можете ли без Интернет?
Започната от hektor, 28 ное 2009 - 18:09:55
33 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2009 - 18:05
Аз лично ползвам интернет събота и неделя само когато съм почивка и съм на село.През седмицата рядко но мога да кожа че почти не мога без нет.
От ръждата и човешката завист няма спасение.....
Публикувано 29 ноември 2009 - 21:27
ОК Илийка защото познавам един такъв( злият гений)Не е той... Цветан Цветков е...
Преди години отказа оферта от Германя за по 15.000 euro на месец
в този период беше supprot на банковата система-ps не казваше колко взима-вика аааа'тука ми е extra
Сега бачка XEROX Bulgaria
поздрави
Публикувано 30 ноември 2009 - 00:06
Аз съм вече зависим към нета..... нили седя 6-7 часа на ден немога.
Публикувано 30 ноември 2009 - 10:55
Кво каза, бе Дамянчо?
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 30 ноември 2009 - 11:04
Абсолютно зависим съм(не мога без нет).
Публикувано 30 ноември 2009 - 11:38
Аз лично съм пристрастен, случвало се е да пропускам няколко дена, но само ако съм на път или на почивка...
Публикувано 30 ноември 2009 - 17:47
Кво каза, бе Дамянчо?
Нарко зависим към Интер`нет
Публикувано 30 ноември 2009 - 18:00
можете ли без Интернет?
с или без Интернет
- да
- не
Аз ли съм много прозд ама нещо не ми е ясно как се отговаря на тоя въпрос?
мога/ не мога - да/не
с / без
Отговорих с ДА - сиреч мога без инет(незнам дали така трябва да се отговори), въпреки че целодневно вися пред компютъра в офиса. Когато обаче съм далече от РС не изпитвам никаква липса на инет, за съжаление в последно време едвам ми се събира седмица на куп дето да съм извън офиса
с или без Интернет
- да
- не
мога/ не мога - да/не
с / без
Отговорих с ДА - сиреч мога без инет(незнам дали така трябва да се отговори), въпреки че целодневно вися пред компютъра в офиса. Когато обаче съм далече от РС не изпитвам никаква липса на инет, за съжаление в последно време едвам ми се събира седмица на куп дето да съм извън офиса
Публикувано 30 ноември 2009 - 18:36
Точно пък ти ще кажеш че можеш без НЕТ???можете ли без Интернет?
с или без Интернет
- да
- не
мога/ не мога - да/не
с / без
Ако искаш по-телефона да ти казвам има ли забележки колата
Публикувано 30 март 2010 - 09:08
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 30 март 2010 - 14:10
Зависи дали въпроса е поставен глобално, защото са възможни няколко насоки на възможни отговори:
1. Дали ако нямате нет дори и за един ден, е свършено с вас поради работата ви и т.н.
2. Дали ви гложди нещо като нямате достъп до нета например за няколко дена /ядосвате се, че не влизате по форумите, не четете новини и не сърфирате, без да е свързано толкова с работата ви/, тъй като сте на почивка, а и сте си забравили телефона или
3. Дали можете въобще без нет - демек да не влизате в нета до края на живота си.
Макар постоянно да вършея из нета, защото в работата ми компа е пред мен 8 ч. на ден и после вкъщи е същото, на въпрос 1 и 2 отговарям, че мога без нет, макар служебните ми задължения да се изразява в писане на компа и най-вече понякога да е необходимо да правя някоя и друга справка в съответния сайт.
На въпрос 3 отговарям, че като цяло ако трябва да избирам между това да се откажа от нета или гледането на телевизия, нета просто ще го изхвърля на боклука. Е, тук веднага ще ме опонират, че ако имам нет, мога да си гледам онлайн телевизия. Като изключим обаче тази възможност, телевизията ми е в пъти по-ценна. Мога да преживея и месец да не влизам в нета, ама дори един ден ако не гледам някакви новини, филм или мач, дори само 15 минути - побеснял съм!
1. Дали ако нямате нет дори и за един ден, е свършено с вас поради работата ви и т.н.
2. Дали ви гложди нещо като нямате достъп до нета например за няколко дена /ядосвате се, че не влизате по форумите, не четете новини и не сърфирате, без да е свързано толкова с работата ви/, тъй като сте на почивка, а и сте си забравили телефона или
3. Дали можете въобще без нет - демек да не влизате в нета до края на живота си.
Макар постоянно да вършея из нета, защото в работата ми компа е пред мен 8 ч. на ден и после вкъщи е същото, на въпрос 1 и 2 отговарям, че мога без нет, макар служебните ми задължения да се изразява в писане на компа и най-вече понякога да е необходимо да правя някоя и друга справка в съответния сайт.
На въпрос 3 отговарям, че като цяло ако трябва да избирам между това да се откажа от нета или гледането на телевизия, нета просто ще го изхвърля на боклука. Е, тук веднага ще ме опонират, че ако имам нет, мога да си гледам онлайн телевизия. Като изключим обаче тази възможност, телевизията ми е в пъти по-ценна. Мога да преживея и месец да не влизам в нета, ама дори един ден ако не гледам някакви новини, филм или мач, дори само 15 минути - побеснял съм!
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 01 април 2010 - 12:16
Май и аз съм от пристрастените.
Публикувано 01 април 2010 - 14:35
може ако не си си платил нета и ти е спрян. ама тогава обикаляш аз квартала да засечеш безжичния на комшията и да се закачиш към него
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни