Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#1096 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 06 септември 2010 - 22:12

Дам честит празник на всички прежалили се да са още в милата ни родина :icon_coolgrin:
И кво стаа,иначе тук - живи ли сте??!?! някой да се похвали нешУУУ?

MZT, мъртвило е все още, май са по балкани, морета или още не могат да влезнат в оборот. :beer: :beer:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#1097 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 07 септември 2010 - 11:30

MZT, мъртвило е все още, май са по балкани, морета или още не могат да влезнат в оборот. :beer: :beer:

Или пък си почиват от почивката ;)
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#1098 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 07 септември 2010 - 12:38

Понеделник - почивка от уикенда,
Вторник - подготовка за работа,
Сряда - работа,
Четвъртък - почивка от работа,
Петък - подготовка за уикенда.

Въпроси ?
  • 0

#1099 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 07 септември 2010 - 12:47

Понеделник - почивка от уикенда,
Вторник - подготовка за работа,
Сряда - работа,
Четвъртък - почивка от работа,
Петък - подготовка за уикенда.

Въпроси ?

Е, всяка сряда ли ще е работа?
:hooray:
  • 0

#1100 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 септември 2010 - 19:35

Вчера, прибирайки се от Варна, малко след правешкият тунел видях жертвите от тази катастрофа. Телата на детето и жената лежаха на метри от колата, въпреки, че бяха покрити с чаршаф..гледката беше брутална.Още няколко зачернени семейства.
Моля ви, умолявам ви, карайте внимателно..Знайте, че миг невнимание може да коства няколко живота..
Това е безумие...
Нека всички ние бъдем малко по-разумни и отговорни на пътя ( не казвам, че не сме)...
  • 1

#1101 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 07 септември 2010 - 21:03

Е, всяка сряда ли ще е работа?
Публикувано изображение

Е,ти пък сега...22.09.10г. Нац. празник.

Познай - СРЯДА еееееее...
  • 0

#1102 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 09 септември 2010 - 20:04

Респект на такива хора. Вижте!
  • 0

#1103 DieselFan

DieselFan

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Автомобил:
    E290

Публикувано 14 септември 2010 - 15:30

Чак и да пее му се отдава :allhail:
  • 0

#1104 Apassionata

Apassionata

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Автомобил:
    ще купува евентуално - SLK 2001-а, 163 коня...

Публикувано 14 септември 2010 - 21:50

Като четох по-горните постове на колежката с БМВ-то се сетих за думите на един мой приятел от преди много години и той миказа "Причината за това много хора да карат БМВ е следната: някой си събира извесна сума парички и иска хубава кола бмв и МБ обаче преценява ,че за тия парички ще си купи по-ново бмв (а на ганьо мисленето го знаем) и си купува бмв ,то е една хубава кола. След време отново си събира пари (вече може и за МБ да стигнат) ,но понеже е доволен бмв-то и не иска вече да чува за друго и си купува друго бмв , но човек който е карал МБ и да се качи на бмв няма да видиш" (изключение правят лапетата които си купуват мерцедес 2000см3 за да го пързалят ,виждат ,че не става и си взимат бмв да си го трошат)
Не искам да обидя никой просто тук се повтори същата ситуация ,а и МБ са много по напред от всички останали през годините във всяко отношение , най-малкото те са направили първата кола.

Сори, че се връщам на толкова стара тема, но сега видях и някак... се почувствах длъжна да отговоря...
Хари, брато, много сериозно си се объркал, за моята ситауация и за това защо не съм взела Мерц... Парите не ми били стигнали ХАХАХА! За въпросната кола бюджета беше почти неограничен... В смисъл... исках кабрио със сгъваем покрив. Да ти кажа ли че гледахме и две SLK последния модел, за 30-34000 лева... Не ме грабнаха просто, да не кажа че предния ми харесва повече... Z-ките не ме кефят... В крайна сметка избрах колата, която освен че е много красива като дизайн/обожавам купета/ има и доста приличен интериор, отлична возия / по-комфортно вози и от Е90-ката ни/...И най-важното - почувствах я!
Както и да е, Лилов е написал доста верни неща по-долу...
Мерцедес са страхотни коли, спора явно ще е вечен... Коя е по-по- най :dontknow:
А на колегата, който каза нещо, че не ми отивало на годинките, хахахха, ми гледаме да младеем с тези "тройки" бе, колегааа :tongue:
Хайде със здраве :D Като събера повечко парички ше си зема Мерц, как не се бях сетила до сега :slap:
  • 0
Дали да не вдигна мерника и аз...

#1105 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 15 септември 2010 - 12:24

Аз пък изобщо не споря коя марка е най-велика...На събора в Ст.Заг. няколко пъти казах,че ще си купя фабия,та за малко да полетят пили и чукове към мен :icon_coolgrin: ... Това е просто кола,която стига от точка А до точка Б.
Мерцедес е най-комфортен,БМВ е най-бърз,ОПЕЛ гние най-много,а извънземните кацат през 2012та :0_yahoo: стига с тези митове и легенди :icon_coolgrin: Става въпрос,че мноо банална взе да става темата кой е по по най.
  • 1
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#1106 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:

Публикувано 15 септември 2010 - 14:59

Аз пък мисля, че колите са коли произведени до 95 година.
Коли като МБ 124, Опел Вектра, Опел Кадет, Голф 2, Пасат 2, Ауди 80 повече няма да се произведат. В смисъл толкова здрави.
Доколкото съм запознат цели инженерни отдели не спят как да накарат колата да издържи само до края на гаранционния период.
  • 1

#1107 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 септември 2010 - 07:01

За жалост е така... тези невероятни коли не са рентабилни, не ги устройва да произведат кола 92г. и да започнат да продават резервни части за нея чак 2008г. :) А и електрониката стана множко, специялно мерцедес се издъниха там(в смисал почнаха да слагат части на италиански производители вместо доказалите се ВДО) и въобщее..........мъка.
Колеги ай със здраве си останете , като ти харесва БМВ жив и здрав дано и да те слуша ,а това за парите ама ГРАМ НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА.
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#1108 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2010 - 12:06

Ако един истински фанатизиран почитател на расовите автомобили преследва мечтата си, нищо не може да го спре. Най-красноречиви доказателства в подкрепа на това твърдение дават ентусиастите от бившия СССР, чието въображение и хъс сякаш нямат граници.

Из необятните територии на някогашния Съюз старите W124-ки на Mercedes-Benz се превръщат в Rolls-Royce Phantom, а BMW-тата от серия 6 се прераждат като Волги. Украински фен на Ford Mustang обаче слага всички в джоба си, като преобразява в любимия си американски "мускулест автомобил"... Москвич Алеко.

При това гордостта на съветската инженерна мисъл получава не само пластична операция на предницата, а и куп други подобрения. Особено впечатляващ е салонът на украинския Mustang и най-вече бордовият компютър, въпреки че явно работи под DOS.

Анонимният украински майстор очевидно е вложил немалко пари в доработката на своя Алеко, което обяснява защо не са му останали средства за нови амортисьори на капака на багажника, та се налага да го подпира с тояга (на последната снимка).

Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_0.jpg   29,82K   28 Брой сваляния Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_1.jpg   32,66K   33 Брой сваляния Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_3.jpg   30,34K   34 Брой сваляния Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_7.jpg   30,92K   34 Брой сваляния
Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_8.jpg   25,35K   34 Брой сваляния Прикачен файл  thumb_azlk-mustang_9.jpg   22,11K   27 Брой сваляния
Източник
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#1109 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2010 - 16:13

Бате, това не е за тук, това е за селски тунинг
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#1110 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2010 - 16:21

Как ще е за селски :D
Мене ме радва много... особено с таз сопа в багажника :kill_myself:

Не .. сега сериозно.. от пред наистина са го докарали :)

П.С .. ааа гледайте клипчето в линка
Цък :D

За феновете на ВАЗ .. и Трансформърс :D
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни