ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 27 февруари 2012 - 15:23
Евалата.
Само така.
Да му е честита и да го радва милиони километри.Само масла и бендзин да и налива.
Май си отиваме на клуб 140.
Само така.
Да му е честита и да го радва милиони километри.Само масла и бендзин да и налива.
Май си отиваме на клуб 140.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 февруари 2012 - 16:42
Eeee, супер!Честита придобивка на "Станиола"! Милиони безаварийни километри пожелавам!
Публикувано 27 февруари 2012 - 16:46
Любе, требе един ден да вземеме едно Самоковско чувалче и да пообиколиме.
когато настъпи този ден само звънкай и ще обиколиме където трябва. чувалчето е от мен.

само БЕНЦ само НИЕ

Публикувано 27 февруари 2012 - 16:53
Честито Станиолчо 
Милиони безаварийни километри! Само газчица и бензинец да му сипваш (и тук там.. смяна на масло
)
Павка.. той тоя клуб на 140.. май само трябва да се пререгистрира вече

Милиони безаварийни километри! Само газчица и бензинец да му сипваш (и тук там.. смяна на масло

Павка.. той тоя клуб на 140.. май само трябва да се пререгистрира вече

Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 27 февруари 2012 - 16:56

някой ден и аз ще си взема по голяма от 124-ката.а до тогава е тая .може ли да помоля някой модератор да ми монтира тази снимка като подпис ?
благодаря. аз отивам на бачкане така че цела нощ ще съм с това прелестно возило....
успех на всички.
само БЕНЦ само НИЕ

Публикувано 27 февруари 2012 - 17:19
Не я показвай тая е-класа , че става ме хваща сърцето , нищо , че съм на 21 години 
Представям си като се съберем всички 140-ки , какво ще стана
Няма ни стигне паркинга

Представям си като се съберем всички 140-ки , какво ще стана

Няма ни стигне паркинга

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 февруари 2012 - 19:25
Айде и от мен честито на Станиолата пожелавам ти само гуми масла и филтри да сменяваш милион километри.
Публикувано 27 февруари 2012 - 19:36
Ще му трябва едно качествено обслужване : масло на мотора , на кутията , отстраняване на 1 теч на масло и смяна на тампончета и биалетки

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 февруари 2012 - 19:39
Трифка върви ли колата ,успяхте ли да я пробвате ?
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:06
когато настъпи този ден само звънкай и ще обиколиме където трябва. чувалчето е от мен.
Любе това го умееме.

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:14
Кой или коя Булка ще слагате в чувалчето ... .
Мъжки времена ... , а .?
... едно е да знаеш , друго е да можеш а съвсем трето и четвърто е да го направиш ...
... by Николай Хайтов
Не, чувалчето е с картофи...ке пуниме у ауспуфсите. Дедо Хайтов е бил калпазанин.
+++++++++++++
Станиоле баце, да ти е честит новиьо Бенц!

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:17
а честита да му е на станиола колицата
аз днеска убеждавам хора с нови бенцове да влизат у клуба вие искате ретро да го правите...
аз днеска убеждавам хора с нови бенцове да влизат у клуба вие искате ретро да го правите...
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:32
Честито,Станиоле, много да те радва и да те слуша. Много безаварийни

Публикувано 27 февруари 2012 - 20:39
В ретрото е истината Биги

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни