ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 25 февруари 2012 - 10:22
Момчета само да ви онформирам че от няколко дена вървува скайп вирусче, ново : ))
Така че дори и приятели да ви пращат разни линкове без да ви кажат че те са ги пратили лично и за какво са не ги отваряйте. Защото после няма оправия.
Така че дори и приятели да ви пращат разни линкове без да ви кажат че те са ги пратили лично и за какво са не ги отваряйте. Защото после няма оправия.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 25 февруари 2012 - 10:42
Момчета само да ви онформирам че от няколко дена вървува скайп вирусче, ново : ))
Ти сериозно ли?

Аз от колко време го чакам тоя вирус...

Публикувано 25 февруари 2012 - 10:48
Е то винаги си е имало. Ма сега е некво ново попълнение. И в най-лошия случай рейснтал : )
Така че пак не е кой знае кво ама си е занимавка.
Така че пак не е кой знае кво ама си е занимавка.
Публикувано 25 февруари 2012 - 21:06
ВНИМАНИЕ! ИЗМАМА!!! СПОДЕЛЕТЕ, ЗА ДА ПРЕДПАЗИТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!!!!
Разказ от потъ...рпевш:
"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолоха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им - няма проблем.
Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!! ;((((
Разказ от потъ...рпевш:
"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолоха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им - няма проблем.
Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!! ;((((
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 февруари 2012 - 23:43
Гангстерчееееее :P
Наско , дай боже всеки му такива

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 25 февруари 2012 - 23:50
Ххееххехехехх 
Евалата броооо.точно така се кара Бенц

Евалата броооо.точно така се кара Бенц

By Batev
Публикувано 26 февруари 2012 - 08:28

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 26 февруари 2012 - 09:42
Момчета днеска колко часа е сбирката ?
Публикувано 26 февруари 2012 - 09:42
11:00 часа на Невски

Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 26 февруари 2012 - 09:47
Нямаше ли да е в люлин днес ?
Публикувано 26 февруари 2012 - 11:51
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 26 февруари 2012 - 14:11
Eм ходих ма нямаше никой11:00 часа на Невски

Публикувано 26 февруари 2012 - 17:27
Eм ходих ма нямаше никой
И като ходи къде седя?Защото и ние бяхме там в кафето където се провеждат сбирките.
Публикувано 26 февруари 2012 - 17:38
Ем отпред, отзад. Обиколих неколко пъти площада. Не видях никой и и тръгнах.
А преди това ти звънех Мимо ма нема никои в къщи и така : )
А преди това ти звънех Мимо ма нема никои в къщи и така : )
Публикувано 26 февруари 2012 - 17:53
Леле срам! Станиоле, баце...отвонка немаше ли Бенцове? Заслужават картофи в ауспуфсите.

Този пост е редактиран от бай Васил: 26 февруари 2012 - 17:53
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни