Търся надписи за МБ
Започната от Dydo, 02 окт 2009 - 11:30:37
28 мнения по тази тема
Публикувано 02 октомври 2009 - 11:30
Колеги,
Къде в София се продават надписи /буквените означения на задния капак/ за МБ. Качествени само в БС и Ивайджет ли има или и на други места стават. И имате ли представа какви пари са, че въобще нямам идея, т.е. дали въобще си заслужава да си лепна нещо отзад или няма смисъл, ако е някаква цифра. То и така ми е все тая, ама що да не сложа обозначението на колата си.
Къде в София се продават надписи /буквените означения на задния капак/ за МБ. Качествени само в БС и Ивайджет ли има или и на други места стават. И имате ли представа какви пари са, че въобще нямам идея, т.е. дали въобще си заслужава да си лепна нещо отзад или няма смисъл, ако е някаква цифра. То и така ми е все тая, ама що да не сложа обозначението на колата си.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 02 октомври 2009 - 11:51
а ти защо нямаш?
пребоядисвана ли е или въобще си нямаш?
защото, ако е второто, това е опция, за която някой е платил допълнително
(пише го във ВИН-а.)
та - помисли си, де
пребоядисвана ли е или въобще си нямаш?
защото, ако е второто, това е опция, за която някой е платил допълнително
(пише го във ВИН-а.)
та - помисли си, де
Публикувано 02 октомври 2009 - 12:11
сложи надпис turbodiesel,пък дано заблуди кварталните хайдуци.

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 октомври 2009 - 12:12
да не му точат бензина лисложи надпис turbodiesel,пък дано заблуди кварталните хайдуци.
Публикувано 02 октомври 2009 - 12:39
Хех то и нафта точат,хората не са капризни-вземат и малкото,но от сърце.Друго ще пази тоз надписда не му точат бензина ли
?

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 02 октомври 2009 - 12:41
Другото не го коментирам въобще - има специална тема за това
Публикувано 02 октомври 2009 - 12:54
Та Дидо и моята няма надписи,а съм виждал и доста други авангарди без...не знам може би така си свикнах и не мисля да и слагам,та въпрос на вкус казало кучето и....Но преди да тръгнеш да купуваш поогледай други Ц-класи с надписи,че да няма тема после "как се свалят надписи?"

Публикувано 02 октомври 2009 - 13:06
За това другото вече съм взел мерките.
А по отношение дали е пребоядисвана, не знам. Може и да е, щото много арна ми се види като отворя багажника и като поогледам тук там- то все пак е австрийка и би следвало да има доста ръжди. Е, характерните са замазвани навремето, личи си.
За напдисите дали са по поръчка махнати, не знам, а и във вина не се ориентирам много точно по този въпрос. Я ако можете проверете:
WDB2020181A113375
А по отношение дали е пребоядисвана, не знам. Може и да е, щото много арна ми се види като отворя багажника и като поогледам тук там- то все пак е австрийка и би следвало да има доста ръжди. Е, характерните са замазвани навремето, личи си.
За напдисите дали са по поръчка махнати, не знам, а и във вина не се ориентирам много точно по този въпрос. Я ако можете проверете:
WDB2020181A113375
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 02 октомври 2009 - 13:34
Май си с екстрата 
260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)
260 Исключение из комплектации таблички с обозначением типа на крышке багажника (с 01.05.1968)
260 Исключение из комплектации таблички с обозначением типа на крышке багажника (с 01.05.1968)

Публикувано 02 октомври 2009 - 14:25
Май си с екстрата
Аха, демек карам поръчкова Цедка
Публикувано 02 октомври 2009 - 14:31
Ае честито
И кво правим сега,ще надписваш ли?

Публикувано 02 октомври 2009 - 15:22
Ае честито
![]()
Ами то в крайна сметка никой не ми отговори на конкретния въпрос, т.е. за снабдяването с надписи - от къде и колко?
Публикувано 02 октомври 2009 - 15:30
Само да си купиш от онези по левче буквичката,че направо ше осакатиш колата тотално.
п.п. После със сигурност ше те лепне някой в темата "Селски тунинг"![]()
![]()
Ама то и на такива цени ли има. Аз понеже нямам никаква идея и затова питам. Имам един познат, който работи в тунинга на Брабус за БГ и го питах за надпис "BRABUS". Той ми каза, че било цифра и нещо от едва ли не няколко стотин левчета. Може да са 200, може и 900, нямам идея,
Публикувано 02 октомври 2009 - 15:33
Само да си купиш от онези по левче буквичката,че направо ше осакатиш колата тотално.
п.п. После със сигурност ше те лепне някой в темата "Селски тунинг"![]()
![]()
Ама то и на такива цени ли има. Аз понеже нямам никаква идея и затова питам. Имам един познат, който работи в тунинга на Брабус за БГ и го питах за надпис "BRABUS". Той ми каза, че било цифра и нещо от едва ли не няколко стотин левчета. Може да са 200, може и 900, нямам идея, тъй като не ми каза. В крайна сметка ако трябва да дам 300-400 лв. за надпис, определено няма да стане. Чак до толкова не ми е зор.
А иначе с този напдис Брабус, можеше наистина да ме хакнете в раздела за тунинга...................ама па аз нЕма да я снимам отзаде, за да не ме лепнете там
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА