Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#11491 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2012 - 16:34

Да ти кажа, аз го смятах...
Бензинов Мерц както е сега + БМВ-то да си запазя на газ.
Както и да го смятах, не ми излизаха сметките и го продадох.

А БМВ-то беше перфектно. Имам наблюдение на повечето консерви, дето се продават на пазара. Взимаш я за 2 и наливаш още поне 3, докато е в състояние да е приятна за каране. Е36 стана като Е30... Всеки "ентусиаст" иска такава, но малко могат да си я позволят.

В повечето случаи се взима количка пред разпад и се метат завои с нея. То не е само при БМВ де, има го и при много други марки. Истината е, че читава кола под 4-5х.лв. не съществува... Там има само малолитражки и еднодневки от типа на Корса, Поло, Ибиза и т.н.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#11492 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 01 май 2012 - 16:37

На мен пък ми скърца като въртя кормилото. Сутрин като изкарвам от гаража е тихо, но напече ли я слънцето - скърца. Отделно я натисках по калниците, и там скърца. Мамка му.
  • 0

#11493 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 01 май 2012 - 16:40

Идеята ми е да взема нещо на братчето ми , той не е състезател и някакъв та пързаля всеки завой и т.н , просто супер много го кефят е36ците :)
Целта е да е евтина колата , дори и да я блъсне " пепел ми на устата" да не ние е яд , както аз хвърлих маса пари в 124-ката и я продадох за 500 лева , точно заради един завой и да се права на състезател и т.н
А идеята ми беше , ако мога да продам моята 140-ка и с парите да взема друга 140-ка обаче бензинова с газ или метан да и сложа + някакво бмв от сорта на 1.8 2.0 до макс 2000 лева , намират се и не толкова изтормозени бмв-та.
Както и да го гледам и смятам и преценявам , на газ или метан излиза прекалено по евтино , отколкото на дизел ..
Това си е само идеиика де , но ще го умувам още :)
  • 1
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#11494 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 01 май 2012 - 16:42

Някой да има идея по моя проблем?
  • 0

#11495 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 01 май 2012 - 16:44

Тампончета Хатанасе :)
  • 0

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#11496 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 01 май 2012 - 17:39

Абе трифка .. аз ако ти кажа , че бих си купил Лада сигурно няма да ми повярваш .. ама бих човече
Е така като напече и да я изкарам да я разръчкам където ми е кеф .. без да мисля за разход на газ / бензин или каквото там я кара да се движи :D
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#11497 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 01 май 2012 - 18:29

http://www.cars.bg/u611326 - E36 1.8is евтинко а и изглежда добре отвън

Насе малко са хората дето вадят големи пари за тия коли дет си дал.. Още повече тая хонда извинявай ама.. И е дал 2500лв за турбо и кво е изкарал, има няма 200 коня, хората дето правят турбо проекти почват от такива коне на атмосферния двигател който ще турбинират.. Нисана парите са му ок ама законен ли е за движение по пътищата? Щото ако е само за състезания, към тия пари добави една платформа, и че колата като не е на писта ще ти стои като паметник на двора..

А за тва бмв дето е с V8 двигателя, мисля че е същото като това което се коментира тук http://drifting.bg/f...B5%D0%BD-4-0-V8

Не са малко работите да се довърши..
Волен си беше пуснал дрифтърското ауди за 5 бона, само че обявата му стоя 2 седмици и я свали заради новия сезон.. И пак това си е кола само за пистата. Краси от варна продаваше едно Е36 със V8, ръчни скорости и кейдж за 5-6 бона, но си беше със регистрация и го отнесоха..

Пак ти казвам никой не прави коли, правят коли само тия дето са наляли прекалено много пари в колата си, пари които никой няма да им даде за нея и просто като си затворил 10-15-20 бона (а някои по 50-100 и нагоре като шаро с Е30ката със двигател от M5) някак си не ти е оферта да се откажеш.. Краси зелената Е30ка я разпродаде на части, и нисана и супрата му са взети готови от англия, по супрата нищо не е правил, а нисана единственото сериозно е обръщането на волана..

Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 01 май 2012 - 18:33

• 0
Follow your own star...

#11498 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2012 - 18:44

Идеята ми е да взема нещо на братчето ми , той не е състезател и някакъв та пързаля всеки завой и т.н , просто супер много го кефят е36ците :)
Целта е да е евтина колата , дори и да я блъсне " пепел ми на устата" да не ние е яд , както аз хвърлих маса пари в 124-ката и я продадох за 500 лева , точно заради един завой и да се права на състезател и т.н
А идеята ми беше , ако мога да продам моята 140-ка и с парите да взема друга 140-ка обаче бензинова с газ или метан да и сложа + някакво бмв от сорта на 1.8 2.0 до макс 2000 лева , намират се и не толкова изтормозени бмв-та.
Както и да го гледам и смятам и преценявам , на газ или метан излиза прекалено по евтино , отколкото на дизел ..
Това си е само идеиика де , но ще го умувам още :)

Ти да не изстина някъде бре?!? Колко пари мислиш ,че ще вземеш на дизелова баба бенц ,без екстри ,та да си купиш бензинова такава читава ,та чак и на брат ти кола да купиш ,ти май не знаеш аз колко време си продавам кенефите?
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#11499 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 01 май 2012 - 18:55

Това са само варианти бе батко :)
Нали , трябва да се мине през няколко варианта , че да се избере правилния :)

ЕС300тд под 8 000 бона няма :) , ама аз не съм и тръгнал да продавам , с екстри без екстри под 8 бона няма как да я продам :) пък си има всички базови екстри за модела :)

Този пост е редактиран от mbthepower: 01 май 2012 - 18:56

• 0

#11500 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2012 - 18:56

Е този е невъзможния вариант. :)
  • 1
NO PAIN - NO GAIN!

#11501 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 01 май 2012 - 19:31

:right

Този пост е редактиран от mbthepower: 01 май 2012 - 19:48

• 0

#11502 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1953 Мнения:

Публикувано 01 май 2012 - 19:34

да се премахне
  • 0

#11503 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 01 май 2012 - 19:45

.

Нали си бехте направили темичка за такива песнички?
Що не си я ползвате?

Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 01 май 2012 - 20:03

• 2
Не хапи този,който може да те изяде.

#11504 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2012 - 19:53

Евала, Трифка :)
  • 1

#11505 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 май 2012 - 20:02

В момента, за да се продаде форумен автомобил трябва да падне на цената та даже и под цената на тези от автокъщите.

И Хари знае как се продава, и аз знам как се продава автомобил в перфектно състояние.

Тежко е, много е тежко просто.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни