Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Поредна арабско извращение

• Please log in to reply
20 replies to this topic

#16 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,773 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
Garage View Garage

Posted 13 August 2009 - 13:45

Kакво кисело грозде, то тая кола е финансово кисела на целия форум, може би ако колективно съберем пари ще си я купим ама какво от това, няма да стане по-красива я. Действителността е че никога не бих дал пари за такова нещо, кисело ли е или не не ме интересува, защото няма да го пробвам даже да не е на високо (гроздето).
  • 0

#17 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3,768 Posts:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
Garage View Garage

Posted 14 August 2009 - 13:17

Никой не изкоментира спойлера на тавана :kill_myself:

абе тотално ла*но, но и на мен да ми го дават без пари ще го взема. Поне двигателя ще изкорубя да го внедря в Ц-тката.
Въпроса е че да се дадът пари и то мноого пари за това недоразумение си е някак странно.
  • 0

#18 Slav_1101

Slav_1101

Майстор

• Потребители на форума
  • 961 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes W126 280 SE M110 83"
    Mercedes W211 E280 CDI 177ps
    Mercedes W221 S350

Posted 14 August 2009 - 13:50

Джипа си е супер , незнам какво не ви харесва , Г класата винаги си е била номер 1 !!! Найстина може би само джантите можеха да са малко по различни но и така става. Всичко друго си е Ок по джипа ,,,, мисля че цената е доста над 200 300 хиляди , като се има в предвид че една обикновена Г класа нова е 200 бона с по хубав двигател :D
  • 0

#19 Петър Петров

Петър Петров

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 44 Posts:
  • Град:Добрич
  • Интереси:Mercedes
  • Автомобил:
    Mercedes E290TD Black Avantgarde & Grey Alcantara leather

Posted 01 September 2009 - 21:59

Типично в мангалски стил. Трябва да блести и да набива на очи. Представям си за този тунинг колко пари са хварлени, а идеа никаква :kill_myself:
  • 0
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.

#20 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 01 September 2009 - 22:33

Ще коментирам в стил Денди, за който не знае Денди е виден гей(беден, но все пак виден гей, пише поезия) от БГ "ВИП обществото":
Еклектиката е ясна!!! Еклектика, за който от вас мили аверчета не знае е модерното име на кича!
Нека АНАЛлизираме внимателно:
1. Имаме 12 светлини на предницата - по една за всеки месец от годината, която и да е тя по арабския календар. Сравнено с християнският календар, тази кола би трябвало да се задвижда с въглища!
2. Трите ауспухови тръби, са ясен признак за отрицание на би-полярността на живота, или кратко казано - допълнението към ин-ян(японския символ в бяо и черно), липсващата частица хомосексуализъм, водещ след себеси, цялата кичозност на аристокрацията и перверзното богатсво!
3. Червените спирачни апарати - червеното, както е добре известно е цвят на старст, цвят на кисел комунизъм, тези спирачни апарати не само са с неутрално бял AMG надпис, но с тъмно синьо демократично "MADE IN CHINA", нещо, което нетренираното око трудно забелязва!
3. Липсаста на вкус е подчертана от винтчетата на гутесктана табелка, стил Луи 4-ти, поне да бяха ползвали кръстати!!! Ужас, тия парвенюта съсипват еклектиката!!! Отново става ясно, че икономията е майка на мизерията и сестра на евтиния кич - араби, за тях гей културата е права отвертка!!!
4. Спойлерчето - мъжествения израз на стремежа към сцепление - удоволствието се крие в съпротивлението, а лубрикантите са за пейзаните!!! Сцепление = удоволствие, не само по пътя - дори арабите го знаят и как не, след като 90% от тях са пробвали същия пол, а останалите 10% чката пълнолетие!!!
5. Регистрационните табели ART - колко ГЕЙ би казал простака Евгени Минчев, колко Хомо казвам аз Денди!!!

Айде и да не си помисли някой че съм гей. Аз бих махнал спойлерчето!!!
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#21 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 01 September 2009 - 23:44

Ей, палавник!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users