Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

18' в такт с купе...

• Заключена тема Тази тема е заключена
33 мнения по тази тема

#31 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 10 юни 2010 - 08:13

Ами,колега,капацитети са тука,ти това не си ли го разбрал?
Не разбра ли че хората тука разбират много повече отколкото ти можеш да си представиш?
Не разбра ли че тези хора са се доказали във времето?
Преди за салона пак поиска съвет,беше ти даден и ти по същия начин реагира.Значи що не се замислиш дали хората(капацитети) са прави или ти?Друг е въпроса че когато поискаш съвет не чуваш(четеш) точно това което ти се казва а това което си мислиш че искаш.Преди ти бях писал пак,уважавай мнението на тези хора,те могат да ти бъдат бащи.
А,относно това дали приемаш съветите на капацитетите най елементарно е да си замълчиш.Ясно е че си решил да си правиш колата както ти си искаш и никой не те спира.Колата си е твоя и парите също.Събери си информацията която на тебе ти изнася и не обиждай хората без да ги познаваш.
Жив и здрав и успех с начинанието.Публикувано изображение
  • 1
Не хапи този,който може да те изяде.

#32 Dimitar m

Dimitar m

Напреднал

• Потребители на форума
  • 479 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    w201

Публикувано 10 юни 2010 - 09:04

Keskin KT-N5 ЗАДНИ 17х9J ET25. Предни 17х7,5J ET35

П.П. Не,че знам.Просто го пише под снимката :)
  • 0

#33 projektzwo

projektzwo

Чирак

• Потребители на форума
  • 149 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Автомобил:
    W124 200CE '91
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 юни 2010 - 09:20

Т'ва за салона и кремчето NIVEA беше върха на простотията, разбирам че по Живково време не е имало препарати и т.н., ама чак пък толкова, между другото можете да пробвате и със свинска мас, също се получава добре. Проблема тук е че сте едно затворено общество, за което на мен лично ми е през половия орган, по-скоро сте някакъв чар-руум, от колкото форум. А това че повечето са ми като бащи или дядовци също не ме впечатлява, не смятам че за подобни познания определяща е възрастта.
Публикувано изображение
  • -3

70cd580bc35b0323.jpg

#34 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 10 юни 2010 - 23:26

К'во натякване к'ви 5 лева бе, страшни капацитети сте тука, даже чак медиуми станахте някои. Темата настоявам да бъде изтрита, така или иначе всичко си знаете и винаги сте над всичко, ама не и над собственото си его.

Както се вижда
темата е заключена -колегите са имали причини да го направят

аз само ще добавя ,колегите (а визирам именно колегата с последния коментар които си е изтрил другите мнения)които пишат във форума да се съобразяват със това ,че са във форум в които има хиляди души -и съответно толкова мнения -нека сме толерантни...

да се дадат мнения ,да се помогне и да се експериментира в позитивна насока е хубаво,но да се използват епитети като тия горните и по предишните които са изтрити вече е грубо,детинско(даи си ми парцалките -на си ти куклите)и НЕтолерирано тук-във форума

Има хора във форума които със течение на ГОДИНИ и хиляди мнения са изградили имидж на знаещи и можещи хора -уважавани от хилядната аудитория....и то точно защото са подкрепили този имидж със знания и безценна помощ...и сега изведнъж някои се опитва да ги омаловажи и да ги обиди със епитети и определения -съжелявам ама няма да стане

бъдете по колегиални и по търпеливи -не бързайте да се нервирате и да скачате и винаги да сте онеправдани....това е моя съвет-към всички които са като колегата по горе

,а последното нещо което ще ви кажа е твърдение -и то е-ако пишете във нашият форум и споделяте мнение и знания със всички тук-правете го безкористно ...ако някои иска да помогне на някои друг или да го посъветва-не го прави заради евалато-а го прави безвъзмездно и със добро чувство

всички мнения и теми публикувани тук са за всички -а не като Ви изплува сърдалото веднага да се почват изисквания от типа(моите мнения и снимки искам да се изтрият-или темата ми ),,,,малко е смешно и жалко същевременно....ами всеки които е помогнал на някои тук изиска помоща му да се изтрие ...?какъв е смисъла на тоя форум,,,

Има един форум на бивш член от тук-има ХИЛЯДИ мнения и теми на по старите потребители там-тои(според някои)ги използва некоректно ,но все пак си има право-във форума са и са за всички -точка

надявам се да съм разбран правилно

надявам се и колегата да намери доблест да се извини

,а най много се надявам да не сгреши

Поздрави
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни