Истината за Г-то и новите джиповена заем от Ауди форума
Започната от Тоцата, 02 окт 2009 - 19:59:53
22 мнения по тази тема
Публикувано 03 октомври 2009 - 19:25
ти УАЗика не го намесвай в тоя разговор - това е съвсем друга тема за съвсем други неща...
най-проходимата джипка е подготвената и прежалената..
иначе - Г - повече от истинско е ...
150 км/ч не се усещат, ускорението е като в Импреза...
ето
с любезното съдействие на Сашо Ковачев и Гладиатор...
най-проходимата джипка е подготвената и прежалената..
иначе - Г - повече от истинско е ...
150 км/ч не се усещат, ускорението е като в Импреза...
ето
с любезното съдействие на Сашо Ковачев и Гладиатор...
Публикувано 03 октомври 2009 - 21:14
Колеги , колко от вас са карали хикс 5 ? Аз съм карал , е не офроуд . В градски условия добри впечатления остави в мен . Тва е един забавен разказ до колко е истина не знам . Вярно е че Джи класата е всепризната .Ами ако тоя господин беше написал нещо за МЛ ?
Сори за спама , айде със здраве .. много дълги локуми ще станат .
Сори за спама , айде със здраве .. много дълги локуми ще станат .
Съншайн
Публикувано 04 октомври 2009 - 13:59
X5 и ML са леки коли. Само на външен вид са ги направили да изглеждат като джипки. И на мен Х5 ми харесва, но Г-класата е на съвсем друго ниво.
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 04 октомври 2009 - 14:07
GLK е пълен ташак карах скоро , на визия е ок но за офролд е супер смех . Нищо общо с G
еее стига бе аз да го купя и да го подкарам във гората няма как да стане
преди 3-4 месеца със един приятел ходихме из горите със Мл 500
и няма да ти казвам за какво шмулене из клоните ставаха
като искаш джип за горите само някоя таратайка да нети е жал
Публикувано 04 октомври 2009 - 14:18
Леки имаш предвид на кила или на качество?X5 и ML са леки коли.
Щото то CLK-то по книжка тежи повече от ML, щях да падна като го видях, но факт
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 октомври 2009 - 18:59
Ми на кила мисля че са над 2 тона тия "джипове", но самото им предназначение е за асфалт. За Х5 са си казали, че се цели управляемост като при седан. МЛ-а уж има и офроуд пакет, но съм почти сигурен, че ако пуснем една мазда 3(примерно) и един МЛ из софийските пътища, окачването на МЛ-а ще се разтропа първо
Незнам кой би тръгнал да прекосява африка с МЛ или Х5 - тия коли на повече от 100 км от сервиз не трябва да ходят.
Незнам кой би тръгнал да прекосява африка с МЛ или Х5 - тия коли на повече от 100 км от сервиз не трябва да ходят.
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 04 октомври 2009 - 19:06
Май май да,кофти щото и двата ме кефят много,но освен с по-скъпата подръжка,не се различават много от нормалното МПС.Незнам кой би тръгнал да прекосява африка с МЛ или Х5 - тия коли на повече от 100 км от сервиз не трябва да ходят.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 октомври 2009 - 19:39
Ами по ДИскавъри имаше едно сериалче за Париж-Дакар. В общи линии за живота по време на състезанието. Отбора на Дискавъри беше подкрпем от БМВ. За да няма недоразумения, отбора се състезаваше с мотоциклети БМВ, а пък колата н аподдържащия екип беше Х5. Та в общи думи състезанието е почти еднакво за състезателите и за поддържатщите екипи. Х5 клекна още пътрвия ден в париж и от БМВ пратиха човек да подкара мшината, обаче от отбора не го пуснаха и го повлекоха с тях през Африка. Купона беше голям, Х5 се държа мъжки, оставяше ги само по един-два пъти седмично някъде из пустинята, за сметка на мотоциклетите.Незнам кой би тръгнал да прекосява африка с МЛ или Х5 - тия коли на повече от 100 км от сервиз не трябва да ходят.
Както и да е, отбора финишира, което значи че и Х5 е финиширал, въпреки всички дрбни неприятности по средата на устинята.
Предполагам МЛ-а няма да се представи по-добре, щото никой друг отбор не ползваше нито Х5 нито МЛ.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни