Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

можете ли без Интернет?

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

Анкета: с или без Интернет (74 потребител(и) са гласували)

с или без Интернет

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#1 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 28 ноември 2009 - 18:09

Колеги питанката ми е продиктувана от статията, която прочетох днес.
Оставя ме настрана момента, в който ние ползваме Интернета за работа. Преди него по друг начин се е въртял бизнеса.
Чисто и просто с или без Интернет!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#2 nikexp

nikexp

Чирак

• Потребители на форума
  • 175 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ 124 CE COUPE 122 HP.
    Green
    10. 1993

Публикувано 28 ноември 2009 - 18:40

Колеги питанката ми е продиктувана от статията, която прочетох днес.
Оставя ме настрана момента в който ние ползваме интернета за работа. Преди него по друг начин се е въртял бизнеса.
Чисто и просто с или без интернет!

Колега на всичко му идва времето
Без компютър и интернет на този етап не може да се свърши работа
Поздрави :flagMB new:
  • 0
Публикувано изображение

#3 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2009 - 18:52

За жалост, нета стана неразривна част от ежедневието ни(както мобилният телефон)
Тъпо, но факт.
Гадно е, че ставаме трърде зависими от толкова неща, а така силно обичам ...независимостта

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#4 Faca

Faca

Майстор

• Потребители на форума
  • 883 Мнения:
  • Град:Wien/Österreich
  • Автомобил:
    S210 E320CDI 2000г.
    W140 S300TD 98г. Продаден!
    Vespa PK50S 3.83г.
    Honda Africa 92г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2009 - 18:52

Явно неможе. Макар че понякога се налага да нямам нито телефон нито интернет , първите 2-3 дни са много гадни, ама после си е чисто спокойствие :)
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#5 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2009 - 19:01

Явно неможе. Макар че понякога се налага да нямам нито телефон нито интернет , първите 2-3 дни са много гадни, ама после си е чисто спокойствие :)

2-3 дни :dontknow:
Не полудеваш ли

Аз каго нямям повече от 2-3 часа такива неща в мен - блокирам и само се въртя на едно място и се чудя какво става

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#6 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 28 ноември 2009 - 19:44

Е как ще чета тук без нет?
Най-много половин ден да изкарам без нет! После се изнервям...
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#7 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2009 - 22:18

Според анкетата проведена на сайта Dir.bg - 100% от българите ползват Интернет!

Аз пък мога. Даже мога доста време. Примерно лятото като пътувах по Европа две седмици не съм ползвал грам Интернет. GSM носех, но предвид цените в роуминг бях ограничил разговорите колкото е възможно.

Също така веднъж в годината ходя на палатки в гората, където също няма Интернет. До преди две - три години на мястото, където ходим от 35 години (аз съм на 29, но баща ми ходи там още от преди аз да се родя), та до преди две - три години там дори нямаше покритие GSM мрежата. И честно казано - като отида, липсата на телефони и Интернет не ми пречи.

Обаче когато в офиса ми прекъсне връзката с Интернет, дори и за половин час - направо полудявам. Все едно съм с отрязани ръце - никаква работа не мога да свърша. А съм имал случаи при които съм седял без Интернет три дни в офиса... накрай вече ми идваше да се застрелям. Но като се има предвид, че съм мрежов програмист, може би е обяснимо. Ако карах такси, може би нямаше да има толкова голямо значение, Интернетът на работното място :)

Между другото, Интернет се пише с главна буква, защото е има, както Земята, България, Илия и т.н.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#8 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2009 - 22:45

Абе мога без интернет...ама ако видя оставен компютър пред мен, бих се изкушила да се логна..
  • 0

#9 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2009 - 22:46

Според анкетата проведена на сайта Dir.bg - 100% от българите ползват Интернет!

Аз пък мога. Даже мога доста време. Примерно лятото като пътувах по Европа две седмици не съм ползвал грам Интернет. GSM носех, но предвид цените в роуминг бях ограничил разговорите колкото е възможно.

Също така веднъж в годината ходя на палатки в гората, където също няма Интернет. До преди две - три години на мястото, където ходим от 35 години (аз съм на 29, но баща ми ходи там още от преди аз да се родя), та до преди две - три години там дори нямаше покритие GSM мрежата. И честно казано - като отида, липсата на телефони и Интернет не ми пречи.

Обаче когато в офиса ми прекъсне връзката с Интернет, дори и за половин час - направо полудявам. Все едно съм с отрязани ръце - никаква работа не мога да свърша. А съм имал случаи при които съм седял без Интернет три дни в офиса... накрай вече ми идваше да се застрелям. Но като се има предвид, че съм мрежов програмист, може би е обяснимо. Ако карах такси, може би нямаше да има толкова голямо значение, Интернетът на работното място :)

Между другото, Интернет се пише с главна буква, защото е има, както Земята, България, Илия и т.н.

Сигурно зависи и от нагласата и потребноста, но като свикнеш да си с ...тях, ти става терсене, кат ги нямаш - ясно е че живота не спира без тях, но ...все пак...

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#10 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 28 ноември 2009 - 23:28

И без GSM мога ;)....без кола вече,ще ми е кофти..
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#11 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2009 - 23:41

Виж, без кола и аз не мога.
През далечната 1999 г. когато Интернетът беше страшна рядкост, познавах един от главните (тогава) програмисти на dir.bg - Цецо дракона (то още се познаваме де)... По това време ползвах един dial-up достъп от Orbitel и цените бяха на половина, ако влизаш нощно време. Съответно аз влизах в нета все нощно време, а Цецо влизаше в нета през деня - докато е на работа. Когато го попитах - защо не влизаш в Интернет вечер, той ми отговори, че вече му се повръща от Интернет и като си тръгне от работата - не иска да се докосва дори до компютър. Аз тогава му казах, че това не може да бъде. Е, сега, след 10 години, като се има предвид, че всеки ден седя на компютър по минимум 10 - 12 часа, вече и аз съм така :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#12 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 29 ноември 2009 - 00:09

Аз съм на моменти.

Понякога не мога без Интернет... Казвам си стига, гася компютъра и след 15 минути пак съм на него.

От друга страна има седмици в които не сядам на компа, пък какво остава за интернет :)

Иначе за работата предпочитам личния подход, смятам че без разговор очи в очи не може да се види за какво иде реч.
  • 0

#13 nikexp

nikexp

Чирак

• Потребители на форума
  • 175 Мнения:
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ 124 CE COUPE 122 HP.
    Green
    10. 1993

Публикувано 29 ноември 2009 - 07:02

Виж, без кола и аз не мога.
През далечната 1999 г. когато Интернетът беше страшна рядкост, познавах един от главните (тогава) програмисти на dir.bg - Цецо дракона (то още се познаваме де)... По това време ползвах един dial-up достъп от Orbitel и цените бяха на половина, ако влизаш нощно време. Съответно аз влизах в нета все нощно време, а Цецо влизаше в нета през деня - докато е на работа. Когато го попитах - защо не влизаш в Интернет вечер, той ми отговори, че вече му се повръща от Интернет и като си тръгне от работата - не иска да се докосва дори до компютър. Аз тогава му казах, че това не може да бъде. Е, сега, след 10 години, като се има предвид, че всеки ден седя на компютър по минимум 10 - 12 часа, вече и аз съм така :)

Колега за този Цецо зa кoйто казваш дали случайно се казва Цветан Томов???
  • 0
Публикувано изображение

#14 chichobobby

chichobobby

Чирак

• Потребители на форума
  • 229 Мнения:
  • Град:Sofia/Miami
  • Интереси:Politics, fine women, cigars and old single malt.
  • Автомобил:
    Audi A8
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 ноември 2009 - 09:22

Естествено че може без интернет... Зависи кога и къде живееш. Само до преди 15 години тази анкета щеше да е безмислена.
Ако живееш в Ню Йорк спокойно можеш и без кола, щото си се возиш само на метрото и кола не ти трябва, като на 80% от хората там.

Аз лично без интернета съм загинал - в мойта работа без интернет е невъзможно.
  • 0

Audi A8

#15 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 ноември 2009 - 17:56

Колега за този Цецо зa кoйто казваш дали случайно се казва Цветан Томов???

Не е той... Цветан Цветков е...
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни