тест
Започната от misterj, 31 авг 2009 - 06:23:41
52 мнения по тази тема
Публикувано 31 август 2009 - 21:34
?????????????????????
луда работа
БГ си е БГ...................................................
луда работа
БГ си е БГ...................................................
Публикувано 31 август 2009 - 21:40
Това е прекалено! Ако искате да сформираме специален екип за следне на изтритото от модераорите в помощ на Илия. Това е форум бе хора, ако нещо изчезне не мрат хора! Защо правите косите на човека бели?!?Малко допълнение, понеже в миналото се хвърлиха абсолютно безпочвени обвинения, че някои хора били модерирани и техни мнения се триели и били изчезвали безследно, а това нямаше как да се проследи еднозначно, от три месеца насам съм пуснал функцията кошче във форума. Освен кошчето изрично съм помолил модераторите, да трият само при очевидна необходимост. При всички случаи които може да се оспорят в последствие съм ги помолил само да скриват мнението. И виждам, че това се съблюдава от модераторите, за което им благодаря. За това, че съм пуснал кошчето не знаеше никой - нито модераторите, нито УС, направил съм го на своя отговорност. Понеже бях обвинен, че едва ли не съм в неведение какво се случва във форума. Направих го за собствено уверение, че не се случват нередни неща. НЕ знам какво щеше да се случи, ако бях установил нередности, обаче вече три месеца - нищо нередно не се случва, от където правя извода, че всичко е било наред и продължава да е наред. Всичко изтрито отива в кошчето и няма как нито администратор, нито модератор, нито член на УС да изтрие нещо БЕЗСЛЕДНО. Е за тия три месеца нищо не изчезна безследно. Ако някой твърди, че е изчезнало негово мнение - да ми каже в коя тема е било пуснато и ще му го извадя от кошчето на форума и ще му обясня дори защо е било изтрито. Всеки ден преди да прегледам форума преглеждам какво ново е изхвърлено в кошчето. И всичко което намирам там са дребни закачки и изтекли обяви от купува/продава. Това продължава вече три месеца. Едно мнение не съм намерил, което да се запитам - а бе това защо го е изтрил някой от модераторите! И въпреки, че първоначално бях предубеден към модераторите, мога спокойно да кажа, че си вършат работата съвестно. Ако някой е бил лично обиден от конкретен човек - това са лични отношения и те не може да се повод за влошаване на отношенията на целия колектив.
Илия, махай я тая функция, на който не му изнася, да не посещава форума! Не е крайно моето мнение, крайно е Илия да пише в 02:00, че форума работи и да ляга, след като е проверил кошчето, дали нещо не е било изтрито по грешка!!!
Лично аз ще се радвам да видя положителен отговор на колегите за предложението за сдобряване.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 31 август 2009 - 21:42
Бреххх вие още ли се занимавете с глупости тука... Илиика не те знам какъв специалист си , но вземи вложи малко творчество в обновяването на сайта (малко SEOа то се прави с качване на уникални статии едно от нещата де ) че е затънал , а не да се занимавате с глупости .
Поздрави.
Поздрави.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 31 август 2009 - 21:44
Като не искаш да има тема - не я пускай. Темата няма да я изтрия, защото има дискусия, независимо дали ти харесва или не ти харесва.
Както ти казах - аз изложих фактите такива каквито аз ги знам. А ти продължаваш с недомлъвките. Изобщо не се представям за великодушен. Кажи твоята гледна точка, защото тя очевидно е различна. Обаче аз виждам едно и също вече 1 година. Всеки път като попитам ми се отговаря в един и същ стил. Нищо не извъртам. Случилото се е монета с две страни. Аз си казах вижданията и мненията. Ти не желаеш - прав ти път. Никой не е ходил да насъсква определени хора специално срещу теб. Самият факт, че хората имат негативно отношение, следва да ти подскаже нещо. Защо всеки крив търси вината във всички освен във себе си? Цялата история започва да ми прилича на вица, дето лудия седял на оградата на лудницата и питал минаващите отвън "Много ли сте там вътре?". Ако 100 човека вървят в една посока и един в обратната - кой е в грешка? Ами и аз нямам безкрайно време и търпение да споря. И вкрайна сметка всеки е свободен да прави собствен избор. Аз не идвам във вашата градинка да хуля никого, ако от нещо си недоволен - кажи ми го, ама не ми говори за извъртане на факти, ами кажи направо. Защото ти идваш във форума и наливаш маслото в огъня. След месец - два - три, като се повтори случката, не очаквай по-различно развитие на нещата!
Както ти казах - аз изложих фактите такива каквито аз ги знам. А ти продължаваш с недомлъвките. Изобщо не се представям за великодушен. Кажи твоята гледна точка, защото тя очевидно е различна. Обаче аз виждам едно и също вече 1 година. Всеки път като попитам ми се отговаря в един и същ стил. Нищо не извъртам. Случилото се е монета с две страни. Аз си казах вижданията и мненията. Ти не желаеш - прав ти път. Никой не е ходил да насъсква определени хора специално срещу теб. Самият факт, че хората имат негативно отношение, следва да ти подскаже нещо. Защо всеки крив търси вината във всички освен във себе си? Цялата история започва да ми прилича на вица, дето лудия седял на оградата на лудницата и питал минаващите отвън "Много ли сте там вътре?". Ако 100 човека вървят в една посока и един в обратната - кой е в грешка? Ами и аз нямам безкрайно време и търпение да споря. И вкрайна сметка всеки е свободен да прави собствен избор. Аз не идвам във вашата градинка да хуля никого, ако от нещо си недоволен - кажи ми го, ама не ми говори за извъртане на факти, ами кажи направо. Защото ти идваш във форума и наливаш маслото в огъня. След месец - два - три, като се повтори случката, не очаквай по-различно развитие на нещата!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 август 2009 - 21:45
г-н Горанов
ако обичате защо не изтриете тази тиня и хората да си се заравят обратно в полезните раздели на форума?
в края на краищата на които не му уй-дисва .....марш в кочината....
никои тук не е на сила
еее аман от задни колелета.....
ако обичате защо не изтриете тази тиня и хората да си се заравят обратно в полезните раздели на форума?
в края на краищата на които не му уй-дисва .....марш в кочината....
никои тук не е на сила
еее аман от задни колелета.....
Публикувано 31 август 2009 - 21:51
Ами не я трия по една проста причина, щото ми писна.
Такива теми никнат като гъби. Появяват се регулярно на 2 - 3 месеца.
Оставям я като институционална памет. Щото утре ще се появи следващата подобна тема и ще кажат, че извъртам нещата.
Тогава ще дам препратка - да се види, че предния път се е случило 1:1 същото. Щото историята е колело и се повтаря.
Освен това не мога да я изтрия, щото съм изключил функцията за триене във форума
Такива теми никнат като гъби. Появяват се регулярно на 2 - 3 месеца.
Оставям я като институционална памет. Щото утре ще се появи следващата подобна тема и ще кажат, че извъртам нещата.
Тогава ще дам препратка - да се види, че предния път се е случило 1:1 същото. Щото историята е колело и се повтаря.
Освен това не мога да я изтрия, щото съм изключил функцията за триене във форума
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 31 август 2009 - 21:53
Радулов,
Ако толкова ти се занимава, чети ми темите и виж кой съм обидил, та да се сдобрявам. Иначе някой като види моето име и ... ами записвам си епитети, за да науча малко и от другия свят - как се изразяват там. Може да съм прекалено дърт и да не ги разбирам, та затова уча, но все не ми се удава да ги използвам реално. Ама какво да се прави.
Сдобрение - ами много от нас помагат на вас и се радваме да го правим, така че ние не виждаме врагове във вас - нито на един не сме му забранили да пише, да го модерираме, да му налагаме БАН и т.н. модерни тук термини. Нещо май при вас куца, защото обидите идват откъм тука. Иначе ако със сдобряване ми говориш за обединение - няма как да стане. И това е твърда позиция - иначе как ще дам на вас ".....всичкото което misterj печели от неговия сайт"- цитат.
Илия - голяма грешка правиш като оставяш темата. Аз тествах дали мога да публикувам нещо полезно за Мерцедес и като видях че пак не ми се появява го публикувах с този си ник. А ти просто трябваше да ми пуснеш лично или нещо си, че така ще продължава и всичко щеше да си е наред. Ама ти държиш да си пишеш пледоариите и да подчертаваш колко си велик пред останалите. Фактите, които искаш да излагаш си ги пусни в твоя тема. А колко лесно щеше да не няма модериране на моите мнения, нали? Или пък да обясниш защо аджеба има въобще такова??????Ами щом така си решил - оставяй я.
Ако толкова ти се занимава, чети ми темите и виж кой съм обидил, та да се сдобрявам. Иначе някой като види моето име и ... ами записвам си епитети, за да науча малко и от другия свят - как се изразяват там. Може да съм прекалено дърт и да не ги разбирам, та затова уча, но все не ми се удава да ги използвам реално. Ама какво да се прави.
Сдобрение - ами много от нас помагат на вас и се радваме да го правим, така че ние не виждаме врагове във вас - нито на един не сме му забранили да пише, да го модерираме, да му налагаме БАН и т.н. модерни тук термини. Нещо май при вас куца, защото обидите идват откъм тука. Иначе ако със сдобряване ми говориш за обединение - няма как да стане. И това е твърда позиция - иначе как ще дам на вас ".....всичкото което misterj печели от неговия сайт"- цитат.
Илия - голяма грешка правиш като оставяш темата. Аз тествах дали мога да публикувам нещо полезно за Мерцедес и като видях че пак не ми се появява го публикувах с този си ник. А ти просто трябваше да ми пуснеш лично или нещо си, че така ще продължава и всичко щеше да си е наред. Ама ти държиш да си пишеш пледоариите и да подчертаваш колко си велик пред останалите. Фактите, които искаш да излагаш си ги пусни в твоя тема. А колко лесно щеше да не няма модериране на моите мнения, нали? Или пък да обясниш защо аджеба има въобще такова??????Ами щом така си решил - оставяй я.
Публикувано 31 август 2009 - 21:54
За коя тиня ??? (COMAND - COckpit MAnagement and Navigation Device - устройства за управление на функциите в кокпита ) бъди конкретен .г-н Горанов
ако обичате защо не изтриете тази тиня
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 31 август 2009 - 21:57
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 31 август 2009 - 22:01
Не само че няма да я изтрия, ами и ако друг я изтрие, лично ще я върна!
Изобщо не ми разтягай локуми за теста. Темата не е никакъв тест и това е видно и с просто око.
Ако искаше просто да пуснеш информацията за КОМАНД-а можеше да я пуснеш и след 1 час щях да съм ти я одобрил.
Обаче ти не подходи по този начин. Пусна тема с очевидно негативно отношение. Защото темата тест има очиведно послание - я да ги видя тия гадове, още ли ме мразят. Целта на теста НЕ Е БИЛА да пуснеш полезна информация а да пробваш почвата. Мисля, че видя каква е почвата и затова ще оставя темата - за да се вижда какво е положението. То не се е променило и няма да се промени, заради отношението ТИ (не ВИ, защото отношението на хората, които пишат в твоя форум не е негативно към нас).
Аз не вярвам, че си дошъл с добри намерения и по-горе написах защо не вярвам.
Ако беше с добри намерения, щеше да си свършиш работата както трябва!
БОСА дойде с добри намерения - когато Боян имаше проблем, той му помогна.
Ето това е добро отношение и затова го поздравих.
Изобщо не ми разтягай локуми за теста. Темата не е никакъв тест и това е видно и с просто око.
Ако искаше просто да пуснеш информацията за КОМАНД-а можеше да я пуснеш и след 1 час щях да съм ти я одобрил.
Обаче ти не подходи по този начин. Пусна тема с очевидно негативно отношение. Защото темата тест има очиведно послание - я да ги видя тия гадове, още ли ме мразят. Целта на теста НЕ Е БИЛА да пуснеш полезна информация а да пробваш почвата. Мисля, че видя каква е почвата и затова ще оставя темата - за да се вижда какво е положението. То не се е променило и няма да се промени, заради отношението ТИ (не ВИ, защото отношението на хората, които пишат в твоя форум не е негативно към нас).
Аз не вярвам, че си дошъл с добри намерения и по-горе написах защо не вярвам.
Ако беше с добри намерения, щеше да си свършиш работата както трябва!
БОСА дойде с добри намерения - когато Боян имаше проблем, той му помогна.
Ето това е добро отношение и затова го поздравих.
Публикувано 31 август 2009 - 22:02
имах предвит целия този спор
за колегата с многото ник-ове
за колегата с многото ник-ове
Публикувано 31 август 2009 - 22:09
Илия - не знаех че си психоаналитик.
Чета какво съм написал и пак не виждам лошо намерение, а дори напротив, ама гледам явно, че линията на клуба за подаване на ръка е свързана точно с насаждане на обиди и оставянето им, защото са насочени към личност от друга общност.
Виж прочети правилата които си написал за този форум, защото Вени казва че аз съм ги бил нарушавал, но не вижда че точката за личностни нападки е нарушена доста пъти напоследък. Ама те по принцип трябва да си останат, нали?
Боса помага на Боян, ама не тук. Аз помагам пък на Вас с инфо - що не ме поздравиш? Илия - сега вече съм сигурен че тук е междуличностен спор, който ти държиш да направиш междуобщностен, ама няма да стане.
Чета какво съм написал и пак не виждам лошо намерение, а дори напротив, ама гледам явно, че линията на клуба за подаване на ръка е свързана точно с насаждане на обиди и оставянето им, защото са насочени към личност от друга общност.
Виж прочети правилата които си написал за този форум, защото Вени казва че аз съм ги бил нарушавал, но не вижда че точката за личностни нападки е нарушена доста пъти напоследък. Ама те по принцип трябва да си останат, нали?
Боса помага на Боян, ама не тук. Аз помагам пък на Вас с инфо - що не ме поздравиш? Илия - сега вече съм сигурен че тук е междуличностен спор, който ти държиш да направиш междуобщностен, ама няма да стане.
Публикувано 31 август 2009 - 22:16
Колега,Радулов,
Ако толкова ти се занимава, чети ми темите и виж кой съм обидил, та да се сдобрявам.
Аз темите тук ги чета. Трудно ми е да свързвам разни никове с определн човек, особенно когато често ги сменя.
Тук съм от скоро, знам че има някакъв конфликт, но не съм на ясно какъв, не искам и да знам. Искам да няма конфликт, ти да си пишеш с твоя си ник, за да не ми се налага да се превръщам в Шерлок Хоумс. Знам, че звучи егоистично, ама иначе няма как да е полезно. Ако разни епитети от разни хора те притесняват - лошо! Пак да кажа - от едно писание тук хора не мрат. Ако се засягаш, сжалявам, но форума не е място където всички ще те обичат и уважават, точно обатното! Ако искаш във форума всички да те хареват и уважават, то по-добре не ползвай интернет.
Кой крив, кой прав в случая май няма да се разбере, но без компромис нихт консесус
Публикувано 31 август 2009 - 22:28
Правилата не са ли за всички?Ако разни епитети от разни хора те притесняват - лошо! ......
Кой крив, кой прав в случая май няма да се разбере, но без компромис нихт консесус
11. Не се допускат лични нападки към други потребители на форумите по каквато и да е причина, включително и за неспазване на тези правила или критики за правописа. Когато са налице подобни факти, обърнете се за съдествие към някого от модераторския екип;
Ами не само модератор, ами и двама члена от УС ги подминаха спокойно, защото ......може и да не са ги видяли. Няма да пиша едно и също нещо - темата е пусната като тест, за да видя дали ще излезе веднага. Другото е добро поле за изява на Илия. А аз мога да кажа и защо, но предпочитам да си замълча - просто да направя компромис. А дано накрая темата се изтрие та да има консенсус.
Публикувано 31 август 2009 - 22:37
Сметам е безсмислено да те питам дали си се обърнал към модераторския екип за съдействие, така че 100% спазване няма нито от едната, нито от другата страна! Не се подигравам, ама ако ще цепиш на някой задника по устав, сметам знаеш как се прави!Правилата не са ли за всички?
11. Не се допускат лични нападки към други потребители на форумите по каквато и да е причина, включително и за неспазване на тези правила или критики за правописа. Когато са налице подобни факти, обърнете се за съдествие към някого от модераторския екип;
Ами не само модератор, ами и двама члена от УС ги подминаха спокойно, защото ......може и да не са ги видяли. Няма да пиша едно и също нещо - темата е пусната като тест, за да видя дали ще излезе веднага. Другото е добро поле за изява на Илия. А аз мога да кажа и защо, но предпочитам да си замълча - просто да направя компромис. А дано накрая темата се изтрие та да има консенсус.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни