Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Музика на 124ка

• Please log in to reply
38 мнения по тази тема

#31 venkYYY

venkYYY

Прохождащ

• Нови потребители
  • 7 Мнения:
  • Град:Монтана
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz E200 2.0 Diesel W124 - 1994 Year
    VW Passat 4 1.9 TDI 110 hp - 1998 Year

Публикувано 29 юни 2010 - 21:48

Колега сложи ли музиката ? и ако е да може ли да качиш снимка за да видя как е станало, понеже и в моята 124-ка преди имаше музика и ще теи препоръчам поне като слагаш тея 12ки на кората .. сложи и подкора за да са си отделно от другото пространство на багажника т.е. един вид да се получи като бас каса :) също може и да сложиш 2 бас рефлекторчета от най-големите :)
  • 0
Публикувано изображение

#32 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Публикувано 18 юли 2010 - 20:12

тука имаше обсъждания на това ка се добавят говорители .... малиииии..... бая рязане е ....
Иначе нищо няма да му стане ама после кат отвориш багажника е грозна гледка....поне за мен де.

На 124 музикта си е куца -тва е положението ама тва да е кусура дет се вика.

Лично аз направих следното и ефекта е доста усезателен - махаш предните оригинал говорители и с бормашинка или каквото ти е удобно леко уголемяваш
отвора за да може да паснат 13 сантиметра - при 13 има вече доста богат избор на пазара и що годе са на габарити същите кат оригиналните.

Що годе какво значи колега ? Аз съм в още по начален стадий.Днес пробвах да изкарам предната дясна тонколонка че бръмчи от доста време и дразни.От едната страна набарах чопчето на скаричката и се повдигна,но отпред до предното стъкло-не помръдва и ме струва че ще изкъртя нещо.Ако някой може да даде акъл как да махна скаричките без поражения,че да имам достъп до двата предни говорителя - да драсне тука,ще съм благодарен . ПОЗДРАВИ !!!!
  • 0

#33 anarchymisc

anarchymisc

Чирак

• Потребители на форума
  • 163 Мнения:
  • Град:Плевен/София
  • Автомобил:
    W124 250DTurbo '92
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 юли 2010 - 19:38

Що годе какво значи колега ? Аз съм в още по начален стадий.Днес пробвах да изкарам предната дясна тонколонка че бръмчи от доста време и дразни.От едната страна набарах чопчето на скаричката и се повдигна,но отпред до предното стъкло-не помръдва и ме струва че ще изкъртя нещо.Ако някой може да даде акъл как да махна скаричките без поражения,че да имам достъп до двата предни говорителя - да драсне тука,ще съм благодарен . ПОЗДРАВИ !!!!

Май от предната страна се дърпа към теб, тоест чопът е към стъклото, но нека някой потвърди.
  • 0

#34 eiht

eiht

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W124 300D '87

Публикувано 11 август 2010 - 03:45

Ей,никои не продума за колконките. :flagMB new:
  • 0

#35 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Публикувано 17 септември 2010 - 19:51

Пробвах какво ли не,първо сложих Бошман 12ка VTK-S12 1300W е модела с ръчно направена кутия и бих казал че имаше и SPL и хубав качествен бас в купето.След това сложих Бошман AZX-W15 NUKE 3000W отново с ръчно направена кутия и бас под 20 херца се чува и усеща а за качеството на баса е наистина задоволяващ защото багажника прави бандпас.Иначе кората не сум я пипал само я изолирах смених на багажника ограничителите с нови и на садната броня нямах дясното оплътнение което пази между пронята и калника.Кутията за 12ката е 64 литра а за 15ката е 112 литра...ето и малко клипчета.
http://ww2.vbox7.com/play:10afe01a това е с 12ката с 15ката ще направя клип и ще ви дам.Ако някой се интересува за повече информация да пише.
  • 0

#36 mironov_s

mironov_s

Напреднал

• Потребители на форума
  • 309 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц W124 230 Kompressor 1992

Публикувано 19 октомври 2010 - 11:32

Това е клипа с 15ката,добавям само че поради липса на кабели захранващия кабел е 6 мм а за масата е 1 кв :rolleyes: скоро ще купувам по-сериозни квадратури...
  • 0

#37 EBRE-KURORTE

EBRE-KURORTE

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 14 Мнения:
  • Град:Перник
  • Автомобил:
    мерцедес 200е купе 1993г.

Публикувано 05 декември 2010 - 16:17

здравейте не сам голям специалист по музиките макар че в предишният автомобил имах доста сносна музика.лично аз бих препорачал за да се избегне каквото и да е рязане на ламарини и преправяне на купето елипсите отзад и активен субуфер.ето ниаколко модела които са доста добри,ако искаш да имаш бас, и пак да ти остане място.голямото мом4е е с два говорителя аз лично сам се спрял на него побира се точно на задната кора бе з да старчи в багажника и да загрозява.

Прикачени файлове

• 0

#38 OM603.912

OM603.912

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Мнения:
  • Град:Стамболийски
  • Автомобил:
    mercedes-benz W124 300D '89

Публикувано 06 март 2011 - 17:43

Колега погледни как съм си го направил аз може да ти помогне и да ти даде някои идеи.Говорителя както виждате съм го поставил на мястото на аптечката и е Пионеер, които не иска пространство на магнита или каса, което означава че няма значение дали обема в който се поставя е 5л. или 250л. и срува 199.99лв усилвателя е сащия и са комплект което значи по добри настройки тои е 289.99лв.Кабелите са по-слижни имам в предвид прекарването им (затова не съм го и парвил сам) защото иска много разглобяване респективно и зглобяване те са 50.00лв и гледай да са с позлатени накрайници.Бушонът който е отпред при аклумулатора е 13.50лв.Одзат съм сменил и оригиналните говорители с Пионеер 2х75W и са по 69.99лв и предните са ми уригиналните но имат по един филтър(кондензатор) които да обира баса от тях.Всичко прави кристален звук.

П.С. СД-то ми е ЛГ

Прикачен файл  DSCN1978.JPG   2,16MB   64 Брой сваляния
Прикачен файл  DSCN1979.JPG   2,28MB   71 Брой сваляния
Прикачен файл  DSCN1980.JPG   2,21MB   71 Брой сваляния
Прикачен файл  DSCN1981.JPG   2,28MB   73 Брой сваляния
Прикачен файл  DSCN1982.JPG   2,42MB   59 Брой сваляния
  • 1

#39 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 08 април 2011 - 22:33

Само не слагай отвертки и клещи в багажника,че се лепват на магнита на баса,може да го ползваш за държач/стойка/ за гаечни ключове.Публикувано изображениеПубликувано изображениеИначе баса и стъпалото са хубави,ама с плеъра си се изложил малко,но съм сигурен,че звучи добре,аз съм със същия бас,но е в каса на пайнер.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни