Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

тест

• Please log in to reply
52 мнения по тази тема

#46 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 септември 2009 - 17:11

Ей го на оратора продължава да дърпа и търси слончето под прасето. Аз ти казах че и здравей да напиша, пак ще е заплаха и конспирация, ама ти май не четеш ами си пееш. Само дето си фалшив в лимитирания диапазон на гласа.
Значи викаш - давай да си псуваме на спокойствие, щото някой съдия във ВКС можело и да оправдае кражбата на марсианци от Зоологическата градина в Танзания, а третия глупак да се затвори в Северна Гренландия, за да си прави компания с Рудолф докато Дядо Коледа раздава помощи на българските пенсионери?

На мен пък ми е чудно ти що се чувстваш длъжен да пишеш по темата :dontknow:

Ужким искаше да я трият пък през 2 минути коментар. Спри се. Успокой се. Пусни си една хубава тема на КОМАНД-ите. Никой няма да ти я изтрие, е евентуално ако има линкове към манифактурата сигурно ще се загубят из пътя ;)

Не е толкова сложно, ама като си се появил да плетеш интриги така става - хората явно не те харесват без дори да си обидил някой.
Аз лично предпочитам някой да ме напсува, а не да ми върти к*рв*нски номера.

Айде сполай ти.Надявам се темата да приключи тук :cool:
  • 0

#47 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 01 септември 2009 - 17:21

Не се обиждай,
но в началото наистина те приех като здравомислещ мъжага,
но това беше до момента, когато започна да пребиваш цяла софия и половината перник.

Не ти утива държанието тук, независимо от поводите, които са го предизвикали. :flagMB new:

Виж Круме ако съм си изпуснал нервите то е защото едно лице ме предизвика и то по начин които ме засегна много ако трябва да ти сложа скрийншот(ставаше въпрос за прасета ,селяни ...) от неговият пост , така че нещата не е добре да се извъртат ,които ме познава на живо много добре знае че това не ми е пресъщо .
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#48 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 01 септември 2009 - 20:06

ПИСНА МИ . ... !!! СТИГА , НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ .

Не искам да чета,виждам и слушам : Mr.J , Вилицата и bos. .

Всеки си има мнение /гъз/ , ако искам да чета /мириша/ техните мнения /гъзове/ има
... Google и ще ги намеря ... .

ПИСНА МИ . ... !!! Илия моля ти се ... .

Спокоино бате Венци колегите си имат право на мнение и понеже е така а да не им се дразниме излишно,навсякаде секи иска да е вожд ама стана много вожд а индианец малко
Живи и Здрави
  • 0

#49 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 01 септември 2009 - 20:25

Аз ли не разбиам или борбата е кой е по-напред в Гугъла?
Оптимизацията с точните думички не правят точни хора, не правят точни отнушения! Точните думички правят добро представяне, но не и добро съдържание!

Баш ме боли фара къде е Клуба в Гугъл, стига да е пълен с точни хора! Другото върви с точните хора!
Гледам че сте зачекнали поговорки, е имам една и аз: "Сърдитко Петко - празна му торбата!" - без погрешни асоцияции със сервиза на Петко.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#50 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 01 септември 2009 - 21:00

айде да изслушамр великия Рахманинов ида мирясаме, кво ще кажете!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#51 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 01 септември 2009 - 21:32

Не четох внимателно прехвърчането на искри в тази или онази реплика, но в крайна сметка тези форуми и сайтове са посещавани от собственици и фенове на марката. Това е важното и би трябвало /нормално е/ този факт да ни обединява и да не изпадаме в дребнавост. Всеки си има предпочитания и сам избира в кой форум да пребивава повече.

Всъщност не съм експерт, ама гугъла не разпознава ли на първо място това, което е изписано с цяло име, т.е. наименование на страница като съвпадение на наименованието на марката автомобил и едва след това да сортира другите страници, не съдържащи това наименование в заглавието си, но отнасящи се до съответната марка автомобил. С две думи ако напишеш "иван", първо ще ти отвори например www.ivan.bg и после www.iv.bg - с описание под нея да кажем - това е блогът на иван петров Може би това е причината, не знам. Самия гугъл си има принципи на търсене и подреждане. Знаещите да кажат.

Колеги, не беше ли скоро годишнитата от РД на Мерцедес Йелинек - май на 16-ти септември беше, ама не помня колко години се навършват от раждането й.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#52 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 01 септември 2009 - 21:36

Не четох внимателно прехвърчането на искри в тази или онази реплика, но в крайна сметка тези форуми и сайтове са посещавани от собственици и фенове на марката. Това е важното и би трябвало /нормално е/ този факт да ни обединява и да не изпадаме в дребнавост. Всеки си има предпочитания и сам избира в кой форум да пребивава повече.

Всъщност не съм експерт, ама гугъла не разпознава ли на първо място това, което е изписано с цяло име, т.е. наименование на страница като съвпадение на наименованието на марката автомобил и едва след това да сортира другите страници, не съдържащи това наименование в заглавието си, но отнасящи се до съответната марка автомобил. С две думи ако напишеш "иван", първо ще ти отвори например www.ivan.bg и после www.iv.bg - с описание под нея да кажем - това е блогът на иван петров Може би това е причината, не знам. Самия гугъл си има принципи на търсене и подреждане. Знаещите да кажат.

Колеги, не беше ли скоро годишнитата от РД на Мерцедес Йелинек - май на 16-ти септември беше, ама не помня колко години се навършват от раждането й.

Не искам да издребнявам, ама Иван Петров ми беше колга до преди година, прочел е темата и иска дивидент че му ползваш името в примера си! :beer:
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#53 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Мнения:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 септември 2009 - 15:18

То има и друга поговорка бе Кранк - старата песен на нов глас.
И стига с тия номенклатура, че промихте мозъците на всички. Номенклатурата със сайта е, че аз работя, събирам и публикувам ценна информация за Мерцедес, а не колко бири мога да изпия. Не мога да разбера кое лошо мое изказване си прочел? Вземе да прочетеш тези отправени с епитети ли?
Трима членове на Управителния съвет пишат в темата, но никой не прави забележка за обидите. Единият от тях даже поставя ултиматум да получи отговор за подадената от вас ръка за обединение. Изненадваш ли се? Ами да - подадохте ръка с предложение за обединение на нашия сайт с вас, но не виждам кой нормален човек ще каже ДА на такова предложение при положение че само появата на някой от нас и хвърля по-голямата част от вас в нервна криза и отпушва първобитни емоции и епитети. А сега де - или сте го аранжирали нарочно - после да кажете - Да - ние подадохме ръка, ама те не я приеха. Ами няма как да я приемем след като нито един от обиждащите не е казал едно културно извинявай.
А за моите никове не знам какво да ти кажа. Навремето плюхте по Алекс, сега намерихте нова мишена. Ама иначе викате добре дошли на всички от форума на Алекс. Да, но БЕЗ причина моите мнения трябвало да минават през модератор.
Относно кой къде излизал няма никакво значение да ти кажа. Не съм си поставял за цел- не съм го направил да сме преди вас, защото оптимизирам сайта по съвсем други думи. Иначе какво като някой влезе при вас след като напише "Мерцедес" и види 10 статии на кръст? И то от официално признат клуб, който недай си боже от Щутгарт видят отношението ви към други почитатели на Мерцедес.
Замислете се, че от второто си мнение казвам - Изтрийте темата!, но нали трябва хората с богат речник да имат поле за изява? Пуснал съм полезна информация за Мерцедес, ама и тя била провокация. Сигурно ако кажа здравей и то ще е някаква провокация? Не ви разбирам за какво искате обединение и сдобряване, след като по никакъв начин не го показвате поне на думи!

Момче, съжалявам че се изказах да ти преразгледаме случая! А Боса реши да помага за разлика от теб, затова ще е добре дошъл! Не си толкова оригинален с провокативните си постъпки-записвай си обидни думи, които си предизвикал, колкото си щеш! И не е вярно, че не те познавам! Чета ти помиите толкова отдавна, че те опознах толкова, колкото и ти не познаваш себе си! Не е необходимо като настъпиш нещо меко на пътеката и ти замирише, да мислиш много какво ли е това! И е лошо, че ти се връзваме сума хора-накрая ще се умирише целия форум! Насочи енергията си някъде другаде. Нашите ползуватели в голямата си част не са ходили по тази пътека и не те познават, та опитите ти да ги привлечеш ми са понятни. Защото явно от наша страна няма ответни адекватни на твоите действия-всеки ден по трима-четирима да влизат при теб и да говорят за демокрация. И не трябва и да има-колкото и да ти се ще да си дадеш вид, не си "Добрият вълк", нито "Многострадална Геновева". Смятам, че Илия се презастрахова. Нека просто наложи БАН и темите да отиват където им е мястото-в кенефа....ъъъ...в кошчето!
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни