То има и друга поговорка бе Кранк - старата песен на нов глас.
И стига с тия номенклатура, че промихте мозъците на всички. Номенклатурата със сайта е, че аз работя, събирам и публикувам ценна информация за Мерцедес, а не колко бири мога да изпия. Не мога да разбера кое лошо мое изказване си прочел? Вземе да прочетеш тези отправени с епитети ли?
Трима членове на Управителния съвет пишат в темата, но никой не прави забележка за обидите. Единият от тях даже поставя ултиматум да получи отговор за подадената от вас ръка за обединение. Изненадваш ли се? Ами да - подадохте ръка с предложение за обединение на нашия сайт с вас, но не виждам кой нормален човек ще каже ДА на такова предложение при положение че само появата на някой от нас и хвърля по-голямата част от вас в нервна криза и отпушва първобитни емоции и епитети. А сега де - или сте го аранжирали нарочно - после да кажете - Да - ние подадохме ръка, ама те не я приеха. Ами няма как да я приемем след като нито един от обиждащите не е казал едно културно извинявай.
А за моите никове не знам какво да ти кажа. Навремето плюхте по Алекс, сега намерихте нова мишена. Ама иначе викате добре дошли на всички от форума на Алекс. Да, но БЕЗ причина моите мнения трябвало да минават през модератор.
Относно кой къде излизал няма никакво значение да ти кажа. Не съм си поставял за цел- не съм го направил да сме преди вас, защото оптимизирам сайта по съвсем други думи. Иначе какво като някой влезе при вас след като напише "Мерцедес" и види 10 статии на кръст? И то от официално признат клуб, който недай си боже от Щутгарт видят отношението ви към други почитатели на Мерцедес.
Замислете се, че от второто си мнение казвам - Изтрийте темата!, но нали трябва хората с богат речник да имат поле за изява? Пуснал съм полезна информация за Мерцедес, ама и тя била провокация. Сигурно ако кажа здравей и то ще е някаква провокация? Не ви разбирам за какво искате обединение и сдобряване, след като по никакъв начин не го показвате поне на думи!
Момче, съжалявам че се изказах да ти преразгледаме случая! А Боса реши да помага за разлика от теб, затова ще е добре дошъл! Не си толкова оригинален с провокативните си постъпки-записвай си обидни думи, които си предизвикал, колкото си щеш! И не е вярно, че не те познавам! Чета ти помиите толкова отдавна, че те опознах толкова, колкото и ти не познаваш себе си! Не е необходимо като настъпиш нещо меко на пътеката и ти замирише, да мислиш много какво ли е това! И е лошо, че ти се връзваме сума хора-накрая ще се умирише целия форум! Насочи енергията си някъде другаде. Нашите ползуватели в голямата си част не са ходили по тази пътека и не те познават, та опитите ти да ги привлечеш ми са понятни. Защото явно от наша страна няма ответни адекватни на твоите действия-всеки ден по трима-четирима да влизат при теб и да говорят за демокрация. И не трябва и да има-колкото и да ти се ще да си дадеш вид, не си "Добрият вълк", нито "Многострадална Геновева". Смятам, че Илия се презастрахова. Нека просто наложи БАН и темите да отиват където им е мястото-в кенефа....ъъъ...в кошчето!