К'во натякване к'ви 5 лева бе, страшни капацитети сте тука, даже чак медиуми станахте някои. Темата настоявам да бъде изтрита, така или иначе всичко си знаете и винаги сте над всичко, ама не и над собственото си его.
Както се вижда
темата е заключена -колегите са имали причини да го направят
аз само ще добавя ,колегите (а визирам именно колегата с последния коментар които си е изтрил другите мнения)които пишат във форума да се съобразяват със това ,че са във форум в които има хиляди души -и съответно толкова мнения -нека сме толерантни...
да се дадат мнения ,да се помогне и да се експериментира в позитивна насока е хубаво,но да се използват епитети като тия горните и по предишните които са изтрити вече е грубо,детинско(даи си ми парцалките -на си ти куклите)и НЕтолерирано тук-във форума
Има хора във форума които със течение на ГОДИНИ и хиляди мнения са изградили имидж на знаещи и можещи хора -уважавани от хилядната аудитория....и то точно защото са подкрепили този имидж със знания и безценна помощ...и сега изведнъж някои се опитва да ги омаловажи и да ги обиди със епитети и определения -съжелявам ама няма да стане
бъдете по колегиални и по търпеливи -не бързайте да се нервирате и да скачате и винаги да сте онеправдани....това е моя съвет-към всички които са като колегата по горе
,а последното нещо което ще ви кажа е твърдение -и то е-ако пишете във нашият форум и споделяте мнение и знания със всички тук-правете го безкористно ...ако някои иска да помогне на някои друг или да го посъветва-не го прави заради евалато-а го прави безвъзмездно и със добро чувство
всички мнения и теми публикувани тук са за всички -а не като Ви изплува сърдалото веднага да се почват изисквания от типа(моите мнения и снимки искам да се изтрият-или темата ми ),,,,малко е смешно и жалко същевременно....ами всеки които е помогнал на някои тук изиска помоща му да се изтрие ...?какъв е смисъла на тоя форум,,,
Има един форум на бивш член от тук-има ХИЛЯДИ мнения и теми на по старите потребители там-тои(според някои)ги използва некоректно ,но все пак си има право-във форума са и са за всички -точка
надявам се да съм разбран правилно
надявам се и колегата да намери доблест да се извини
,а най много се надявам да не сгреши
Поздрави