Jump to content

•  

Photo
- - - - -

можете ли без Интернет?

• Please log in to reply
33 replies to this topic

Poll: с или без Интернет (74 member(s) have cast votes)

с или без Интернет

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#31 DEK

DEK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 32 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Fiat Marea 2.0 20v HLX 1997
    Skoda Fabia 1.4tdi 2008

Posted 01 April 2010 - 14:39

Като се замисля и аз имам проблем с Интернет. Не съм програмист но малка част от работата ми минава през компютъра. Немога да си представя че ще се прибера и няма да отворя сайтовете да се информирам забавлявам и тн... Свиквайте хора и по лошо ще стане неможе да сме все така добре :D
  • 0

#32 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Posts:
  • Град:България

Posted 28 April 2010 - 20:45

За съжаление не мога, пробвал съм, но трудно издържам две-три дена после не мога да смогна от работа. :slap:
А последно време се занимавам със seo(къде хоби, къде бизнес) там постоянно трябва да си до компютъра си. :icon_welldone:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#33 nacho

nacho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Posts:

Posted 20 May 2010 - 11:32

Без нет не става, просто нещо ме човърка, ако изкарам няколко дни( ако са почивни се случва да не се завъртам вкъщи много много), и мога ден- два да изкарам без интернет, ама иначе не.
  • 0

#34 iivapetrova

iivapetrova

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Posts:
  • Град:Sofia
  • Интереси:Козметика, парфюми, кино
  • Автомобил:
    190

Posted 23 May 2010 - 08:03

не, това ми е работата :)