![:D](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Ше се разбереме някой ден . няма проблеми
![;)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.png)
Публикувано 08 август 2012 - 12:34
Публикувано 08 август 2012 - 12:40
Публикувано 08 август 2012 - 12:41
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 08 август 2012 - 12:46
Още ми е мистерия защо дизелите лепят повече в седалката, а ускоряват по-бавно.. Много изкуствено усещане за бързина създават, а всъщност са бавни.
Това за 2/3 от колите си беше изсилено изказване, а ако се направи уточнението "от същия клас", не знам кой точно му е класа, но тогава най вероятно 3/3 от новите коли "от същия клас" ще го бият.. По модерни двигатели, по бързи скорости, по-големи гуми..
А3ките точно 1.8 турбо както са 150 коня ги има и по 700-800, при турбо колите тавана е бюджета на собственика.. Никога не се знае кой какво има под капакаПо някога коли и шофьори по нищо не издаващи състезателни способности ти скриват шапката.
Дизелите са оферта щото си излизат с турбинки от завода, демек добра динамика и основа за тунинг, а пък турбо бензинка още по-добре. А с рендаците не си правете ташак, може да са френски боклуци ама последния меган РС до колкото си спомням държи рекорда на нюрбургринг за предно предаване. А и марката си има състезателна история и хитови модели - 5 турбо, 19 1.8-16, клио уилиамс, RS - моделите, и да не забравяме Clio V6 което според мен е гениална концепция, за съжаление на супер висока цена, и още може да видите какви цени държат по сайтовете..
Публикувано 08 август 2012 - 14:31
Публикувано 08 август 2012 - 15:08
За онлайн трябваше да си я купиш нали ? В смисъл пиратката нямаше оналйн или се бъркам?
Публикувано 08 август 2012 - 15:23
EE aйде тогава да играеме контрамдам , трябва да имаш достъп до ПС нетуорк . а с хаковете няма.
Публикувано 08 август 2012 - 15:30
Публикувано 08 август 2012 - 20:33
Публикувано 08 август 2012 - 20:34
И зелена карта не ти трябва. А навигация е хубаво да си имаш е така за зор заман дет се вика.Колеги утре ще пътувам до Гърция.
Трябва ли ми нещо друго освен лична карта, зелена карта и пари?
Ще ходя до Солун, но без навигация. Възможно ли е да се объркам някъде или си има табели?
Публикувано 08 август 2012 - 20:38
Публикувано 08 август 2012 - 20:39
Е вече си извадих зелена карта и платих 166лв за да ми я дадат, защото гражданската ми беше на вноски и трябваше да я платя цялата за да ми издадат зелена карта.И зелена карта не ти трябва. А навигация е хубаво да си имаш е така за зор заман дет се вика.
Иначе спазвай ограниченията че има доста полиция.
Приятна почивка : ))
Публикувано 08 август 2012 - 20:43
За зелената карта Гангста мен ми каза, че на границата не я искат, но при проверка на документи, ще ми я поискат, а също така недай си боже да стане ПТП няма да ми важат застраховките. От SDI също ми потвърдиха тези неща.Преди 2 дена , ходи приятел. Без зелена карта , паспорти и нещо по различно от това да караш в БГ. Спазвай им ограниченията и на платен паркинг . Също може да си и със зимни гуми
Публикувано 08 август 2012 - 20:53
Този пост е редактиран от drjivago: 08 август 2012 - 20:55
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни