Проект на клубна карта
Започната от ENOXELA, 17 авг 2006 - 09:02:51
124 мнения по тази тема
Публикувано 15 септември 2006 - 00:50
Хора щу стана с тия карти е?
оня ден снимам едно Е 55 AMG и един ми вика що снимаш и аз му викам щото съм в мб фен и членувам в мб клуба
всеки може да му каже така, ако имах карта щях да му я извада, за да види, че не говора глупости
аре, че ми писна да чакам вече
оня ден снимам едно Е 55 AMG и един ми вика що снимаш и аз му викам щото съм в мб фен и членувам в мб клуба
всеки може да му каже така, ако имах карта щях да му я извада, за да види, че не говора глупости
аре, че ми писна да чакам вече
Публикувано 15 септември 2006 - 09:18
No2 много приятно изглежда с това отражение :FlagMB:
Dark Inside The Night
Публикувано 15 септември 2006 - 10:41
Извинявам се, но картата с километража изобщо не е в духа на Мерцедес, а и с този син цвят напомнят за някакъв си ГоУф 4-5.
От последните предложения, аз съм за 2. Изглежда ми най-стилно и по мерцедески. Е, не бих има нищо против и снимката на Мерцедеса на Вени, щото като сменя грила, моя ще изглежда точно по същия начин
От последните предложения, аз съм за 2. Изглежда ми най-стилно и по мерцедески. Е, не бих има нищо против и снимката на Мерцедеса на Вени, щото като сменя грила, моя ще изглежда точно по същия начин
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 15 септември 2006 - 10:56
Публикувано 15 септември 2006 - 11:19
ако искате да дам на дизайнер да погледне какво може се направи... тези неща се правят от професионалисти... без пари не става нищо добро... Представете си да извадиш клубна карта на най-престижния автоклуб - този на мерседес и тя да е някаква недоизпипана... Ами малко е забавно..... Дизайна, стайлинга, изработката на пластмасовите оригинали трябва да са направени перфектно. Името и емблемата да са релефни и т.н..... Мога да съдействам за тези неща, ако решите че трябва да се направят както трябва....
Публикувано 15 септември 2006 - 12:37
Ами ние не сме богат Клуб така,че се опитваме да си помагаме на бюджета... без пари не става нищо добро...
Ако ще ги прави дизайнер то нека първо решим какще се заплати трудът му.
Принципно съм против тази идея,но и не я охвърлям.
Тук има доста пичове който отбират от фотошоп и съм сегурен,че ще се справят със задачата.
Единствено трябва да се избере концепсия,което е най-сложното
Публикувано 15 септември 2006 - 13:19
Имам голям приател дизаинер с които говорих преди малко по повод клубната карта да даде няколко предложения от които да си изберем евентуално някое и да ни ги направи.Понеже не сме все още голям глуб и финансите са ограни4ени тои няама да ни вземе пари за проекта.Нали за това сме приатели да си помагаме,а и аз сам му правил услуги така 4е сега е негов ред да помага.Дано ни предложи нещо много ЯКО .
Публикувано 15 септември 2006 - 14:21
а дано че стана нова година :
Публикувано 15 септември 2006 - 14:28
да дори и така на приятелски начала - пак трябва да си пипне професионалист....
И аз съм бог на фотошоп, но това не ме прави дизайнер, ама хич.... За сметка на това мога да направя 80 годишна баба да прилича на мила йовович..... :
И аз съм бог на фотошоп, но това не ме прави дизайнер, ама хич.... За сметка на това мога да направя 80 годишна баба да прилича на мила йовович..... :
Публикувано 15 септември 2006 - 14:33
ааа ше си кажеш ти :да дори и така на приятелски начала - пак трябва да си пипне професионалист....
аз от кога се чудя тая жигулка от аватара що ми прилича на С124
Публикувано 15 септември 2006 - 14:48
аааа- тука съм я загрозявал, да не ме преследват да я купуват.....
Публикувано 15 септември 2006 - 17:21
Моля по-сериозно по темата ::
ааа ше си кажеш ти :да дори и така на приятелски начала - пак трябва да си пипне професионалист....
аз от кога се чудя тая жигулка от аватара що ми прилича на С124
Ако имате нещо конкретно то Моля заповядайте :ok:
Наско Благодарности от Екипа на МБК България за помоща :
Публикувано 28 септември 2006 - 08:33
Ето още някой предложения любезно предоставени от Наско :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 29 септември 2006 - 16:44
Публикувано 28 септември 2006 - 09:00
Вени и твойте предложения не са никак лоши
Анкетата е лесна работа.
Пластините до колкото ми обадиха ще са около 2 лева за бр.
Анкетата е лесна работа.
Пластините до колкото ми обадиха ще са около 2 лева за бр.
Публикувано 28 септември 2006 - 09:17
на мен ми харесаха супер много 4 и 6 но май клоня към 6 :ok:
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни