ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 02 май 2012 - 20:56
Сигурно и през ауспуха 20левки хвърчат на празен ход . а ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 май 2012 - 21:05
е .. 12 фафли :P
Публикувано 02 май 2012 - 21:17
Абе има някви болки и затова е такава ламя.
Още не съм стигнал до тях ама всичко ще си каже.
Ще я излекуваш вярвам
Публикувано 02 май 2012 - 21:55
Т'ва е 500, даже 4 matic мисля 2222, нали Загледай му апаратите ако го мернеш спрял А звука му е трепач...
Да тя е фейсова, с АМГ пакет, и аз мисля че е 500 обаче генерацият е от 65, или понезадните гърнета, или само накрайниците да са, по тях съдя Още една такава съм виждал, но беше благоевградска май, пак беше 500 но с генерация АМГ едни пичове ми казаха че собственика бил дал 6к евро за ауспусите А може пък и да е същата кола но да е пререгистрирана, кой знае, че и тая благоевградската беше черно амг фейслифт и се подвизаваше пак във варна
Абе някой да знае кой държи моргата която е на 60тия километър от софия от дясно се пада на магистралата като се движа към варна, има един черен стар мерцедес там, не съм сигурен какъв е модела, някакъв старичък, с доса големи джанти, или поне така ми изглеждат отдалече. Има и една 140ка разпарчетосана, и още бенцове мисля че има там.. та ми е интересно просто ако знаете кой е собственика
Follow your own star...
Публикувано 02 май 2012 - 22:00
Абе момци... ,,,за точно 3 дена -има точно 13 страници написани тука....
Ако бяхте партизани....ееех....
И само да споделя-напоследък ми прави впечатление-и то доста лошо за жалост ,че наи големите простаци са с Мерцедеси-то не са чалги ,мазни черни хора с потници вътре,,,то не е даване на газ ,засичане и наглеене...а днеска един колега пред Скайсити просто си остави колата пред входа и си ме запуши най безцеремонно и въпреки ,че му свирнах-погледна ме и си влезе в МОЛ-а...
И изобщо....лошо...лошо драги ми Смехурковци...
И само да споделя-напоследък ми прави впечатление-и то доста лошо за жалост ,че наи големите простаци са с Мерцедеси-то не са чалги ,мазни черни хора с потници вътре,,,то не е даване на газ ,засичане и наглеене...а днеска един колега пред Скайсити просто си остави колата пред входа и си ме запуши най безцеремонно и въпреки ,че му свирнах-погледна ме и си влезе в МОЛ-а...
Публикувано 02 май 2012 - 22:03
Toя офффчар дали щеше да е толко отворен, ако знаеше на какъв човек го прави!
М/у другото днес ходихме до Ботевград с един колега да му вземем мотора и на връщане карахме със 100 по магистралата, щото му е първа пистарка и го беше страх да го натиска.
По едно време стана колона от коли зад мен, някакъв стрес имаха хората да ме изпреварят!
Абсурдно!
М/у другото днес ходихме до Ботевград с един колега да му вземем мотора и на връщане карахме със 100 по магистралата, щото му е първа пистарка и го беше страх да го натиска.
По едно време стана колона от коли зад мен, някакъв стрес имаха хората да ме изпреварят!
Абсурдно!
Публикувано 02 май 2012 - 22:09
Лилов, пак добре, че не се е пребил някой, да слезе от колата в движение, да си помисли, че сте спрели!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 май 2012 - 23:05
Моята на кикдаун показва 40 на 100 бордовият.
Като я запаля студена пак толкова показва.
Като и дам газ до дупка виждам стрелката на бензиномера как се движи.
Егати Зила.
Чак пък толкова не харчи.
От София до Варна с яко натискане ми изгори 75литра.
Кик даун на всяко изпреварване. По магистралите съм карал със 180,
а на няколко пъти с по 240,че и повече...
Публикувано 02 май 2012 - 23:38
Чак пък толкова не харчи.
От София до Варна с яко натискане ми изгори 75литра.
Кик даун на всяко изпреварване. По магистралите съм карал със 180,
а на няколко пъти с по 240,че и повече...
О, значи има лъч надежда 190тката със осмака да става за извънградско..
Абе черната 2.6ца от раздел продава замина ли? нещо ми се губи темата..
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 02 май 2012 - 23:40
Follow your own star...
Публикувано 02 май 2012 - 23:40
Е как няма да става
Освен , ако я караш постоянно в червеното , тогава 100 % има шанс да ти погорва :P
Освен , ако я караш постоянно в червеното , тогава 100 % има шанс да ти погорва :P
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 май 2012 - 23:59
То с това леко купенце , ако не се натиска на извънградско може да даде "неочакван" разход
Публикувано 03 май 2012 - 00:01
Абе за извънградско си е супер кола.
Ако имаме една нормална магистрала до
морето отиването ще е за нула време при
доста нисък разход за тази кола.
Като карам с постоянна скорост от 160км/ч
ми показва,че гори 10 на 100...
Съвсем друга е работата,като се кара по двулентов
път и трябва да изпреварваш всеки срещнат или да се
влачиш с него при невъзможност за изпреварване - яко
се качва разхода...
Ако имаме една нормална магистрала до
морето отиването ще е за нула време при
доста нисък разход за тази кола.
Като карам с постоянна скорост от 160км/ч
ми показва,че гори 10 на 100...
Съвсем друга е работата,като се кара по двулентов
път и трябва да изпреварваш всеки срещнат или да се
влачиш с него при невъзможност за изпреварване - яко
се качва разхода...
Публикувано 03 май 2012 - 05:25
Лиловче, как си с котките?.
Тази нощ те сънувах...бяхте си взели котка във вас и беше наснимал приятелката си с котенцето (беше малко котенце) и я беше одрало по ръката...даже помня една конкретна снимка от съня..тя беше легнала на паркета, виждаше се само нейният профил, полуосветен от слънчева светлина и протегнатата й към котката ръка..на същата ръка беше и издраното...
Дано е на късмет сънят..
Тази нощ те сънувах...бяхте си взели котка във вас и беше наснимал приятелката си с котенцето (беше малко котенце) и я беше одрало по ръката...даже помня една конкретна снимка от съня..тя беше легнала на паркета, виждаше се само нейният профил, полуосветен от слънчева светлина и протегнатата й към котката ръка..на същата ръка беше и издраното...
Дано е на късмет сънят..
Публикувано 03 май 2012 - 07:47
Абе момци... ,,,за точно 3 дена -има точно 13 страници написани тука....
А добър ден после ме питай що само се ядосвам и правя прах за пране. Ама Филко ти прости ли му на тоя тигър?
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 03 май 2012 - 07:59
А де, аз въобще не обичам котки...Лиловче, как си с котките?.
Дано е на късмет сънят..
Само че съня не се отнася до мен, а до теб. Аз просто присъствам там. Ти трябва да го разгледаш през твоя опит.
Погледнах в първия съновник... означава интересни неща.
М/у другото те сънувах на един плаж преди няколко седмици, на който много обичам да ходя. Той не е толкова интересен и грам не очаквах да те видя. Сещам се само, че ме води да пием Мохито на оранжевия бар.
Аз съм сигурен какво означава Трябва да ме водиш на по мохито
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни