Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

тест

• Please log in to reply
52 мнения по тази тема

#1 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 31 август 2009 - 06:23

Тест дали ще излезе веднага или ще минава пак през модериране.
  • 0

#2 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2009 - 09:06

Минава през модератор...
В седем и половина сутрин ми е малко рано, но не минават десетки часове.
Ако тестваш в 3 през нощта, ще се забави повече.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#3 mitun

mitun

Напреднал

• Потребители на форума
  • 616 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 230E '88
    W202 250D '95
    S210 200K '01

Публикувано 31 август 2009 - 09:55

Абе май некой гледа как само да изсере некъде. 4 души му гледаме темата и чакаме поредната хранилка. моето мнение, че на такива тотален игнор или по друг начин казано у кръглото устройство, три пъти-банан за 1 седмица, после 1 перо одзаде и да фаща бриза
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображение
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq

#4 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2009 - 11:53

Аз можех и да го изтрия, но го пуснах, за да няма после "липса на демокрация", "имало цензура", "тайно се триели теми", "световна конспирация" и т.н. Нека се вижда мнението на хората по темата.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#5 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 31 август 2009 - 15:56

Аз можех и да го изтрия, но го пуснах, за да няма после "липса на демокрация", "имало цензура", "тайно се триели теми", "световна конспирация" и т.н. Нека се вижда мнението на хората по темата.

Mitun - Не те познавам кой си, а и да ти кажа честно не си ти този, който ще реши какво да се прави с мен. След твоето изказване дори не искам да се запознаваме.
Илия - като си искал да триеш - да си го изтрил или да си ми пратил лично или по Скайп, ICQ или мейл че минават. За какво си го публикувал. И не ставай смешем засветовни конспирации, щото си дал БАН на Боса, ама го приветстваш с добре дошъл с другия му ник. Нещо май не е наред?
А и преди да почнеш отново със заяждания, вземи и се обади на другите в УС, а не един да ми говори едно, а другия след него коренно различно.
Пробата беше, за да знам дали да пусна ПОЛЕЗНО инфо за системата COMAND, с моя ник или с другия. Нали си говорим за Мерцедеси, а не за кой колко пие и на колко голяма маса може да седи.
То човек да не се появи добронамерено тук и веднага скачате бе. Да ви дам въженце като имате толкова енергия и да си го въртите и скачате?
  • 0

#6 The Menace

The Menace

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Автомобил:
    E250D 20V, 1993

Публикувано 31 август 2009 - 20:30

Mitun - Интересно ми е как говориш за хора, които не познаваш. Твоето изказване съм го записал - ей така, за да няма после - ама не е вярно, ама не съм казал "...по друг начин казано у кръглото устройство...........1 перо одзаде и да фаща бриза". Не ми звучи европейско, но ако си с такива наклоности, то няма нищо лошо.
Към Илия - като не си искал да има такова публикуване и т.н. да си се свързал и да си казал че въпреки предложенията за приятелски отношения и т.н. Ти лично не си заинтересован от такива. Боса е с БАН, но ти го приветстваш с добре дошъл на другия ник.....Спокойно изтривай тази тема - тя е безсмислена което сочи и името й.
  • 0

#7 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 31 август 2009 - 20:43

Забавление ли се заформя пак?
Аз ще пропусна "хранилката" - почвам да се дразня от глупости, интриги, сплетни и подобни.
Дали не ме "фаща алергията"? Ще взема да пия профилактично един алергозан.
  • 0

#8 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 31 август 2009 - 20:46

Mitun - Интересно ми е как говориш за хора, които не познаваш. Твоето изказване съм го записал - ей така, за да няма после - ама не е вярно, ама не съм казал "...по друг начин казано у кръглото устройство...........1 перо одзаде и да фаща бриза". Не ми звучи европейско, но ако си с такива наклоности, то няма нищо лошо.
Към Илия - като не си искал да има такова публикуване и т.н. да си се свързал и да си казал че въпреки предложенията за приятелски отношения и т.н. Ти лично не си заинтересован от такива. Боса е с БАН, но ти го приветстваш с добре дошъл на другия ник.....Спокойно изтривай тази тема - тя е безсмислена което сочи и името й.

Колега,
В тази си тема видимо търсиш по вола теле, но там телета нема.
Сега ще кажа, че съм бил свидетел на следнот нещо: Един Българин е герой, двама са армия, трима са скандал, това извън БГ. В БГ нещата са по-трагични, щото има твърде мног гявол на квадратен метър!
Докато и двете страни не направят компромис, няма да има мир.
Имаше предложение от страна на Клуба, на което аз отговор не съм видял(ако съм пропуснал, моля за линк към отговора).
Дайте да не тестваме форумите, щото с детски работи не ми се занимава, а предполагам и на повечето сериозни хора.

Аман майка му стара, нека да покажем, че можем да направим нещо като хората!

Ако Вие(които и да сте) не искате да сте част от тази организация, поне не пречете.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#9 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 31 август 2009 - 20:48

Добрине!!!

В този форум има правила, които ти съзнателно нарушаваш!!!

не мислиш ли, че след като си единствения с три !!!!! регистрирации тук, леко се опитваш да прескочиш тези правила?

Къде искаш да отидеш, къде отиваш, и къде ще бъдеш след кратко време.

Всяко търпение има някакви толеранси!

И ако щеш "Заплахата " и на шведски да напишеш, това няма да промени фактите, създадени досега.

Ти получи ли едно писмо - във вид на протегната ръка?

Да или не?

защото ако Не, къде е то? ( защото има яснота, че си го получил!!!)

ако Да - къде е отговора му?

Кажи!!

Ако действията ти са отговора ти, то не се сърди на общата реакция, която не се очертава да е положителна
Ако отговора ти е реципрочен, очаквам молба до администрацията на форума и Клуба, в която да се иска анулирането на другите регистрации!

ако до утре в 14.00 няма отговор на това, просто протегнатата ръка ще се свие...!!!!!

извинявай за острия тон, но реверанса към тебе е последния...
  • 0

#10 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2009 - 21:02

Ами явно някъде се къса комуникацията, ама не знам къде. Аз съм свидетел, че направихме няколко опита за сдобряване.
За известно време дори бяха махнати ограниченията във форума.

А и преди да почнеш отново със заяждания, вземи и се обади на другите в УС, а не един да ми говори едно, а другия след него коренно различно.

Аз предния път помолих да кажеш по-конкретно за какво става дума, ама отговор така и не получих - нито във форума, нито на email, нито на бележка, нито никъде. Аз съм бил на събрание на УС на което бяхме 5 от 7 членове. Имаше решение, имаше предложение за сдобряване (което не съм го пращал аз, но от твои реплики останах с впечатлението, че си получавал такова предложение). Де кажи без недомлъвки и заобикалки от какво не си доволен? Ако не си доволен от 1 или от двама - това не може да бъде повод за нападки към целия клуб. И няма от какво да се учудваш, че след това и други хора започват да се настройват негативно. Аз не съм врачка. Не знам за какво става дума, като ми кажат - "сещаш се за какво става дума!".

Аз мога в прав текст да ти кажа аз от какво не бях доволен. Не бях и продължавам да не съм доволен от това, че заедно започнахме да правим нещо за клуба. И малко по малко, след време разбрах, че аз правя нещо за клуба, а ти го правиш за себе си. Така и не разбрах причината да се откажеш от общата кауза. Останах с впечатлението, че си дълбоко убеден, че нещата няма да се случат. Е може да не се случват толкова бързо, колкото ти се иска, но те се случват. Случиха се, продължават да се случват и те уверявам, че ще се случват и за вбъдеще. Е да, може да сме имали различни виждания за развитието на сайта, но то е такова, каквото е в момента. Но не смятам, че по-бавното развитие на даден проект е повод в един момент да се отцепиш. Не мисля, че която и да е от страните в спора печели нещо от това разделение. И въпреки горчивия вкус, който остана, след първоначалния скандал, който избухна тук, бях привърженик да се премахнат ограниченията. И те бяха премахнати за близо 3 дни. Това го знам, просто защото аз ги включвам и изключвам. Обаче последващата реакция не ми хареса. И на следващото обсъждане (почти веднага след това) вече бях на ново мнение и гласувах ЗА налагането на ограниченията обратно. И продължавам да не одобрявам някой да си чопли в собствен пясъчник и да идва тук, само за да пусне един или два линка към неговия си пясъчник. Тук сме клуб и действаме колективно. Не знам защо хората, които се цепят от колектива са недоволни, че след това колективът имал негативно отношение към тях? И предния път казах - няма специално отношение към група хора. Има специално отношение към конкретни хора и то е заради тяхното поведение във форума. И това отношение не е от конкретен човек, а от колектива. БОСА многократно е давал полезна информация и съвети, за което винаги е бил аважаван и това ще си остане. Същото се отнася и за Линкса. И това никой не може да им го отнеме. Обаче БОСА също така е много обидчив. Аз си говоря в прав текст - право куме в очи черни (както беше писано в предната подобна тема). В момента в който се изкаже по пиперливо и му се направи забележка или се наложи някакво наказание се нацупва като малко дете, тръшва се и си тръгва от форума обиден на всички.

Аз ти казвам тук и пред всички, не на бележка, не по телефона, не по поща, не на Skype или ICQ, а тук и пред всички, че въпреки всички несгоди продължавам да имам желание за помиряване между лагерите и за светло съвместно бъдеще. И щом смяташ, че има проблем с комуникацията, да я водим публично? Защото за пореден път ми писва да слушам недомлъвки и общи приказки.

С най-добри пожелания...
Аз
  • 0

#11 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 31 август 2009 - 21:05

интересен ми е много отговора за протегнатата ръка...

много

защо и какво провокира не приемането на тази ръка???

Добрине??
  • 0

#12 The Menace

The Menace

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Автомобил:
    E250D 20V, 1993

Публикувано 31 август 2009 - 21:14

Към всички тука.
Я един да ми каже какво лошо съм направил? С кое? Че пуснах тест да видя дали мнението ми ще се появи и след като не се появи използвам този ник за да публикувам НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА МЕРЦЕДЕС ЛИ - виж темата за COMAND.
Отговорът на този тест можеше да ми го даде Илия на лични, по мейл, по скайп, по ICQ, по телефон и тази тема да не съществува въобще. Мнението ми с час 16:56 въобще не беше написано в 16:56.
И в един момент един ваш член ми пише че искал да ми даде "...1 перо одзаде и да фаща бриза". И сега кой е виновен - пак аз, така ли?
И после Вени - ама той Добрин не искал да даде ръка на подадената ръка. Каква ръка да подавам, като един ми искал ръка, друг задник. Я вижте се оправете там и се разберете коя моя част искате и тогава скачайте.
И в предишното ми мнение съм написал :Спокойно изтривай тази тема - тя е безсмислена което сочи и името й.
Така че май вие търсите под вола тела, г-н Радулов ( преди няколко часа се кланяхте на темата ми, сега сте 180 градуса обратно - и то само защото разбрахте кой стои зад нея!!!!). Странни хора сте бе. Каква ръка повече да ви подам? Написал съм в отговора на онова писмо дето споменаваш Вени ЗАЩО НА ТОЗИ ЕТАП НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОСРЕЩАНЕ НА РЪЦЕ, ЗАДНИЦИ ИЛИ ТАМ КАКВОТО НАКРАЯ СИ РЕШИТЕ ЧЕ ИСКАТЕ. Прочети мнението на колегата ви по членство Митун и ще намериш отговора. Ей затова!

Странни хора.... Искат ръка и един отзад ти бие шутове..... Не го разбирам аз това и затова - НЯМА РЪКА.
Илия - какво ограничение си ми премахвал? Айде моля те - поне бъдеи мъж и си кажи че никога ограничението не ми е било премахвано. Айде трий тая тема, че е безмислена и да си четат хората за Мерцедес, а не за някаква групичка, която мисли че една титла ги е направила членове на Политбюро или богоизбрани.
Виж откога съм ти написал да я триеш.
  • 0

#13 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 31 август 2009 - 21:15

Немам думи колеги!!!
Все едно съм на другапланета!!!
Ще прощавате за много удивителни, обаче ми идва да си изям клубната карта, дето получих днес!!!
Има хора, които много разбират и могат много да помогнат, но явно се чувстват недооценени, което не е добре. Може би не ги ценим достатъчно, а може би те не разбират коко ги ценим, но докато не разберем къде е проблема, няма как да намерим решение.
Тук видях добро намерение да решим проблема, а от другата страна мълчание!
Пак ще започна с майката, щото така най-бързо става: Айде бе, майка му стара, да направим нещо като хората!
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#14 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 август 2009 - 21:17

Малко допълнение, понеже в миналото се хвърлиха абсолютно безпочвени обвинения, че някои хора били модерирани и техни мнения се триели и били изчезвали безследно, а това нямаше как да се проследи еднозначно, от три месеца насам съм пуснал функцията кошче във форума. Освен кошчето изрично съм помолил модераторите, да трият само при очевидна необходимост. При всички случаи които може да се оспорят в последствие съм ги помолил само да скриват мнението. И виждам, че това се съблюдава от модераторите, за което им благодаря. За това, че съм пуснал кошчето не знаеше никой - нито модераторите, нито УС, направил съм го на своя отговорност. Понеже бях обвинен, че едва ли не съм в неведение какво се случва във форума. Направих го за собствено уверение, че не се случват нередни неща. НЕ знам какво щеше да се случи, ако бях установил нередности, обаче вече три месеца - нищо нередно не се случва, от където правя извода, че всичко е било наред и продължава да е наред. Всичко изтрито отива в кошчето и няма как нито администратор, нито модератор, нито член на УС да изтрие нещо БЕЗСЛЕДНО. Е за тия три месеца нищо не изчезна безследно. Ако някой твърди, че е изчезнало негово мнение - да ми каже в коя тема е било пуснато и ще му го извадя от кошчето на форума и ще му обясня дори защо е било изтрито. Всеки ден преди да прегледам форума преглеждам какво ново е изхвърлено в кошчето. И всичко което намирам там са дребни закачки и изтекли обяви от купува/продава. Това продължава вече три месеца. Едно мнение не съм намерил, което да се запитам - а бе това защо го е изтрил някой от модераторите! И въпреки, че първоначално бях предубеден към модераторите, мога спокойно да кажа, че си вършат работата съвестно. Ако някой е бил лично обиден от конкретен човек - това са лични отношения и те не може да се повод за влошаване на отношенията на целия колектив.
  • 0

#15 The Menace

The Menace

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Автомобил:
    E250D 20V, 1993

Публикувано 31 август 2009 - 21:32

Вени - на въпроса ти отговорих - няма нужда да чакаш до утре и да ми даваш ултиматум. За нарушаване на правила не ми говори моля те, че тогава няма да има кой да посещава форума - поне 90% трябва да са с БАН, като се почне от управляващите.
Илия - много голямо махане на ограничение си дал - цели 3 дена! И много те моля не извъртай случилото се едно време и колко си великодушен. Вземи изтрий темата, защото аз сам срещу 50 узъптени и чакащи вкуса на кръв няма да споря. А пък ми е интересно как подавате ръка на ................(не ми се изброяват всички нецензурни епитети отправени към мен). Спри с голямото си великодушие и трий темата. За трети път ти казвам. Къде има повече информация за Мерцедес е ясно - в официалния сайт и ....на едно друго място. Не искам да издребнявам, защото съм над тези неща, но се вземете в ръце - то да не видите моето име и всички са умопомрачени. Я пийте по една бира и се успокойте.
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни