Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Музика на 124ка

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#31 venkYYY

venkYYY

Прохождащ

• Нови потребители
  • 7 Posts:
  • Град:Монтана
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz E200 2.0 Diesel W124 - 1994 Year
    VW Passat 4 1.9 TDI 110 hp - 1998 Year

Posted 29 June 2010 - 21:48

Колега сложи ли музиката ? и ако е да може ли да качиш снимка за да видя как е станало, понеже и в моята 124-ка преди имаше музика и ще теи препоръчам поне като слагаш тея 12ки на кората .. сложи и подкора за да са си отделно от другото пространство на багажника т.е. един вид да се получи като бас каса :) също може и да сложиш 2 бас рефлекторчета от най-големите :)
  • 0
Публикувано изображение

#32 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Posts:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Posted 18 July 2010 - 20:12

тука имаше обсъждания на това ка се добавят говорители .... малиииии..... бая рязане е ....
Иначе нищо няма да му стане ама после кат отвориш багажника е грозна гледка....поне за мен де.

На 124 музикта си е куца -тва е положението ама тва да е кусура дет се вика.

Лично аз направих следното и ефекта е доста усезателен - махаш предните оригинал говорители и с бормашинка или каквото ти е удобно леко уголемяваш
отвора за да може да паснат 13 сантиметра - при 13 има вече доста богат избор на пазара и що годе са на габарити същите кат оригиналните.

Що годе какво значи колега ? Аз съм в още по начален стадий.Днес пробвах да изкарам предната дясна тонколонка че бръмчи от доста време и дразни.От едната страна набарах чопчето на скаричката и се повдигна,но отпред до предното стъкло-не помръдва и ме струва че ще изкъртя нещо.Ако някой може да даде акъл как да махна скаричките без поражения,че да имам достъп до двата предни говорителя - да драсне тука,ще съм благодарен . ПОЗДРАВИ !!!!
  • 0

#33 anarchymisc

anarchymisc

Чирак

• Потребители на форума
  • 163 Posts:
  • Град:Плевен/София
  • Автомобил:
    W124 250DTurbo '92
Garage View Garage

Posted 19 July 2010 - 19:38

Що годе какво значи колега ? Аз съм в още по начален стадий.Днес пробвах да изкарам предната дясна тонколонка че бръмчи от доста време и дразни.От едната страна набарах чопчето на скаричката и се повдигна,но отпред до предното стъкло-не помръдва и ме струва че ще изкъртя нещо.Ако някой може да даде акъл как да махна скаричките без поражения,че да имам достъп до двата предни говорителя - да драсне тука,ще съм благодарен . ПОЗДРАВИ !!!!

Май от предната страна се дърпа към теб, тоест чопът е към стъклото, но нека някой потвърди.
  • 0

#34 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Posts:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Posted 11 August 2010 - 03:45

Ей,никои не продума за колконките. :flagMB new:
  • 0

#35 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Posted 17 September 2010 - 19:51

Пробвах какво ли не,първо сложих Бошман 12ка VTK-S12 1300W е модела с ръчно направена кутия и бих казал че имаше и SPL и хубав качествен бас в купето.След това сложих Бошман AZX-W15 NUKE 3000W отново с ръчно направена кутия и бас под 20 херца се чува и усеща а за качеството на баса е наистина задоволяващ защото багажника прави бандпас.Иначе кората не сум я пипал само я изолирах смених на багажника ограничителите с нови и на садната броня нямах дясното оплътнение което пази между пронята и калника.Кутията за 12ката е 64 литра а за 15ката е 112 литра...ето и малко клипчета.
http://ww2.vbox7.com/play:10afe01a това е с 12ката с 15ката ще направя клип и ще ви дам.Ако някой се интересува за повече информация да пише.
  • 0

#36 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Posted 19 October 2010 - 11:32

Това е клипа с 15ката,добавям само че поради липса на кабели захранващия кабел е 6 мм а за масата е 1 кв :rolleyes: скоро ще купувам по-сериозни квадратури...
  • 0

#37 EBRE-KURORTE

EBRE-KURORTE

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 14 Posts:
  • Град:Перник
  • Автомобил:
    мерцедес 200е купе 1993г.

Posted 05 December 2010 - 16:17

здравейте не сам голям специалист по музиките макар че в предишният автомобил имах доста сносна музика.лично аз бих препорачал за да се избегне каквото и да е рязане на ламарини и преправяне на купето елипсите отзад и активен субуфер.ето ниаколко модела които са доста добри,ако искаш да имаш бас, и пак да ти остане място.голямото мом4е е с два говорителя аз лично сам се спрял на него побира се точно на задната кора бе з да старчи в багажника и да загрозява.

Attached Files

• 0

#38 OM603.912

OM603.912

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Posts:
  • Град:Стамболийски
  • Автомобил:
    mercedes-benz W124 300D '89

Posted 06 March 2011 - 17:43

Колега погледни как съм си го направил аз може да ти помогне и да ти даде някои идеи.Говорителя както виждате съм го поставил на мястото на аптечката и е Пионеер, които не иска пространство на магнита или каса, което означава че няма значение дали обема в който се поставя е 5л. или 250л. и срува 199.99лв усилвателя е сащия и са комплект което значи по добри настройки тои е 289.99лв.Кабелите са по-слижни имам в предвид прекарването им (затова не съм го и парвил сам) защото иска много разглобяване респективно и зглобяване те са 50.00лв и гледай да са с позлатени накрайници.Бушонът който е отпред при аклумулатора е 13.50лв.Одзат съм сменил и оригиналните говорители с Пионеер 2х75W и са по 69.99лв и предните са ми уригиналните но имат по един филтър(кондензатор) които да обира баса от тях.Всичко прави кристален звук.

П.С. СД-то ми е ЛГ

Attached File  DSCN1978.JPG   2.16MB   64 downloads
Attached File  DSCN1979.JPG   2.28MB   71 downloads
Attached File  DSCN1980.JPG   2.21MB   71 downloads
Attached File  DSCN1981.JPG   2.28MB   73 downloads
Attached File  DSCN1982.JPG   2.42MB   59 downloads
  • 1

#39 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 08 April 2011 - 22:33

Само не слагай отвертки и клещи в багажника,че се лепват на магнита на баса,може да го ползваш за държач/стойка/ за гаечни ключове.Публикувано изображениеПубликувано изображениеИначе баса и стъпалото са хубави,ама с плеъра си се изложил малко,но съм сигурен,че звучи добре,аз съм със същия бас,но е в каса на пайнер.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users