Честито! Айде сега едно кожено кресло в комплект с дебела заплата ти желая!Благодаря Ви, момчета..добре сте стискали...Имам 6 и вече съм магистър по международни политически отношения и сигурност....Ууу..доживях най-после
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 15 март 2012 - 19:26
Публикувано 15 март 2012 - 21:32
Ками , честито , желая ти , много много успехи.
пп:Вкарах си филма със ДСЛР апаратите и гледах 5 вида сапунерки и турбо сапунерки и никоя не ме впечатли освен , един Олимпус сп 610уз
Утре , ще ходя да гледам един Nikon d40 с китовия си обектив
пп:Вкарах си филма със ДСЛР апаратите и гледах 5 вида сапунерки и турбо сапунерки и никоя не ме впечатли освен , един Олимпус сп 610уз
Утре , ще ходя да гледам един Nikon d40 с китовия си обектив
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 15 март 2012 - 21:51
БРАВО на момичетоБлагодаря Ви, момчета..добре сте стискали...Имам 6 и вече съм магистър по международни политически отношения и сигурност....Ууу..доживях най-после
Заслужени адмирации от мен към теб
Като се кандидатираш някога за Президент-имаш моя глас
Ками Президент!!!(вадя лозунга и го надписвам)
Публикувано 15 март 2012 - 22:21
Като външен министър би могла да е по-полезна.
Нашият президент е меко казано клатикурец и нищо значително не зависи от него. /освен онази работа със съдиите/
Пък и вече си имахме "Хубавото Наде",та може скоро да имаме и "Хубаво Ками".
Нашият президент е меко казано клатикурец и нищо значително не зависи от него. /освен онази работа със съдиите/
Пък и вече си имахме "Хубавото Наде",та може скоро да имаме и "Хубаво Ками".
Публикувано 15 март 2012 - 22:25
Фил?
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 16 март 2012 - 00:06
Бат Веско и аз всеки ден гласувам ама нещо много назад трябва се стегнемГласувах и за двете, ама "нащо" много назаде, бе! И все малко гласувано показва, все едно не отчита. Не може само аз и още няколко човека да цъкаме за МБКБ - всеки ден го кликвам, а има общо само 50-60 гласа за него.
Пешка имаш и за Айфон форума
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 16 март 2012 - 00:12
Аз съм на едни психологически семинари да видим дали ще успея да погледна достатъчно дълбоко в себе си, за да променя положително качеството си на живот. Това не включва непременно доходи, по-скоро отношения с хора, спънки да не правя неща, които знам че мога да направя и т.н.
Общо взето в момента се опитвам да разбера дали има нещо, което не правя в синхрон със себе си.
Така че, ако имате да ми сипвате по някакъв повод, действайте.
(не по темата БМВ, тя е от икономически съображения и няма връзка. Става въпрос за характера ми!)
Общо взето в момента се опитвам да разбера дали има нещо, което не правя в синхрон със себе си.
(не по темата БМВ, тя е от икономически съображения и няма връзка. Става въпрос за характера ми!)
Публикувано 16 март 2012 - 00:17
Публикувано 16 март 2012 - 00:25
Коц-начина по който се грижиш за колата си ,е показателен и за характераАз съм на едни психологически семинари,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Кратка диагноза от мен-Маниак!(което не означава нещо лошо)
Публикувано 16 март 2012 - 00:30
Аз съм на едни психологически семинари да видим дали ще успея да погледна достатъчно дълбоко в себе си, за да променя положително качеството си на живот. Това не включва непременно доходи, по-скоро отношения с хора, спънки да не правя неща, които знам че мога да направя и т.н.
Бейби, единственото което не харесвам в теб е това, че не си Бизнесмен като мен
By Batev
Публикувано 16 март 2012 - 00:38
Аз ли? Бацеее, докато стигнеш професора, много пасти трябва да изядеш!
Публикувано 16 март 2012 - 00:40
Оу, Оу, Оу
By Batev
Публикувано 16 март 2012 - 07:30
Благодаря Ви за хубавите думи..
Ще видим какво ще стане за в бъдеще..държавата е пълна с образовани и безработни хора...
Междудругото, другата седмица съм поканена на разговор в Президентството...да видим там какви ще ги надробя.
Лиловче, нямаш нужда от семинари. Всичко ти е наред и се справяш перфектно..ти си един от малкото умни, педантични, дейни, добронамерени и всестранно развити личности, които познавам. Няма човек, който да не те харесва.
Ще видим какво ще стане за в бъдеще..държавата е пълна с образовани и безработни хора...
Междудругото, другата седмица съм поканена на разговор в Президентството...да видим там какви ще ги надробя.
Лиловче, нямаш нужда от семинари. Всичко ти е наред и се справяш перфектно..ти си един от малкото умни, педантични, дейни, добронамерени и всестранно развити личности, които познавам. Няма човек, който да не те харесва.
Публикувано 16 март 2012 - 07:45
Благодаря Ви за хубавите думи..
Ками само успехи ти пожелавам бейби
Сигурен съм, че ще се справиш блестящо
By Batev
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни