А дали можете да поясните какво значат съкращенията от втората снимка по-горе - МТ, АТ и АС? За всяко от съкращенията е даден различен обем.
Сигурно въпросът е тъп, но тепърва се учим

Публикувано 17 ноември 2009 - 08:56
Публикувано 17 ноември 2009 - 15:44
Здравейте!
Ако може да се включа и аз с въпрос относно антифриза, че ми предстои смяна и на мен. Колко е вместимостта на охладителната система на C200 (W202)? В някакъв западен форум прочетох, че C180 събира 8.5 литра, знаете ли дали и на С200 е толкова?
Досега бях със зелен антифриз на ОМW и като цяло съм много доволен, въпреки че просрочих бая време смяната - около 5 г. е с него...(изобщо не знаех колко често трябва да се сменя). Принципно дали може да съм направил нещо на колата? Ако сипя от същия (покрива МВ 325.0), трябва ли да промивам основно системата заради продължителния престои на предишния антифриз?
Страх ме е ако сложа от тоя червения да не си докарам главоболия - я течове, я нещо повече..., колата е 1995 и нямам представа дали има алуминиеви истории по двигателя.
Bastunchik, прочетох в една тема от юли месец мисля, че даде добра оценка за работата на един майстор в Редута - Янко Стойнов. Трябва да сменям масло, филтри и антифриз (първите две си ги взех сам) и тъй като нямам впечатления от други места за смяна, исках да попитам принципно знаеш ли дали човека работи с "консумативи на клиента"и още ли е валидна оценката ти? Ако е така, ще му звънна да се разберем за подходящо време.
Мерси предварително!
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни