Да чувал съм я тази.... май и части продава. някакви кординати точни имаш ли?При,Таня,на Орландовци.
Този пост е редактиран от Мишо: 30 март 2012 - 11:50
Публикувано 30 март 2012 - 11:49
Да чувал съм я тази.... май и части продава. някакви кординати точни имаш ли?При,Таня,на Орландовци.
Този пост е редактиран от Мишо: 30 март 2012 - 11:50
Публикувано 30 март 2012 - 19:20
Абе тая жигула да е била в движение тия дни ?Като казвам тия дни имам предвид Понеделник........., хванахме се с брат ми да разкостваме жигулатора, че бяха изпуснали семеринги и гарнитури, и отттам трето пето, докато се усетим свалихме целия двигател, ще го правим като по книга, главата е изшлайфана с напаснати нови клапани, лагери и сегменти са купени, остават буталата и гарнитурите, шлайф на блока, да боядисаме коша ( вече е почистен) и да сглобяваме сеира. ......................
Публикувано 30 март 2012 - 20:39
Мне Филка, кат скъсахме с момата се хванах с жигулата, демек поне два месеца вазовицата не е излизала от гаража, освен това брат ми е културен шАфьор, а и тази кола няма да види АГУ скоро, да не кажа никогаАбе тая жигула да е била в движение тия дни ?Като казвам тия дни имам предвид Понеделник...
Щото около НДК една такава като твоята-мнооо лъсната и едно младо момче вътре(не беше ти) я натискаше като за последно..престрояваше се без мигачи и съобразяване...ама бях с майка ми ...иначе щях да му позагрея врата Ако е бил брат ти-кажи му да се понаучи на правила....
Освен това тая кола гърмеше като Шипченски топ -явно имаше некви грижи с газовата...
мЪ ся като се замисля-няма как да е бил брат ти май Ващо семейство сте арабия
Публикувано 30 март 2012 - 20:58
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 30 март 2012 - 21:08
Публикувано 30 март 2012 - 21:12
Ако знаеш билата в орландовци, малко преди нея вдясно и от лявата страна едно синьо гаражче.Да чувал съм я тази.... май и части продава. някакви кординати точни имаш ли?
Публикувано 30 март 2012 - 21:59
Не, спря до мен погледна ме шофера но нищо не каза. На светофара на цар Борис и околовръстното.Да не си я видял спряна с лампи от ушевите на бул. Брюксел?
Публикувано 30 март 2012 - 22:03
Публикувано 30 март 2012 - 22:09
Мислех да сваля джама да го заговоря ма..... викам що да се филмирам : )Иначе,ако си бил със 140ката е ясно защо те е загледал.
Публикувано 30 март 2012 - 22:22
Публикувано 30 март 2012 - 22:27
благодаря тиАко знаеш билата в орландовци, малко преди нея вдясно и от лявата страна едно синьо гаражче.
Или намираш билата, която е с/у пощата и питаш някой местен там и веднага ще ти кажат къде е Таня.
Публикувано 31 март 2012 - 18:53
Публикувано 31 март 2012 - 19:04
Къде е това ?А някой да е ползвал услугите на сервиз LUXOR на бул. Рожен?
Ем де да го знам. Трябва да е добре : )Добре ли е тоя мотор?
Този пост е редактиран от staniola: 31 март 2012 - 19:48
Публикувано 31 март 2012 - 19:33
Днес в Западен парк в София на пейка намерих ключ за Ситроен. Взех го преди братята роми да са минали и никой да не го види тоя ключ... а с полиция въобще не ми се занимаваше така или иначе нищо няма да направят! Моля ако някой знае кой си търси ключа да пише на лично или 0883387825. Ключовете имат отличителен ключодържател и с 1 въпрос може да се разбере дали принадлежи на потърсилия го
Публикувано 31 март 2012 - 19:59
Днес в Западен парк в София на пейка намерих ключ за Ситроен. Взех го преди братята роми да са минали и никой да не го види тоя ключ... а с полиция въобще не ми се занимаваше така или иначе нищо няма да направят! Моля ако някой знае кой си търси ключа да пише на лично или 0883387825. Ключовете имат отличителен ключодържател и с 1 въпрос може да се разбере дали принадлежи на потърсилия го
Този пост е редактиран от Богомил: 31 март 2012 - 20:07
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни