Аааа.. ще станат по-готини... кат са готови
В биричка... и черно пиперче...
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 21 януари 2012 - 20:57
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 21 януари 2012 - 22:38
Aз се заиграх 
Публикувано 21 януари 2012 - 22:55
Офф, след последното измиване пак излезе неприятна изненада-ръжда и грозотия. Писна ми да се скапва тая кола,май ще се разделяме с нея
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Прикачени файлове
Публикувано 21 януари 2012 - 23:01
Не се излагай, това е просто драскотина
Публикувано 21 януари 2012 - 23:08
А къде е ръждата,драскотината е ясна.
Очаквай включване от Рошенчо.
Публикувано 21 януари 2012 - 23:10
Тук драскотина, от другата страна две ръждиви петна и вдлъбнатини..писна ми, наистина..чакам я по 10 минути сутрин да загрее, че иначе гасне..все нещо се чупи..излиза..писна ми...
Искам да изпитвам удоволствие от колата си, а не само да вися по сервизи и всеки път да се чудя какво ли ще изникне пак днес..
Не мога повече..колкото и да я обичам и да не давам да се пипне...само се мъча с нея..
Искам да изпитвам удоволствие от колата си, а не само да вися по сервизи и всеки път да се чудя какво ли ще изникне пак днес..
Не мога повече..колкото и да я обичам и да не давам да се пипне...само се мъча с нея..
Публикувано 21 януари 2012 - 23:12
Росен или Дани, в Люлин-ръждата е оправена, евентуално при тях или в СОфавто-полиране-и драскотините ги няма, вдлъбнатините-има изправяне с вакуум, но е малко скъпа-80 лв. на вдлъбнатина и се оправя всичко
Публикувано 21 януари 2012 - 23:12
Ами тази драскотина е ръждива..не съм я драскала колата..не знам как е станала..а за Роско, на него му бях показала и двете петна с ръжда от другата страна, ще я оправи каза, като се стопли, ама сега и тази врата и аман....Ще я засиля нанякъде вече..А къде е ръждата,драскотината е ясна.
Публикувано 21 януари 2012 - 23:15
Ама 80 лв пари ли са за тая кола...тя се движи с 800 лв на тримесечие...толкова отиват за ремонти през няколко месеца..Справка:98% от темите ми тук. Ако си направя списък с нещата, които не са ремонтирани по нея..няма да стигна и до 10..Росен или Дани, в Люлин-ръждата е оправена, евентуално при тях или в СОфавто-полиране-и драскотините ги няма, вдлъбнатините-има изправяне с вакуум, но е малко скъпа-80 лв. на вдлъбнатина и се оправя всичко
Публикувано 21 януари 2012 - 23:17
Душа, новите коли са по-зле. Защо мислиш взимаме стари бабички...
Другия вариант е нещо в стил Ярис, Аурис и т.н., но е кон за кокошка. Едва след като замениш ще разбереш защо.
Другия вариант е нещо в стил Ярис, Аурис и т.н., но е кон за кокошка. Едва след като замениш ще разбереш защо.
Публикувано 21 януари 2012 - 23:19
леле, карай я и й се радвай
Оправяй всичко и не се задълбавай в такива неща като драскотини, невъзможни са. Защото колата никога няма да ти е перфектна, винаги ще и намираш забележки, което убива удоволствието от нея.
За драскотините, няма как без тях, За пример 1 човек взе Каптива на 16км, не на 16 000, а на 16 км от представителство на Шевролет в София, докато стигна до Перник вече, имаше драскотина, а той знае всяка 1, така че... радвай й се на колицата
ЕЕЕЕ стига с Ярис. Ще съжаляваш, големи кошници са
За драскотините, няма как без тях, За пример 1 човек взе Каптива на 16км, не на 16 000, а на 16 км от представителство на Шевролет в София, докато стигна до Перник вече, имаше драскотина, а той знае всяка 1, така че... радвай й се на колицата
ЕЕЕЕ стига с Ярис. Ще съжаляваш, големи кошници са
Публикувано 21 януари 2012 - 23:19
Това с тия ръжди и деруги са бели кахъри.
Чак толкова не ти се чупи колата.
Всичко е в рамките на нормалното.
Все пак може да се пробваш да изкрънкаш нещо по-ново от мъжа си.
Чак толкова не ти се чупи колата.
Всичко е в рамките на нормалното.
Все пак може да се пробваш да изкрънкаш нещо по-ново от мъжа си.
Публикувано 21 януари 2012 - 23:25
Нова нова..колко да е нова..оптимален вариант би бил кола 2007-2008-ма..
Гледам го мъжа ми сутринта гледа някакви А класи по-нови пак..Викам..луд ли си? А класа да заменя с А класа?! Един коптор с друг коптор...
Оффф..на времето като ми казваше давай да я махаме да вземем някоя нова..Аз не, та не...А сега вече е късно за нова..
Гледам го мъжа ми сутринта гледа някакви А класи по-нови пак..Викам..луд ли си? А класа да заменя с А класа?! Един коптор с друг коптор...
Оффф..на времето като ми казваше давай да я махаме да вземем някоя нова..Аз не, та не...А сега вече е късно за нова..
Публикувано 21 януари 2012 - 23:28
аз имах а-класа 2009г., много добра колица според мен е...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА