ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 20 февруари 2012 - 08:44
Пожелавам на Всички слънчева и успешна седмица !
By Batev
Публикувано 20 февруари 2012 - 09:06
Да ти се връща тъпкано на теб и на всички колеги : ))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 20 февруари 2012 - 09:07
Аз пък на скоро от комиците чух друго.Хахах сетих се баща ми кво казва като го бъзикнат за шкембака - " Под голям камък, голяма змия се крие.."
Или - Паметник на загиналия войн
Не е важно колко ти е голям, важното е да не ти е увиснал
Публикувано 20 февруари 2012 - 09:17
Не е важно колко ти е голям, важното е да не ти е увиснал
By Batev
Публикувано 20 февруари 2012 - 11:11
Като пожарогасител
Голям , червен , твърд и гаси всякакъв вид пламаци любовни или не
Голям , червен , твърд и гаси всякакъв вид пламаци любовни или не
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 февруари 2012 - 11:37
Насте, добре е деликатните пламъци да не бидат гасени ами разпалвани!
"Пожарогасителят"не требе да е цървен ами леко зацървен, да се е надул като бухалка........
.......и да пръска бело, силно и обилно!!!
"Пожарогасителят"не требе да е цървен ами леко зацървен, да се е надул като бухалка........
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 20 февруари 2012 - 11:49
Аз пък днес за пореден път се зачудих, от къде ли е дошло и кога, към Мечоците да се обръщаме като към нещо от мъжки род: този МБ, готин МБ, страхотен МБ,, а не например готина, страхотна и т.н., след като думата е от женски род или по-точно казано име на жена. Явно защото навремето не се е знаело от къде идва името и някак си завършва на съгласна буква, та звучи мъжко. И така с годините се е наложило. Обратно - със сигурност много японски марки може да са фамилии на мъже, ама тъй като завършват на гласна и ни звучат, като в женски род. Например хората може да се казват Накамото Хонда, Таджики Ямаха, Сакамура Тойота и т.н. ........................ и е много вероятно да е баш така, ама няма кой да губи време по Гугъла да търси
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 20 февруари 2012 - 12:12
Мдаа.. И ко викате
Follow your own star...
Публикувано 20 февруари 2012 - 12:15
Осмака така ли ще е?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 20 февруари 2012 - 12:26
О не нямам пари за такива гуми и джанти За сега съм се ограничил да го подкарам само пък после другото Ще има ъпдейт скоро по темата
Follow your own star...
Публикувано 20 февруари 2012 - 12:54
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 февруари 2012 - 14:55
Насте, добре е деликатните пламъци да не бидат гасени ами разпалвани!
А баш баш .. ама немах правилните думи да го опиша това нещо
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 февруари 2012 - 15:43
Мерцедес всъщност е име в женски род - на дъщерята на Emil Jellinek (който е изиграл сериозна роля в популяризирането на марката в края на 19/началото на 20 век. Името е испанско и означава грация. Родовете на коли са си нашенски патент, на английски всичко е среден родАз пък днес за пореден път се зачудих, от къде ли е дошло и кога, към Мечоците да се обръщаме като към нещо от мъжки род: този МБ, готин МБ, страхотен МБ,, а не например готина, страхотна и т.н., след като думата е от женски род или по-точно казано име на жена. Явно защото навремето не се е знаело от къде идва името и някак си завършва на съгласна буква, та звучи мъжко. И така с годините се е наложило. Обратно - със сигурност много японски марки може да са фамилии на мъже, ама тъй като завършват на гласна и ни звучат, като в женски род. Например хората може да се казват Накамото Хонда, Таджики Ямаха, Сакамура Тойота и т.н. ........................ и е много вероятно да е баш така, ама няма кой да губи време по Гугъла да търси
Публикувано 20 февруари 2012 - 16:25
Отивам да чистя ес-ката , че няма какво да се прави , голяма скука
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 февруари 2012 - 16:47
Дразниш д'ге : ))
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни