Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Търся надписи за МБ

• Please log in to reply
28 мнения по тази тема

#1 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 11:30

Колеги,
Къде в София се продават надписи /буквените означения на задния капак/ за МБ. Качествени само в БС и Ивайджет ли има или и на други места стават. И имате ли представа какви пари са, че въобще нямам идея, т.е. дали въобще си заслужава да си лепна нещо отзад или няма смисъл, ако е някаква цифра. То и така ми е все тая, ама що да не сложа обозначението на колата си.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#2 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 02 октомври 2009 - 11:51

а ти защо нямаш?
пребоядисвана ли е или въобще си нямаш?

защото, ако е второто, това е опция, за която някой е платил допълнително
(пише го във ВИН-а.)

та - помисли си, де ;)
  • 0

#3 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 октомври 2009 - 12:11

сложи надпис turbodiesel,пък дано заблуди кварталните хайдуци.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#4 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 02 октомври 2009 - 12:12

сложи надпис turbodiesel,пък дано заблуди кварталните хайдуци.

да не му точат бензина ли ;)?
  • 0

#5 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 октомври 2009 - 12:39

да не му точат бензина ли ;)?

Хех то и нафта точат,хората не са капризни-вземат и малкото,но от сърце.Друго ще пази тоз надпис :censored:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#6 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 02 октомври 2009 - 12:41

Другото не го коментирам въобще - има специална тема за това
  • 0

#7 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 октомври 2009 - 12:54

Та Дидо и моята няма надписи,а съм виждал и доста други авангарди без...не знам може би така си свикнах и не мисля да и слагам,та въпрос на вкус казало кучето и....Но преди да тръгнеш да купуваш поогледай други Ц-класи с надписи,че да няма тема после "как се свалят надписи?" ;)
  • 0
Публикувано изображение

#8 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 13:06

За това другото вече съм взел мерките.
А по отношение дали е пребоядисвана, не знам. Може и да е, щото много арна ми се види като отворя багажника и като поогледам тук там- то все пак е австрийка и би следвало да има доста ръжди. Е, характерните са замазвани навремето, личи си.

За напдисите дали са по поръчка махнати, не знам, а и във вина не се ориентирам много точно по този въпрос. Я ако можете проверете:
WDB2020181A113375
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#9 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 октомври 2009 - 13:34

Май си с екстрата ;)
260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)

260 Исключение из комплектации таблички с обозначением типа на крышке багажника (с 01.05.1968)
  • 0
Публикувано изображение

#10 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 14:25

Май си с екстрата ;)
260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)

260 Исключение из комплектации таблички с обозначением типа на крышке багажника (с 01.05.1968)

Аха, демек карам поръчкова Цедка :0_yahoo:
  • 0

#11 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 02 октомври 2009 - 14:31

Ае честито :icon_coolgrin:
И кво правим сега,ще надписваш ли?
  • 0
Публикувано изображение

#12 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 15:22

Ае честито :icon_coolgrin:
И кво правим сега,ще надписваш ли?

Ами то в крайна сметка никой не ми отговори на конкретния въпрос, т.е. за снабдяването с надписи - от къде и колко?
  • 0

#13 nizi190

nizi190

Напреднал

• Непотвърдени потребители
  • PipPipPip
  • 692 Мнения:
  • Град:Сандански
  • Автомобил:
    190 , 2.5 D
    90 hp, 1990, grey
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 октомври 2009 - 15:27

Само да си купиш от онези по левче буквичката,че направо ше осакатиш колата тотално.

п.п. После със сигурност ше те лепне някой в темата "Селски тунинг" :icon_coolgrin: :0_yahoo: :D
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#14 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 15:30

Само да си купиш от онези по левче буквичката,че направо ше осакатиш колата тотално.

п.п. После със сигурност ше те лепне някой в темата "Селски тунинг" :icon_coolgrin: :0_yahoo: :D

Ама то и на такива цени ли има. Аз понеже нямам никаква идея и затова питам. Имам един познат, който работи в тунинга на Брабус за БГ и го питах за надпис "BRABUS". Той ми каза, че било цифра и нещо от едва ли не няколко стотин левчета. Може да са 200, може и 900, нямам идея,
  • 0

#15 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 02 октомври 2009 - 15:33

Ама то и на такива цени ли има. Аз понеже нямам никаква идея и затова питам. Имам един познат, който работи в тунинга на Брабус за БГ и го питах за надпис "BRABUS". Той ми каза, че било цифра и нещо от едва ли не няколко стотин левчета. Може да са 200, може и 900, нямам идея, тъй като не ми каза. В крайна сметка ако трябва да дам 300-400 лв. за надпис, определено няма да стане. Чак до толкова не ми е зор.

А иначе с този напдис Брабус, можеше наистина да ме хакнете в раздела за тунинга...................ама па аз нЕма да я снимам отзаде, за да не ме лепнете там :rolleyes:
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни