и ми звънна телефона и се събудих и край

Публикувано 26 април 2012 - 10:16

Публикувано 26 април 2012 - 17:18

Публикувано 26 април 2012 - 19:00
Този пост е редактиран от shotgun600: 26 април 2012 - 19:01

Публикувано 26 април 2012 - 19:20
Мога само да кажа: радвам се, че моята гарнитура е по-важната задачаУоу, какво и се случва?
Това значи ли,че твоята е готова?
Смяна на гарнитура.
Моята е на изчакване,имаме по важни задачи.

малко боя на спирачните апарати, ще оправим едни щетички по предния калник (евентуално)... и ще полираме фаровете (пак, не се знае колко ще изкарат тоя път)... Разбира се - ще ми сменят и всички телесни течности - масла, антифриз, спирачна течност. Така и така всичко е разчекнато, ще напаснат клапаните, ще почистят всичко. Ей такива дребни работи... Просто нещата се натрупаха през последната година, повечето от тях не бяха фатални или належащи... ама като влезе веднъж в сервиз, гледам да оправим всичко.
 малко боя на спирачните апарати, ще оправим едни щетички по предния калник (евентуално)... и ще полираме фаровете (пак, не се знае колко ще изкарат тоя път)... Разбира се - ще ми сменят и всички телесни течности - масла, антифриз, спирачна течност. Така и така всичко е разчекнато, ще напаснат клапаните, ще почистят всичко. Ей такива дребни работи... Просто нещата се натрупаха през последната година, повечето от тях не бяха фатални или належащи... ама като влезе веднъж в сервиз, гледам да оправим всичко.Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •

Публикувано 26 април 2012 - 19:22

Публикувано 26 април 2012 - 19:36
 Гарнитурите ги сменям, превантивно - повечето от тях изпускаха, ама много малко - примерно на главата - губи около 1 л. вода годишно, което е нищо... на маслото - просто е омаслен целия картер, иначе масло не губи - като сипя, карам 10 - 15 хил. и без да доливам не пада под минимума! На капака на клапаните - просто няма как, като се отвори, ще се смени... Всъщност колата влезе инцидентно заради тампона на носача... Дисковете, накладките, маркучите и шарнира съм ги приготвил още от сервизната седмица миналата година, обаче не бяха в крайно належащо за смяна положение, просто си ги държах в гаража, да ги сменя, като дойде подходящ момент и просто моментът дойде.
 Гарнитурите ги сменям, превантивно - повечето от тях изпускаха, ама много малко - примерно на главата - губи около 1 л. вода годишно, което е нищо... на маслото - просто е омаслен целия картер, иначе масло не губи - като сипя, карам 10 - 15 хил. и без да доливам не пада под минимума! На капака на клапаните - просто няма как, като се отвори, ще се смени... Всъщност колата влезе инцидентно заради тампона на носача... Дисковете, накладките, маркучите и шарнира съм ги приготвил още от сервизната седмица миналата година, обаче не бяха в крайно належащо за смяна положение, просто си ги държах в гаража, да ги сменя, като дойде подходящ момент и просто моментът дойде. Все едно ми говориш от аватара
 Все едно ми говориш от аватара  

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •

Публикувано 26 април 2012 - 19:43

Публикувано 26 април 2012 - 20:00

Публикувано 26 април 2012 - 20:33

Публикувано 27 април 2012 - 21:27

Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 27 април 2012 - 21:28

Публикувано 27 април 2012 - 21:35

Публикувано 28 април 2012 - 23:08
 как е
 как е  
  щрак щрак , Хайде да ви почерпя една снимка
 щрак щрак , Хайде да ви почерпя една снимка