Винаги сам се чудел.
Вапросче относно R129
Започната от MB_W124, 22 авг 2009 - 13:49:28
105 мнения по тази тема
Публикувано 22 август 2009 - 13:49
По регисрационен талон колко точно местен се води R129 , 1+1 или 3+1..
Винаги сам се чудел.
Винаги сам се чудел.
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124

Публикувано 23 август 2009 - 10:38
А мисля че бях видял R129 със задни седалки те защо несе броят, и наистина си е уникална кола..

Публикувано 24 август 2009 - 13:26
Много добри купета, наистина.
Жалко че в БГ са толкова редки. Тук в подземния гараж на сградата където работя паркира едно, и освен него друго май наживо не съм виждал.
Жалко че в БГ са толкова редки. Тук в подземния гараж на сградата където работя паркира едно, и освен него друго май наживо не съм виждал.
Публикувано 24 август 2009 - 14:00
Аз пак за жалос несам виждал изобщо R129
Но несам виждал никога такова чудо в мобиле.бг видях че има някой други но няколко се продават на части другите неса много по вкуса ми аз обичам да е черна със всички екстри..

Публикувано 24 август 2009 - 15:01
Как редки, аз на живо сигурно съм виждал 1000 пъти /така е думата /от някъде 91 г. насам. А и за колите ли говориш или за модели, при които има нещо като задни седалки, даже с механизми за закопчаване на колани.
То иначе серията започва от 1989 г. На пръв поглед, без да коментирам екстри, двигатели и т.н., колите на визия са почти еднакви при цялата серия. В началото цифрите са пред буквите, а после обратното т.е. например 500 SL после става SL 500. Другата видима разлика е в спойлера и в хрилете /отворите в предната част на лайсната/. На първоте модели са 3 на брой - снимката на червения SL, а после стават два-снимката със сивия на цвят. Аз лично съм фен на първите модели от серията, т.е. с трите отвора и първата броня, но с белите мигачи. На пръв поглед бронята не е от съществено значение, но тези с първоначалния й вид повече ми харесват, защото ако го погледнеш идвайки към теб, много по-внушаващо и яко изглежда. Създават по-голямо впечатление за тежест.
Абе то от подписа ми се вижда на какво съм фен, ама нейсе!
Прикачени файлове
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 24 август 2009 - 18:13
Как редки, аз на живо сигурно съм виждал 1000 пъти /така е думата /от някъде 91 г. насам. А и за колите ли говориш или за модели, при които има нещо като задни седалки, даже с механизми за закопчаване на колани.
То иначе серията започва от 1989 г. На пръв поглед, без да коментирам екстри, двигатели и т.н., колите на визия са почти еднакви при цялата серия. В началото цифрите са пред буквите, а после обратното т.е. например 500 SL после става SL 500. Другата видима разлика е в спойлера и в хрилете /отворите в предната част на лайсната/. На първоте модели са 3 на брой - снимката на червения SL, а после стават два-снимката със сивия на цвят. Аз лично съм фен на първите модели от серията, т.е. с трите отвора и първата броня, но с белите мигачи. На пръв поглед бронята не е от съществено значение, но тези с първоначалния й вид повече ми харесват, защото ако го погледнеш идвайки към теб, много по-внушаващо и яко изглежда. Създават по-голямо впечатление за тежест.
Абе то от подписа ми се вижда на какво съм фен, ама нейсе!
Ами чесно да ти кажа и аз несам виждал R129 макарче ако го видя незнам със сигорнос снимка веднага

Публикувано 24 август 2009 - 20:06
Като казахте няколко човека, че рядко се виждал тоя модел, реших, че аз нещо си мисля за друга кола...
Специално проверих сега в нета за кой модел точно става дума - SL от 89 г. до 2002 г.
Е как ще е рядък, аз през ден виждам такова нещо из София... Даже ми наливаха масло в огъня да си търся да си купувам такова...
Специално проверих сега в нета за кой модел точно става дума - SL от 89 г. до 2002 г.
Е как ще е рядък, аз през ден виждам такова нещо из София... Даже ми наливаха масло в огъня да си търся да си купувам такова...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 24 август 2009 - 20:17
повдигнахте въпроса за СЛ-а.. и..
1. Страшно убав е... факт неуспорим
2. Из София.. има доста такива - дори одеве видях един сив металик от старите.. паркиран на подземния паркинг на Скай Сити
1. Страшно убав е... факт неуспорим
2. Из София.. има доста такива - дори одеве видях един сив металик от старите.. паркиран на подземния паркинг на Скай Сити
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 24 август 2009 - 20:54
И като стана дума за тях - разгледайте немския форум, раздел Галерия!
Който си е получил паролата за MB картата може с нея да влиза в техния форум.
Ето две снимки от там:
mb1.jpg 46,71K
27 Брой сваляния
mb17.jpg 903,23K
26 Брой сваляния
Всъщност защо само две?
Който си е получил паролата за MB картата може с нея да влиза в техния форум.
Ето две снимки от там:
mb1.jpg 46,71K
27 Брой сваляния
mb17.jpg 903,23K
26 Брой свалянияВсъщност защо само две?
Прикачени файлове
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 24 август 2009 - 21:22
ехх... кога ли ще ги стигнем по брой коли на събор ;(
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 24 август 2009 - 21:46
да найстина има много такива Sl ли в София , даже един приятел кара такъв и е доста добър за годините си !
Публикувано 24 август 2009 - 22:19
Е аз сам обиколил цяла България и несам видял такава машинка много го оважавам тоя модел.
И все пак нямам това щастие да видя такава колица.
Имам три любими коли това са W124 coupe, W126 coupe, R129
И все пак нямам това щастие да видя такава колица.
Имам три любими коли това са W124 coupe, W126 coupe, R129

Публикувано 24 август 2009 - 23:02
Малко омазахме на колегата темата, ама...ехх... кога ли ще ги стигнем по брой коли на събор ;(
На тия снимки с многото 124-ки около замъците - това е събор във Франция на клуб W124.
Тази година (юли месец) са се събрали 30 коли... което бих казал, че не е толкова много.
Особено предвид това, че имат 8 пъти по-голямо население от България!
Публикувано 24 август 2009 - 23:12
Може ли да ми дадеш форума да го разгледам да видя как е ако не е проблем.

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА