ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2012 - 11:23
Здравейте колеги.Искам да попитам дали сте доволни от сервизното обслужване в Балкан Стар Аутомотив ЕООД (София) ?
Публикувано 06 юни 2012 - 11:42
Има смесени мнения, зависи какво ти се сменя.
Наш колега имаше недоразумения с тях. След това се смени част от управата им и мисля вече не е така.
Друг колега ги ползва много редовно за някои конкретни ремонти.
Зависи какво трябва да ти правят. Ако е смяна на масло на ск.кутия примерно (автомат), то те са логичен избор.
Ако трябва да ти сменят маслото на двигателя, не е особено необходимо да са те.
Ако трябва да ти обучават модули по колата, също те са най-правилният избор.
Ако трябва да ти сменят спирачната течност, аз бих отишъл другаде.
А и зависи каква ти е колата най-вече. Има модели като 124, които са от много време на пазара и са познати на знайни и незнайни майстори, ако караш примерно CLS, доста хора биха го гледали като голям камък без да знаят от къде да го захванат.
Наш колега имаше недоразумения с тях. След това се смени част от управата им и мисля вече не е така.
Друг колега ги ползва много редовно за някои конкретни ремонти.
Зависи какво трябва да ти правят. Ако е смяна на масло на ск.кутия примерно (автомат), то те са логичен избор.
Ако трябва да ти сменят маслото на двигателя, не е особено необходимо да са те.
Ако трябва да ти обучават модули по колата, също те са най-правилният избор.
Ако трябва да ти сменят спирачната течност, аз бих отишъл другаде.
А и зависи каква ти е колата най-вече. Има модели като 124, които са от много време на пазара и са познати на знайни и незнайни майстори, ако караш примерно CLS, доста хора биха го гледали като голям камък без да знаят от къде да го захванат.
Публикувано 06 юни 2012 - 12:00
Здравейте колеги.Искам да попитам дали сте доволни от сервизното обслужване в Балкан Стар Аутомотив ЕООД (София) ?
Колега, не знам защо питаш, ама понеже виждам, че си от Стара Загора, то ако и си живееш там, за чий ти е да идваш до София, като Балкан Стар Пловдив се говори, че е в пъти по-добър сервиз от Софийския. Поне имаше даже колеги, които са си от София, но си записваха час в сервиза в Пловдив и там ходеха да им гледат колите. Предполагам, че както за ремонти, така и за диагностиките, в Пловдив са по-добри...............поне всички мнения са били в тази посока и едно не съм чел, да е обратното.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 06 юни 2012 - 12:09
Мен пък силно ме интересува, кола която е в гаранция, ако я закарам не в БС за техническо обслужване, дали после могат да ми откажат гаранция ако нещо се наложи.
Не би трябвало, ама все пак...
Публикувано 06 юни 2012 - 12:14
Мисля, че това е повод да ти откажат гаранцията, а вече дали ще го направят..
Follow your own star...
Публикувано 06 юни 2012 - 12:16
Пешка със сигурност ще откажат.Мен пък силно ме интересува, кола която е в гаранция, ако я закарам не в БС за техническо обслужване, дали после могат да ми откажат гаранция ако нещо се наложи.
За да важи гаранцията, автомобила трябва да се обслужва само в официален сервиз на марката!
На една от колите, стана така, че отпадна гаранцията заради изминати 600 км повече от интервала за смяна на маслото в мотора.
Публикувано 06 юни 2012 - 12:57
Пешка със сигурност ще откажат.
За да важи гаранцията, автомобила трябва да се обслужва само в официален сервиз на марката!
На една от колите, стана така, че отпадна гаранцията заради изминати 600 км повече от интервала за смяна на маслото в мотора.
Много са се заяли с вас ми се струва

На Б класата прескочих с 2 седмици сервизния интервал и нямах никакви ядове , то и колата не се караше ама все пак нищо ама нищо не ми казаха

Едит : Колата Фордче ли е , че така на 1 приятел с Форд изгоря по същата система

Този пост е редактиран от Наско: 06 юни 2012 - 13:07
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 юни 2012 - 13:46
W 220 беше колата.
Там времето не е толкова решаващ фактор а изминатите км.
Абе......
Там времето не е толкова решаващ фактор а изминатите км.
Абе......
Публикувано 06 юни 2012 - 13:51
е тва е ненормално. Какво правим ако ти е наближил сервизният интервал и един уикенд ти се налага да отскочиш до морето и обратно
Публикувано 06 юни 2012 - 13:56
е тва е ненормално. Какво правим ако ти е наближил сервизният интервал и един уикенд ти се налага да отскочиш до морето и обратно
Пада ти гаранцията

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 юни 2012 - 20:43
Скоро имаше и една тема за един колега от форума с 4-матик му бяха казали в БС, че раздатъчната кутия му е заминала и само със смяна на масло няма да се оправи, но той отишъл в друг сервиз сменил маслото и кутията заспала.
Иначе за раздатъчна кутия са му искали 12000лв ако не греша.
Иначе за раздатъчна кутия са му искали 12000лв ако не греша.
Публикувано 06 юни 2012 - 23:17
щом AMG генерация за 221 е 6к евро, колко му е за една раздатъчна кутия.. направо евтино стои
Follow your own star...
Публикувано 07 юни 2012 - 03:55

Follow your own star...
Публикувано 07 юни 2012 - 05:23
E толкова ниско е грозно.
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни