ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 22 април 2012 - 21:04
Какво не ти харесва на отворения капак 140-КАТА е на пафката с намачкания номер.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 април 2012 - 21:26
бате тва да не е бмв да седи с отворен капак : ))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 22 април 2012 - 21:36
Другарче , ами всеки си има вкус На мене от този ъгъл ми харесва , как стои
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 април 2012 - 21:37
дайте по ЕДИН МИНУС МОЛЯ
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 април 2012 - 21:40
Дадох , ти дай + на моето клипче
Публикувано 22 април 2012 - 22:01
Лъжат хората .. затова са тея минуси ..
аз съм я завършил тая гимназия и няма нищо общо ама нищо общо с казаното в рекламата ...
Имаш ПЛЮС
аз съм я завършил тая гимназия и няма нищо общо ама нищо общо с казаното в рекламата ...
Имаш ПЛЮС
Публикувано 22 април 2012 - 22:01
http://isimplesoluti...ItUSB-IS32.aspx
Май ще си взема едно такова за 100ина лв. и няма да се занимавам с Dension Gateway-и и подобни мешавици по колата.
A и ревютата са доста добри!
Май ще си взема едно такова за 100ина лв. и няма да се занимавам с Dension Gateway-и и подобни мешавици по колата.
Публикувано 22 април 2012 - 22:19
и аз ги минусирахЛъжат хората .. затова са тея минуси ..
Имаш ПЛЮС
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 23 април 2012 - 10:48
http://isimplesolutions.com/universal-solutions-TranzItUSB-IS32.aspx
Vehicles with amplified antenna systems are not currently supported.
99.99% съм сигурен, че W209 е с електронна антена на задния джам с усилвател в багажника!
Сори, че ти скапвам кефа, ама Аз между другото имам едно такова, ама още не съм намерил време да го нахлузя.
Ако го вържеш на (s)iPhone може даже да изкарва ID3 таговете през RDS на екрана на радиото.
Ако си навит - може да вземем и да тестваме... ама ще трябва един iPhone някой да даде.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 23 април 2012 - 10:58
Аз имам бре Дай да ти го купя
Какво точно имаш?
Щото и на sakata има усилвател на антената, но това свиреше отлично в неговата кола.
Какво точно имаш?
Щото и на sakata има усилвател на антената, но това свиреше отлично в неговата кола.
Публикувано 23 април 2012 - 11:11
Оправих се .. кикдауна си го върнах
Този пост е редактиран от Наско: 23 април 2012 - 12:10
Публикувано 23 април 2012 - 11:14
Хехехех, умирам си на кеф
Публикувано 23 април 2012 - 11:48
Не му помня точния модел... аз не го бях предвиждал за продажба, по-скоро планирах да го навра в моята кола, но може да се видим и да се разберем... всъщност не съм сигурен, дали работи, защото го свалих от СААБ-а на Стилян, където беше монтирано, но беше откачено. Но имам подозрение, че някой го е откачил, понеже не е знаел какво е и за какво служи. За кабела му ми казаха, че бил за handsfree, което не работи, а то не е handsfree и вероятно затова са мислели, че не работи...Аз имам бре Дай да ти го купя
Какво точно имаш?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 23 април 2012 - 12:33
и на мен ми стана интересно дали ще работи с нашите антени
така че ако кажете ще услужа с айфон за теста
лилов какво направи с програмирането на гаражната врата?
така че ако кажете ще услужа с айфон за теста
лилов какво направи с програмирането на гаражната врата?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни