук се бе появил същия елемент като теб,който хвърчеше в облаците и си мислеше,че старците тук рупат зеле!
Ето: http://www.mbclub.bg...amp;#entry34306
Четете повечко и се ограмотявайте!
Успех
Успех
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 04 декември 2009 - 16:30
Батювото аз тва съм го чел и за тва реших да ви дам снимки.Батинка, преди бая време тук се бе появил същия елемент като теб,който хвърчеше в облаците и си мислеше,че старците тук рупат зеле!
Успех
Че то момчето нещо неоспя.
Публикувано 04 декември 2009 - 17:48
А като забрави да си сложи чип-картата в джоба, пак ли му разпознава пръстовите отпечатъци? Системата за безключово опериране е базирана на чип-карта с радио вълни.Нали знаеш че от модел до модел има голяма разлика!Има и други Cl 65 amg , но със сигорнос не са правени то4но за даден човек!Неговата неизползва ключ, а сичко е със пръстови отпечатъци.И куб други екстри! Най шокиращото за мен беше разхода който даде 13/100 км
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 декември 2009 - 18:13
Нямаше май нищо в джоба защото беше по шорти и преди да ни покаже мерцедеса беше в басеина
Публикувано 04 декември 2009 - 18:16
Тоя видния как така може да се носи по шорти,срам.Нямаше май нищо в джоба защото беше по шорти и преди да ни покаже мерцедеса беше в басеина
Публикувано 04 декември 2009 - 18:24
Човека си се къпе в басейна си, кво му е !хихихи
Публикувано 04 декември 2009 - 18:32
Пич, моля те не се излагай.
Мога да ти покажа лични снимки на коли в пъти по хубави и скъпи от тази на приятеля ти и то с БГ номера
Че е яка, яка е ама да пишеш глупоси от рода: единствена в България, 12бр. в света, 1млн. лева, пръстови отпечатъци...... смях.
Това "с пръстовия отпечатък" е система keyless go, вземи и прочети малко за нея
Мога да ти покажа лични снимки на коли в пъти по хубави и скъпи от тази на приятеля ти и то с БГ номера
Че е яка, яка е ама да пишеш глупоси от рода: единствена в България, 12бр. в света, 1млн. лева, пръстови отпечатъци...... смях.
Това "с пръстовия отпечатък" е система keyless go, вземи и прочети малко за нея
Публикувано 04 декември 2009 - 18:35
Нещата се повтарят, то е ясно, обаче не мога да разбера, защо на всички циркаджии им е толкова любим тоя CL65///AMGБатинка, преди бая време тук се бе появил същия елемент като теб,който хвърчеше в облаците и си мислеше,че старците тук рупат зеле!
Успех
Публикувано 04 декември 2009 - 18:59
Виште са кво ще ви кажа земете прочетете вие нещо, човека си незнае парите и сигорно ще спечели нещо като излеже мен.Аз разбирам да съм некъв богаташ да ме лаже, пак аз съм некъв дрислю. Който е от Добрич със сигорно знае кои е Г-н Монов.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни