ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 30 юли 2012 - 18:27
Бързооо някой да ми казва как се сваля виското на 140-ката , свалих хидравликата , смених семеринга и 0-пръстена , махнал съм ремъка , перката , не си спомням как го правихме с бай васил .

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 30 юли 2012 - 20:28
Eдна отвертка се ръгаше отстрани на виското,за да се законтри, иначе не може да се отвие централния болт.
http://www.w140repai...ous-fan-clutch/

Публикувано 30 юли 2012 - 20:45
Яд ме е , че 140-ката не може да прави св*рки 
Днеска ми взима душицата.
Смяна на семеринг и 0-пръстени на хидравликата.
Оправяне и слагане на капака.
Ремонтиране на Амортисьора , тоя малкия , който успокоява мотора и обира вибрациите , беше се разбила резбата , спестих 70 лева
всеки вика , че не се ремонтира и само нов , аз го направих като нов ,никакви вибрации няма вече .

Днеска ми взима душицата.
Смяна на семеринг и 0-пръстени на хидравликата.
Оправяне и слагане на капака.
Ремонтиране на Амортисьора , тоя малкия , който успокоява мотора и обира вибрациите , беше се разбила резбата , спестих 70 лева

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 30 юли 2012 - 22:04
Кажи как го оправи тоя амортесьор че на 190-ката честичко го сменям : )
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 30 юли 2012 - 22:49
Утре , че сега ми се спи

Публикувано 30 юли 2012 - 22:50
Не е ли с гайчен ключ и чук, и с обратна резба. Един рязък удар и се развива. Поне при БМВ-тата е така, а те са като всяка друга кола с виско.
Публикувано 30 юли 2012 - 23:11
Лилов , установих , че е36цата има бая предимства от някой модели мерцедес
Поне за мен лично е така
Нищо , че купето ми е малко тесничко

Публикувано 30 юли 2012 - 23:59
E36 e икона. За жалост не във всичките си версии и още по-тъжно, но много малко хора оценяват тая кола каквато е, без да се опитват да я сравняват с други. Просто е шедьовър! Най-балансираната кола, която съм карал някога.
Не случайно имах 2 такива
Още се кефя като се кача да покарам хубава такава.
Тя не е тясна Е36ицата, ти злоупотребяваш с кльопачката
Не случайно имах 2 такива

Тя не е тясна Е36ицата, ти злоупотребяваш с кльопачката

Публикувано 31 юли 2012 - 01:01
Наздраве на бандата от мен
Отварям си Фюжънче след Фюжънче и ми е добре
Отварям си Фюжънче след Фюжънче и ми е добре
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 31 юли 2012 - 01:06
няма банда , няма манда , всичко живоооооо спинкаааа

Публикувано 31 юли 2012 - 01:10
дам и на моята на В210 така ми го сменяха.Отверка(гледай да е по-дебела че тънката я изкривихмеEдна отвертка се ръгаше отстрани на виското,за да се законтри, иначе не може да се отвие централния болт.

Публикувано 31 юли 2012 - 01:20
няма банда , няма манда , всичко живоооооо спинкаааа
Абе да бе

Фанах се на бас с 1 приятел , че мога да ударя 10 бири .. е мамка му не мога

Та сега и аз мисля да спЯЯЯЯЯ ахахах
Публикувано 31 юли 2012 - 01:25
счупих една отверка и не съм се мъчил , обадих се на бай Васо и той ми каза , но аз нямам още шайбата и ще изчака малко шайбата , сглобих хидравликата и там ремъци перки мерки , дифозиори , ей такива чарколяци и легнах си почина малко 
Насе , много бирички , няма ли да ти е тежко докато заспиш.

Насе , много бирички , няма ли да ти е тежко докато заспиш.

Публикувано 31 юли 2012 - 01:33
е те са 330ки и са 2 процентови от към алкохол и не можах да ударя 10
ударих 8 и ми стана тежко / това докато гледах новия батман /
Значи за 2 часа и половина някъде това
1 час след това се прибрах в нас и от както написах наздраве изпих 3
Т.е успях без ходене до тоалетната ама без почивка не успях
FAIL
Сега лягам да спя да се готвя за следващото кино което определено ще е по добра от това
А ще спя по гръб човек
П.С един пич си вкара едн 2.5ца и си я думна ама много лошо го подхлъзнахме .. с кола дойде момчето с такси си тръгна , че не му се рискуваше да кара по нощите пийнал макар и биричка
Таа определено следващото кино ще е по интересно
ударих 8 и ми стана тежко / това докато гледах новия батман /
Значи за 2 часа и половина някъде това

1 час след това се прибрах в нас и от както написах наздраве изпих 3
Т.е успях без ходене до тоалетната ама без почивка не успях

FAIL

Сега лягам да спя да се готвя за следващото кино което определено ще е по добра от това

А ще спя по гръб човек

П.С един пич си вкара едн 2.5ца и си я думна ама много лошо го подхлъзнахме .. с кола дойде момчето с такси си тръгна , че не му се рискуваше да кара по нощите пийнал макар и биричка

Този пост е редактиран от Наско: 31 юли 2012 - 01:39
Публикувано 31 юли 2012 - 10:17
аххахаха насе има емоцияяя около вас в Софията
Яд ме е , че и тука няма такива кат вас
от цялата моя компания само аз имам кола.... представяш ли , почти е невъзможно да идем някъде хахаха

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни