Срещи - гр. Плевенвсяка неделя в 16:00ч. на паркинка на р-т Двете Сърнетa
Started by projektzwo, 17 Nov 2009 - 11:52:45
124 replies to this topic
Posted 07 December 2009 - 13:00
6 мерцедеса бяхме 4-124ки една ц-клас и една е-класа пак 124ка , мина добре като за първи път , обсъждахме говорихме и т.н . Снимки няма , но обещавам за другия път да зема апарата ама ела и ти и другия колега с купето и да станеме 10-на коли
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 07 December 2009 - 13:10
Ще се постарая за другия път да дойда
Posted 07 December 2009 - 21:56
Аз до последно си мислех, че ще успея да дойда, но стана прекалено късно. Радвам се че сте се събрали, тази неделя и аз ще съм на линия. Нека който смята за удачно да ми пусне едно ЛС с имена и тел. номер, за да ги добавя в първото мнение по темата, мисля че ще е по-лесно за всички ни да се "издирваме" впоследствие.
Posted 12 December 2009 - 23:11
Утре на линия ли ще сте?
Posted 13 December 2009 - 20:43
Къде сте всички? За какво недойде никой?Благодаря на тези, който дойдоха!
Posted 15 December 2009 - 10:54
ще идва ли някой тази неделя????
Posted 16 December 2009 - 22:47
аз ще дойда с още няколко мой познати
Posted 18 December 2009 - 11:07
само аз ли ще дойда?
Posted 18 December 2009 - 19:21
Катастрофирах и помях колата едвали скоро ще доида просто мн ама мнмнмнмн ме е яд , мн работа има по колата :@
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 19 December 2009 - 10:38
Posted 19 December 2009 - 10:54
Ако си чул за катастрофата на Сторгозия на моста дето спраха движението за 2 часа . Та се подхлъзна колата с 50 километра ударих един в насрещното та го фарлих на 15-метра зад мене и след 2 секунди автобус ме удря в задния калник.По предница радиатора се спука фарове няма мигачи няма броня няма врата смачкана отдолу гредите където държат радиатора и те смачкани , перка смачка , дифузиора се счупи , задния стоп и тои , заден калник и тои се счупи , капака целия се огъна , багажника не иска да се затваря,едната гума издаде фира , та едвали скоро ще доида с колата.
Attached Files
Posted 19 December 2009 - 12:16
Ако си чул за катастрофата на Сторгозия на моста дето спраха движението за 2 часа . Та се подхлъзна колата с 50 километра ударих един в насрещното та го фарлих на 15-метра зад мене и след 2 секунди автобус ме удря в задния калник.По предница радиатора се спука фарове няма мигачи няма броня няма врата смачкана отдолу гредите където държат радиатора и те смачкани , перка смачка , дифузиора се счупи , задния стоп и тои , заден калник и тои се счупи , капака целия се огъна , багажника не иска да се затваря,едната гума издаде фира , та едвали скоро ще доида с колата.
Колега това на бронята ти където е захваната с болтове за гредите на колата какво е пластмаса ли ? Поне от едната снимка на такова прилича? Гредата вътре? Не е такава греда нали?
Attached Files
Posted 20 December 2009 - 12:05
някои ако е навит да доида да ме вземе да доида и аз гсм-0888861211 ако има навити да чукнат само аз ще се обадя
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users