Поредна арабско извращение
Започната от KPAHK, 12 авг 2009 - 11:41:25
20 мнения по тази тема
Публикувано 13 август 2009 - 13:45
Kакво кисело грозде, то тая кола е финансово кисела на целия форум, може би ако колективно съберем пари ще си я купим ама какво от това, няма да стане по-красива я. Действителността е че никога не бих дал пари за такова нещо, кисело ли е или не не ме интересува, защото няма да го пробвам даже да не е на високо (гроздето).
Публикувано 14 август 2009 - 13:17
Никой не изкоментира спойлера на тавана
абе тотално ла*но, но и на мен да ми го дават без пари ще го взема. Поне двигателя ще изкорубя да го внедря в Ц-тката.
Въпроса е че да се дадът пари и то мноого пари за това недоразумение си е някак странно.
абе тотално ла*но, но и на мен да ми го дават без пари ще го взема. Поне двигателя ще изкорубя да го внедря в Ц-тката.
Въпроса е че да се дадът пари и то мноого пари за това недоразумение си е някак странно.
Публикувано 14 август 2009 - 13:50
Джипа си е супер , незнам какво не ви харесва , Г класата винаги си е била номер 1 !!! Найстина може би само джантите можеха да са малко по различни но и така става. Всичко друго си е Ок по джипа ,,,, мисля че цената е доста над 200 300 хиляди , като се има в предвид че една обикновена Г класа нова е 200 бона с по хубав двигател
Публикувано 01 септември 2009 - 21:59
Типично в мангалски стил. Трябва да блести и да набива на очи. Представям си за този тунинг колко пари са хварлени, а идеа никаква
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.
Публикувано 01 септември 2009 - 22:33
Ще коментирам в стил Денди, за който не знае Денди е виден гей(беден, но все пак виден гей, пише поезия) от БГ "ВИП обществото":
Еклектиката е ясна!!! Еклектика, за който от вас мили аверчета не знае е модерното име на кича!
Нека АНАЛлизираме внимателно:
1. Имаме 12 светлини на предницата - по една за всеки месец от годината, която и да е тя по арабския календар. Сравнено с християнският календар, тази кола би трябвало да се задвижда с въглища!
2. Трите ауспухови тръби, са ясен признак за отрицание на би-полярността на живота, или кратко казано - допълнението към ин-ян(японския символ в бяо и черно), липсващата частица хомосексуализъм, водещ след себеси, цялата кичозност на аристокрацията и перверзното богатсво!
3. Червените спирачни апарати - червеното, както е добре известно е цвят на старст, цвят на кисел комунизъм, тези спирачни апарати не само са с неутрално бял AMG надпис, но с тъмно синьо демократично "MADE IN CHINA", нещо, което нетренираното око трудно забелязва!
3. Липсаста на вкус е подчертана от винтчетата на гутесктана табелка, стил Луи 4-ти, поне да бяха ползвали кръстати!!! Ужас, тия парвенюта съсипват еклектиката!!! Отново става ясно, че икономията е майка на мизерията и сестра на евтиния кич - араби, за тях гей културата е права отвертка!!!
4. Спойлерчето - мъжествения израз на стремежа към сцепление - удоволствието се крие в съпротивлението, а лубрикантите са за пейзаните!!! Сцепление = удоволствие, не само по пътя - дори арабите го знаят и как не, след като 90% от тях са пробвали същия пол, а останалите 10% чката пълнолетие!!!
5. Регистрационните табели ART - колко ГЕЙ би казал простака Евгени Минчев, колко Хомо казвам аз Денди!!!
Айде и да не си помисли някой че съм гей. Аз бих махнал спойлерчето!!!
Еклектиката е ясна!!! Еклектика, за който от вас мили аверчета не знае е модерното име на кича!
Нека АНАЛлизираме внимателно:
1. Имаме 12 светлини на предницата - по една за всеки месец от годината, която и да е тя по арабския календар. Сравнено с християнският календар, тази кола би трябвало да се задвижда с въглища!
2. Трите ауспухови тръби, са ясен признак за отрицание на би-полярността на живота, или кратко казано - допълнението към ин-ян(японския символ в бяо и черно), липсващата частица хомосексуализъм, водещ след себеси, цялата кичозност на аристокрацията и перверзното богатсво!
3. Червените спирачни апарати - червеното, както е добре известно е цвят на старст, цвят на кисел комунизъм, тези спирачни апарати не само са с неутрално бял AMG надпис, но с тъмно синьо демократично "MADE IN CHINA", нещо, което нетренираното око трудно забелязва!
3. Липсаста на вкус е подчертана от винтчетата на гутесктана табелка, стил Луи 4-ти, поне да бяха ползвали кръстати!!! Ужас, тия парвенюта съсипват еклектиката!!! Отново става ясно, че икономията е майка на мизерията и сестра на евтиния кич - араби, за тях гей културата е права отвертка!!!
4. Спойлерчето - мъжествения израз на стремежа към сцепление - удоволствието се крие в съпротивлението, а лубрикантите са за пейзаните!!! Сцепление = удоволствие, не само по пътя - дори арабите го знаят и как не, след като 90% от тях са пробвали същия пол, а останалите 10% чката пълнолетие!!!
5. Регистрационните табели ART - колко ГЕЙ би казал простака Евгени Минчев, колко Хомо казвам аз Денди!!!
Айде и да не си помисли някой че съм гей. Аз бих махнал спойлерчето!!!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 01 септември 2009 - 23:44
Ей, палавник!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни