Публикувано 16 юли 2012 - 23:02
Лиловче , ще видя , но като сравнявам цените са на кантар , не е за 10/40 , а за 15/40 . 10/40 е 29евро , но ще видя , защото пък ни скимна да си хванем самолета и да се приберем към БГ ,защото със всички такси по пътя Испания-България 3000км излиза общо 550 евро със 124-ката . А със самолета 3ма човека и багаж , ще ни излезе на 350+ евро , зависи кога запишем билетите.
Иначе , тук за радари предупреждават от 3-4 км разстояние и изписват на едни големи електронни табели , няма просто как да не ги видиш.
Няма патрулки в храстите , няма патрулки по пътищата , има но много рядко се засичат , но просто се спазва някакво пътно уважение .
Много рядко , ще видиш някакви изцепки , хората си карат новите коли , даже за тия 10 дена който съм тука не съм видял нито една ес-класа 140-ка .
А обикаляме всеки ден . Да не говорим за е36ци , 124-ки , аудита 80-100 или от този клас коли.
Всеки кара коли над 2003-4 година , много се карат бмв-тата 1ва серия , сеати , пежо , опел и то по точно инсигния и астра , аути и ц-класите 203 ките .
Забелязал съм ,че всички испанци карат малолитражни дизели , бензинова кола много рядко се кара.
Един приятел ни разказа как излъгал един испанец и онзи му продал Форд ескорт 2.0 150+коня за 500 евро.На онзи му тресял двигателя заради скъсан тампон на мотора и го дал за 500евро.
W140 The best or nothing !Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.