ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 11 юни 2012 - 23:16
Предпочитам обществено полезен труд, ама колата няма да си дам и за ден даже..
Някой има ли идея защо ми я няма опцията да си едитвам постовете и допълнителните опции на бързия и на подробния отговор? И още не мога да поствам бързи отговори...
Някой има ли идея защо ми я няма опцията да си едитвам постовете и допълнителните опции на бързия и на подробния отговор? И още не мога да поствам бързи отговори...
Follow your own star...
Публикувано 11 юни 2012 - 23:17
Защото не може. Защото полисмъните вземат подкупи, защото няма кой да се занимава с конфискуваните коли, защото конфискация не е просто юридическо животно - има си некой законови рамки и форми, които трябва да бъдат спазвани.
В Германия, Австрия, Франция не могат да ти конфискуват колата.
А и много по-добро решение има - пандела. Плюс големи глоби.
Sent from my iPad using Tapatalk
В Германия, Австрия, Франция не могат да ти конфискуват колата.
А и много по-добро решение има - пандела. Плюс големи глоби.
Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано 11 юни 2012 - 23:18
Валка, проекта движи ли?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 юни 2012 - 23:24
Ами днеска взех други скорости и искам да кача снимки в темата, ама не ми работят опциите за снимки, и изобщо за писане на отговори. Иначе хората в сервиз във Варна работят по въпроса, не толкова бързо колкото ми се иска, ама с тия изпити няма мърдане от София, не мога да стоя във Варна да помагам ;/
Follow your own star...
Публикувано 11 юни 2012 - 23:29
Не съм съгласен, че не може, може стига да има желание щом го прилагат хората значи е възможно. По абсолютно същия начин мога да ти отговоря за панделата ми то трябва адвокати, ма да мине дело, ма да се докаже, не го приемаи като спор, а като дискусия. На мен просто ми харесва като наказание, ами ако сложим и разходите по конфискация, че ги поема наказания тогава става още по добре. Иначе според мен трябвада се направи опростена процедура и най важното е да се спазва, защото Българите се се офлянкваме много и едно пък друго и аиде забрави се работата.
Даже наи добре ще е всяко спиране за проверка да се документира и даните да се запазват и нормалните граждани да имат достъп до тези дани за да се вижда кой какво, как и кога.
Странно туко що проверих на мен опциите ми работят, пробваи да се отпишеш и впишеш на ново, може и да помогне.
Даже наи добре ще е всяко спиране за проверка да се документира и даните да се запазват и нормалните граждани да имат достъп до тези дани за да се вижда кой какво, как и кога.
Странно туко що проверих на мен опциите ми работят, пробваи да се отпишеш и впишеш на ново, може и да помогне.
Този пост е редактиран от Ванюша: 11 юни 2012 - 23:34
Публикувано 11 юни 2012 - 23:43
Ками , трудна е много , ама много....
Вчера се върнах , бях при нея в Бургас , но бях с брат ми и един добър приятел.
Разходихме се , снимах я , тя си ходеше до мене , чакаше ме докато снимам...
Ама трудноооооооооо . а аз глупака даже забравих да и платя кафенцето
ама няма проблеми , нещата се движат , но с много много бавна скорост , ще има се гониме много много , а аз съм такъв човек , че няма да погледна друга жена докато тая , не ми го каже.
Е друго си е с малките к*рвентии , за тях не ме вълнува грам.
Друго си е да имаш сериозно момиче
Все едно да предпочета голф , пред ес-класа същата работа и с тая мацка , едното си го купувам за 1000 лева , другото за 10 000 лева
Ще падне гонене , само да не се изморя , че съм малко големичък
Вчера се върнах , бях при нея в Бургас , но бях с брат ми и един добър приятел.
Разходихме се , снимах я , тя си ходеше до мене , чакаше ме докато снимам...
Ама трудноооооооооо . а аз глупака даже забравих да и платя кафенцето
ама няма проблеми , нещата се движат , но с много много бавна скорост , ще има се гониме много много , а аз съм такъв човек , че няма да погледна друга жена докато тая , не ми го каже.
Е друго си е с малките к*рвентии , за тях не ме вълнува грам.
Друго си е да имаш сериозно момиче
Все едно да предпочета голф , пред ес-класа същата работа и с тая мацка , едното си го купувам за 1000 лева , другото за 10 000 лева
Ще падне гонене , само да не се изморя , че съм малко големичък
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 юни 2012 - 00:40
С 90% от коментарите си ме шашкаш, пич
Публикувано 12 юни 2012 - 00:48
Кажи де?
На определени градуси почва да се шашка и да не знае какво прави
Гасне , забива муцуната при 85 - 90 градуса ( т.е като се забия в някое задръстване )
При палене след като е загаснала на 90 градуса гасне почти веднага , а пали от раз .. оО
Това може да го направи и го прави примерно няколко пъти .. пали от четвърт , гасне от раз / дори и след изфорсирване от моя страна /
Сместа газ / въздух си е нормална .. не е бедна или богата ..
Шашка се нещо определено ама от какво и аз нз .. нещо и подава грешни данни и се обърква Меро
Идей ? / има едни датчици които в задната част на двигателя - термодатчици са даже единия май е двоен ... натам ми бие /
Втори проблем
Ту имам нормален кикдаун , ту го нямам
Т.е един път се изтрелва , другия път се замисля , забавя и чак тогава
различен е всеки път при натискане
тука съм заложил на релето ама не знам какви са му нормалните стойности които трябва да даде при проверка
тъй като има и леко прекъсване / придърпване по време на кикдауна , а това реле доколкото знам командори и бензинова помпа от там връзвам инжекторите и те така
Има ги и на газ и на бензин тея проблеми
Т.е виновника или виновниците работят с двете системи тъй като газта ( г.и ) си има нейн комп , мегата си е мега
Като вкл едната система другата изкл ( това просто като вметка )
Отделно ел.инсталацията ми я погледнаха .. таз на двигателя
едни викат няма проблеми , други викат това онова трее се смени
Аз само клатя глава и се съгласявам с всеки и съм забил тотално
Този пост е редактиран от Наско: 12 юни 2012 - 00:56
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 юни 2012 - 01:02
С 90% от коментарите си ме шашкаш, пич
ООо не си първия , който го казва
Странна птица съм аз
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 12 юни 2012 - 01:17
Батко мене ми се види , че вс дето сте правили напълно нормално кат за приятели
Не е важно колко си голем , а колко ти е голямо сърцето
Не е важно колко си голем , а колко ти е голямо сърцето
Този пост е редактиран от Наско: 12 юни 2012 - 01:18
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 юни 2012 - 08:28
Наско, аз имам много кардинално решение на втория ти проблем
Follow your own star...
Публикувано 12 юни 2012 - 08:29
Джанта, .......намери време да чуя Бенца.
Според мен проблемацията идва от новото бензиново управление.
Газовото управление силно зависи от управлението на бензина!
Според мен проблемацията идва от новото бензиново управление.
Газовото управление силно зависи от управлението на бензина!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 юни 2012 - 08:52
Такава опция няма от много години, защото много хора злоупотребяват с тази опция - пишат едно, става хранилка, влизат, редактират си мнението и после ни лук яли, ни лук мирисали се изнизват. Имаш възможност да си редактираш мнението за няколко минути след като е пуснато и преди да има отговори след твоето мнение - например, ако видиш, че имаш грешка или нещо си забравил....Някой има ли идея защо ми я няма опцията да си едитвам постовете...
Можеш ли да дадеш повече информация в какво именно се изразява проблема? Кое наричаш "допълнителни опции" и какво точно се случва, че не можеш да пуснеш бърз отговор....и допълнителните опции на бързия и на подробния отговор? И още не мога да поствам бързи отговори...
Като си описвате проблемите по този начин - все едно да идеш в сервиз, без колата и да кажеш на майстора - ами колата не работи... кое не ѝ работи - не пали, гасне, на газ ли е , на бензин ли е, на дизел ли е... какво става?...ама не ми работят опциите за снимки...
И по възможност - проблемите, в тема в раздела за форума, защото тая ЧАТ ТЕМА расте с такава скорост, че обикновено не я следя.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 12 юни 2012 - 09:22
Колеги, търся сребрист или бял Мерцедес 221-ца, МЛ или ГЛ за един ден (тази неделя), плащам си, може и друга марка от този клас, пак светъл цвят.
Този пост е редактиран от Тоцата: 12 юни 2012 - 09:23
Публикувано 12 юни 2012 - 09:28
...
Май проблема е в моя телевизор, сега пробвам от лаптопчето и всичко си е наред.. Остава да разбера какъв е проблема
Follow your own star...
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни