тест
Started by misterj, 31 Aug 2009 - 06:23:41
52 replies to this topic
Posted 31 August 2009 - 22:42
Я каква тема имало тук??????????
Чета и не вервам на ушите си какъв спор???? каква дилема?????? пак ще се прелива от пустото в празното, защото на някой хора не им стиска да си признят грешките.
ихуууууууууууууууууу
Чета и не вервам на ушите си какъв спор???? каква дилема?????? пак ще се прелива от пустото в празното, защото на някой хора не им стиска да си признят грешките.
ихуууууууууууууууууу
Posted 31 August 2009 - 23:47
Брей какво стана тука бе колеги??????Ами ако сме на едно място всички - то ще стане всичко в кръв бе....Айде стегнете се -нека бъдем човеци все пак.Поздрави на всички.
Posted 01 September 2009 - 12:58
Вече си мисля, че една тема за ЦСКА и Левски ще е добре дошла за форума.
Досега имах опасения, че започнем ли футболната тема, ще се изпокараме зловещо.
Бил съм в голяма грешка. Ние и сега намираме удивителни поводи за скандали.
Нека поне да има една тема, в която да си се дърляме и драпаме на воля - явно някои хора имат необходимост от това.
Нека поне да има една тема, в която да си се дърляме и драпаме на воля - явно някои хора имат необходимост от това.
Posted 01 September 2009 - 13:34
Бреххх вие още ли се занимавете с глупости тука... Илиика не те знам какъв специалист си , но вземи вложи малко творчество в обновяването на сайта (малко SEOа то се прави с качване на уникални статии едно от нещата де ) че е затънал , а не да се занимавате с глупости .
Поздрави.
Айдеее още един специалист по SEO - а бе другарю ти писъл ли си скоро думичката МЕРЦЕДЕС в гугъла и видял ли си кой е на 3-то и кой е на 5-то място
Що не си гледате там манифактурката и да ни оставите намира а? или нещо се ви бодем в очите? Нали сте №1
Аз при вас не стъпвам, ще ми е добре и вие тука да не се появявате. Щото като се появи някой от вас не е с цел да помогне или да свърши нещо полезно, а винаги се почват едни и същи теми.
относно изказванията на Добри (misterj, заплахата, The Menace и каквото и друго да е регистрирал):
Има една стара народна мъдрост: Каквото си посял, това и ще пожънеш
Posted 01 September 2009 - 13:40
Вече си мисля, че една тема за ЦСКА и Левски ще е добре дошла за форума.
В тази връзка- САМО СЛАВИЯ!!!!!
Posted 01 September 2009 - 13:57
То има и друга поговорка бе Кранк - старата песен на нов глас.
И стига с тия номенклатура, че промихте мозъците на всички. Номенклатурата със сайта е, че аз работя, събирам и публикувам ценна информация за Мерцедес, а не колко бири мога да изпия. Не мога да разбера кое лошо мое изказване си прочел? Вземе да прочетеш тези отправени с епитети ли?
Трима членове на Управителния съвет пишат в темата, но никой не прави забележка за обидите. Единият от тях даже поставя ултиматум да получи отговор за подадената от вас ръка за обединение. Изненадваш ли се? Ами да - подадохте ръка с предложение за обединение на нашия сайт с вас, но не виждам кой нормален човек ще каже ДА на такова предложение при положение че само появата на някой от нас и хвърля по-голямата част от вас в нервна криза и отпушва първобитни емоции и епитети. А сега де - или сте го аранжирали нарочно - после да кажете - Да - ние подадохме ръка, ама те не я приеха. Ами няма как да я приемем след като нито един от обиждащите не е казал едно културно извинявай.
А за моите никове не знам какво да ти кажа. Навремето плюхте по Алекс, сега намерихте нова мишена. Ама иначе викате добре дошли на всички от форума на Алекс. Да, но БЕЗ причина моите мнения трябвало да минават през модератор.
Относно кой къде излизал няма никакво значение да ти кажа. Не съм си поставял за цел- не съм го направил да сме преди вас, защото оптимизирам сайта по съвсем други думи. Иначе какво като някой влезе при вас след като напише "Мерцедес" и види 10 статии на кръст? И то от официално признат клуб, който недай си боже от Щутгарт видят отношението ви към други почитатели на Мерцедес.
Замислете се, че от второто си мнение казвам - Изтрийте темата!, но нали трябва хората с богат речник да имат поле за изява? Пуснал съм полезна информация за Мерцедес, ама и тя била провокация. Сигурно ако кажа здравей и то ще е някаква провокация? Не ви разбирам за какво искате обединение и сдобряване, след като по никакъв начин не го показвате поне на думи!
И стига с тия номенклатура, че промихте мозъците на всички. Номенклатурата със сайта е, че аз работя, събирам и публикувам ценна информация за Мерцедес, а не колко бири мога да изпия. Не мога да разбера кое лошо мое изказване си прочел? Вземе да прочетеш тези отправени с епитети ли?
Трима членове на Управителния съвет пишат в темата, но никой не прави забележка за обидите. Единият от тях даже поставя ултиматум да получи отговор за подадената от вас ръка за обединение. Изненадваш ли се? Ами да - подадохте ръка с предложение за обединение на нашия сайт с вас, но не виждам кой нормален човек ще каже ДА на такова предложение при положение че само появата на някой от нас и хвърля по-голямата част от вас в нервна криза и отпушва първобитни емоции и епитети. А сега де - или сте го аранжирали нарочно - после да кажете - Да - ние подадохме ръка, ама те не я приеха. Ами няма как да я приемем след като нито един от обиждащите не е казал едно културно извинявай.
А за моите никове не знам какво да ти кажа. Навремето плюхте по Алекс, сега намерихте нова мишена. Ама иначе викате добре дошли на всички от форума на Алекс. Да, но БЕЗ причина моите мнения трябвало да минават през модератор.
Относно кой къде излизал няма никакво значение да ти кажа. Не съм си поставял за цел- не съм го направил да сме преди вас, защото оптимизирам сайта по съвсем други думи. Иначе какво като някой влезе при вас след като напише "Мерцедес" и види 10 статии на кръст? И то от официално признат клуб, който недай си боже от Щутгарт видят отношението ви към други почитатели на Мерцедес.
Замислете се, че от второто си мнение казвам - Изтрийте темата!, но нали трябва хората с богат речник да имат поле за изява? Пуснал съм полезна информация за Мерцедес, ама и тя била провокация. Сигурно ако кажа здравей и то ще е някаква провокация? Не ви разбирам за какво искате обединение и сдобряване, след като по никакъв начин не го показвате поне на думи!
Posted 01 September 2009 - 14:51
За да не стане така че говоря празни приказки , Кранк да ме извениш но просто не знаеш за какво иде реч ... ето доказателство само да не го изтриетеАйдеее още един специалист по SEO - а бе другарю ти писъл ли си скоро думичката МЕРЦЕДЕС в гугъла и видял ли си кой е на 3-то и кой е на 5-то място
Що не си гледате там манифактурката и да ни оставите намира а? или нещо се ви бодем в очите? Нали сте №1
Аз при вас не стъпвам, ще ми е добре и вие тука да не се появявате. Щото като се появи някой от вас не е с цел да помогне или да свърши нещо полезно, а винаги се почват едни и същи теми.
относно изказванията на Добри (misterj, заплахата, The Menace и каквото и друго да е регистрирал):
Има една стара народна мъдрост: Каквото си посял, това и ще пожънеш
http://www.google.bg...feb0c54ca4380c5
http://www.google.bg...feb0c54ca4380c5
без значение ...
http://www.google.bg...lient=firefox-a
http://www.google.bg...lient=firefox-a
http://www.google.bg...
http://www.google.bg...
Кранк има ли нужда от още .... ???доказателства кой къде се намира ???
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Posted 01 September 2009 - 15:17
Гледам да не взимам участие ... ма на...
Хубаво бе колеги,
няма лошо , труд сте полож или,
Гугъл Ви се отблагодарява подобаващо!
Не Ви познавам като интриганти,
ма пусто все тук виснете, че да направите некоя хранилка!
Ходете си там и не се весвайте тук , МОЛЯ!
Лек и успешен ден!!!
п.с. никой никого няма да гони ако има добър тон,
в противен случай ще бъдат налагани санкции,
и от сега казвам за да няма двусмислие - последното да се приеме като официално предупреждение.
п.с.с. колеги, моля спрете да навлизате в излишни полемики!!!
Хубаво бе колеги,
Лек и успешен ден!!!
и от сега казвам за да няма двусмислие - последното да се приеме като официално предупреждение.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 01 September 2009 - 15:27
Аз лош тон не съм държал и една обидна дума не съм казал. Стига с тия безмислени предупреждения, ние помагаме на всеки без значение от къде е дошъл. И пак - трийте я тая тема, че откъде тръгна, къде отиде.
Posted 01 September 2009 - 15:35
Здравей не ми е в кръвта да търся интриги , просто на Кранк му пуснах линкове да не стане така че говоря измислици .Гледам да не взимам участие ... ма на...
Хубаво бе колеги,
Лек и успешен ден!!!
Поздрави .
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Posted 01 September 2009 - 15:35
Аз лош тон не съм държал и една обидна дума не съм казал. Стига с тия безмислени предупреждения, ние помагаме на всеки без значение от къде е дошъл. И пак - трийте я тая тема, че откъде тръгна, къде отиде.
Добри,
съгласен съм , че в последните ти постове няма скандал,
но критиката ми в случая е за това, че нямате спирка бре.
Ето ти пример:
Хубава тема, за плеймейт на 2009г. а диалога отива в разискване на причините за глобалното затопляне!!!
Какво повече да кажа?
Posted 01 September 2009 - 15:37
Съгласен на 100% Круме. Махайте я темата.
Posted 01 September 2009 - 15:38
Здравей не ми е в кръвта да търся интриги , просто на Кранк му пуснах линкове да не стане така че говоря измислици .
Поздрави .
Не се обиждай,
но в началото наистина те приех като здравомислещ мъжага,
но това беше до момента, когато започна да пребиваш цяла софия и половината перник.
Не ти утива държанието тук, независимо от поводите, които са го предизвикали.
Posted 01 September 2009 - 16:03
Виж сега, не съм психоаналитик, то е въпрос на елементарна комуникация.Аз лош тон не съм държал и една обидна дума не съм казал.
Бащата като казва на детето си "ще те убия", след като детето направи беля, очевидно няма намерението физически да го убива - нали?
Сигурен съм, че митун като казва за перото - очевидно няма предвид буквално написаното, просто това е израз, че присъствието ти тук не е желано.
Именно затова някои хора получават наказания, а други не. Както никой съд няма да затвори бащата в затвора, защото е казал на детето си "ще те убия", след като детето е направило беля.
По същия начин, не е нужно да го напишеш черно на бяло или да напишеш лоша дума, за да имаш негативно отношение.
Аз ти казах. Като просто искаше от добри намерения да публикуваш полезната информация, какво пречеше, вместо тест, направо да пуснеш полезната информация? Или беше убеден, че тук върлуват някакви зли модератори-варвари, дето като ти видят темата с полезната информация и ще я изтрият на момента. Като не се появи веднага, щях да мина и да одобря темата. След 2 часа всичко щеше да е мирно и кротко. И тънката линия на отношението продължава. Аз ти казвам факти, ако не ти харесват - представи други факти или друга гледна точка. Ти отговаряш с "аз с вас няма да споря", "вие извъртате нещата", "няма да ви подам ръка". А ми то не е необходимо да псуваш или в прав текст да заплашваш или да нагрубиш на някого. Отношението е ясно.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 01 September 2009 - 16:49
Ей го на оратора продължава да дърпа и търси слончето под прасето. Аз ти казах че и здравей да напиша, пак ще е заплаха и конспирация, ама ти май не четеш ами си пееш. Само дето си фалшив в лимитирания диапазон на гласа.
Значи викаш - давай да си псуваме на спокойствие, щото някой съдия във ВКС можело и да оправдае кражбата на марсианци от Зоологическата градина в Танзания, а третия глупак да се затвори в Северна Гренландия, за да си прави компания с Рудолф докато Дядо Коледа раздава помощи на българските пенсионери?
Значи викаш - давай да си псуваме на спокойствие, щото някой съдия във ВКС можело и да оправдае кражбата на марсианци от Зоологическата градина в Танзания, а третия глупак да се затвори в Северна Гренландия, за да си прави компания с Рудолф докато Дядо Коледа раздава помощи на българските пенсионери?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users