Срещи - гр. Плевенвсяка неделя в 16:00ч. на паркинка на р-т Двете Сърнетa
Започната от projektzwo, 17 ное 2009 - 11:52:45
124 мнения по тази тема
Публикувано 25 ноември 2009 - 14:50
Пичове.. пробвайте да се свържете и с колегата ВладоБенц.....
Цък
Кара червена 124.. с рег ЕН 2924 ЕЕ
Може да го познаете по дрифтовете на 2/3 от завойте
П.С ако го засечете.. му пратете много поздрави.. че нещо телефона не му е включен
Цък
Кара червена 124.. с рег ЕН 2924 ЕЕ
Може да го познаете по дрифтовете на 2/3 от завойте
П.С ако го засечете.. му пратете много поздрави.. че нещо телефона не му е включен
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 27 ноември 2009 - 23:00
Аиде бре хора толкова ли ви е срам, пишете няма нищо срамно !
Публикувано 28 ноември 2009 - 13:08
здравейте момчета.съгласен съм да се съберем
Публикувано 28 ноември 2009 - 13:20
Браво Браво най накрая някои да се сети за Плевен .Кажете кога и къде свободен съм всеки уикент включително и петък. Гледам можеме да се събереме 10-на коли.Супер , даите да се организираме за другата седмица , защото аз лично уча в Габрово и нямам време.Та да обсъдиме място където да има и кафе паркинг и така. Аз лично бих препоръчал Двете Сърнета на входа на парк Кайлъка , има паркинг и кафе.
Може ако имате гуми , да се поразвартим малко които може и иска да рискува с мене
Казвам се Трифон и карам тъмно синя ниска 124-ка с лепенка на клуба на ляйсната под фара. Ако има нещо гсм-0888861211 по всяко време.
Та остава въпроса имали желаещи за другата седмица събота или неделя :?
Може ако имате гуми , да се поразвартим малко които може и иска да рискува с мене
Казвам се Трифон и карам тъмно синя ниска 124-ка с лепенка на клуба на ляйсната под фара. Ако има нещо гсм-0888861211 по всяко време.
Та остава въпроса имали желаещи за другата седмица събота или неделя :?
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 ноември 2009 - 13:39
съгласен съм,само кажете кога и каде?
Публикувано 28 ноември 2009 - 18:01
shte po4ertaem li malko taq ve4er
Публикувано 28 ноември 2009 - 21:37
Първата среща в Плевен мина добре бяхме 2 ма . Ама стана добре , с колегата Л.Тенев , ходихме на картинг пистата и пързаляхме 5-6 обиколки.Нищо че опуснах 2 завоя ама тва е риска на голята кола няма тяга иначе лично при мене се получиха бая красиви изпълнения отстрана на взимането на завойте и поднасянето . Нямаме видео от дрифта че беше 8:30 , а си е тъмница. Другата седмица (петък) на ОМВ за среща . Ако може темата да стане важна , имаме потенциал за срещи.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 29 ноември 2009 - 17:45
добре значи на 4 декември пред ОМВ среща,само кажете часа?
Публикувано 29 ноември 2009 - 18:44
Колега за сега уш 6-7 човека до петък може да станем повечко, а между другото ако има желаещ да се видим още тая вечер да се повозим ще сам радостен че няма кво да правя
Публикувано 30 ноември 2009 - 09:40
+1 За срещите под този пост всеки желаещ да напише кога точно може (дата, час) и ще се разберем нещо
Публикувано 30 ноември 2009 - 10:18
аз съм свободен секи ден след 6.30 вечерта
Публикувано 30 ноември 2009 - 11:05
Много се радвам, че темата се раздвижи, аз бях ангажиран този уикенд, за което се извинявам на колегата Тенев. Принципно съм свободен всеки ден след 18:00, но идния уикенд пак няма да съм на линия (4-6 декември), така че ако искате да направим нещо през седмицата, колкото да се видим и да се уговорим за по-нататъшните сбирки.
П.С. ОМВ-то като вариант не ми допада, тъй като всеки петък се налазва от БМВ и още повече, защото на практика няма място.
П.С. ОМВ-то като вариант не ми допада, тъй като всеки петък се налазва от БМВ и още повече, защото на практика няма място.
Публикувано 30 ноември 2009 - 11:20
да прав си и аз съм на твоето мнение ! Аиде аз изчезвам за даскало за съжаление
Публикувано 01 декември 2009 - 00:23
Срещнахме се с още един колега, като междувременно и други индивиди са предупредени, така че се очакват поне 10-тина автомобила, което за начало не е зле. Аз предлагам срещите да се състоят на паркинга на р-т "Двете Сърнета" в парк Кайлъка, като дните които според мен са подходящи са четвъртък в 18:00 или неделя в 16:00, часовете са примерни, но предполагам в този вариант ще са удобни за най-голям брой посетители. Нека всеки, който имам мнение по въпроса да го изкаже.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни