Как да си направя фланци???за стоманени джанти
Започната от petertyp44, 01 ное 2009 - 19:29:46
23 мнения по тази тема
Публикувано 02 ноември 2009 - 10:43
Колега - кат се подложат так наречените фланци се сменя геометрията на колата - мислех че всяко дете го знае........
Такива цигани ги има само в страни като нашата дет техническия преглед е локум -например в немско такова нещо не можеш намери - то няма как да мине през ТУФ.
Такива цигани ги има само в страни като нашата дет техническия преглед е локум -например в немско такова нещо не можеш намери - то няма как да мине през ТУФ.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 11 ноември 2009 - 13:39
На 15-ките за твоята кола дават 6,5J с ЕТ 30. За какво ти са ненамираеми 15-ки,като основния размер ти е 14? Железни такива валяло а и гумите 195/70/14 се намират и не са по-скъпи от 15-ските.
Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
Публикувано 11 ноември 2009 - 14:26
Щот файслифта на пурата е смешен с 14-ки
и си имам зимни гуми 15-ки, кво да ги права да ги хвърля ли
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!

Uploaded with ImageShack.us

Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 12 ноември 2009 - 11:10
Колега а като сложиш джанти с неподходящо ЕТ дали пак не се променя геометрията?Колега - кат се подложат так наречените фланци се сменя геометрията на колата - мислех че всяко дете го знае........
Аз карам с фланци направени от фирма Е.Т.Е. ( etebg.com ) и съм много доволен! Там си разбират от работата, само трябва да прецениш колко дебели ти трябват.
В Маргел цената на два фланеца каквито исках беше около 400лв. аз ги взех за 160лв. Мисля че до 25мм цената за брой е 40лв.
За по-дебел от 25мм се прави от по здрав матерял с стоманени вложки с резба.
Публикувано 12 ноември 2009 - 11:18
Колега - кат се подложат так наречените фланци се сменя геометрията на колата - мислех че всяко дете го знае........
Не е точно така, преди 5-6 месеца купих от Германия един много направен Нисан Примера 2004, спортно регулируемо окачване, с фланци, с други джанти, генерация и така нататък. Всичко беше описано подробно в Брифа: производител на даден елемент, параметри и си беше с ТЮФ и всичко. Има големи изисквания, но не е невъзможно стига да отговаряш. Факт е, че тунинга беше правен професионално, със скъпи оригинални материали.
W211-Avantgarde
Публикувано 12 ноември 2009 - 15:17
Не е точно така, преди 5-6 месеца купих от Германия един много направен Нисан Примера 2004, спортно регулируемо окачване, с фланци, с други джанти, генерация и така нататък. Всичко беше описано подробно в Брифа: производител на даден елемент, параметри и си беше с ТЮФ и всичко. Има големи изисквания, но не е невъзможно стига да отговаряш. Факт е, че тунинга беше правен професионално, със скъпи оригинални материали.
Разбира се че може -ама струва дебело. Нали затова съм употребил думичката-ПОЧТИ в предния пост.
В немско е написано в брифа с какви гуми да е колата ...а кат осе правят промени се тестват и се вписват и всичко е ОК.
Ама в Бг да не би да ходи някои на ТУФ или кат се правят разни изменеия на 1 кола някои си прави труда да ходи и да тества дали е ок ....... ...кове се с чука... важното е вида да е ташкарски и т.н
Аз само споменах -за това с фланците съм на 100% сигурен - а кои каво ще прави си е негова работа - нали аз не плащам.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 13 ноември 2009 - 12:33
Като автор на темата реших да Ви напиша, че фланци няма да се правят, тъй че може да спрем със сапонисването по въпроса!!!
Благодаря на всички Ви за отговорите!
Сега се търсят джанти, с което се е захванал един много отзивчив човек от форума
За сега името му ще го запазя в тайна
/може и да не иска да му правя реклама/ - той в интерес на истината и няма нужда де!
Благодаря на всички Ви за отговорите!
Сега се търсят джанти, с което се е захванал един много отзивчив човек от форума
За сега името му ще го запазя в тайна
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!

Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 17 ноември 2009 - 01:36
Колега защо трябва да е с ЕТ 25
Аз на мойта пура АМГ джантите са с ЕТ 28 а зимните ми бяха старите бъбреци с ЕТ 35 и си пасваха супер. Бяха 15 цола ама ги продадох
Само вече над 35 ЕТ например на по новата Е клса джантите бяха с ЕТ 45 мисля че и стържеха в предния долен накрайник на курмилната щанга , иначе до ЕТ 35 нямаш грижи
Публикувано 02 декември 2009 - 23:15
Едни ей такива джантички ми изостанаха от 123, четири бройчици с ей такова ЕТ. Бяха обути с летни шушони 195/70/14, ама се врътнаха гумите и сега са голи. Май ЕТ-то е тлъсто за тебе? А и на тебе ти трябват 15!!! Не са за тебе!!!

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА