Ее..браво..радвам се, дано да е така.Ай милата тя...грехче
Нищо ще се оправи малкото бръмбъзлъкче......и те тогава те чакам на линия отново с новини
По между другото, като разтълкувах съня ти се оказа че ме очакват пари.И да ти кажа честно продадох едно Пежо, което търкалях 1-2 месецаТи си ми на късметче......с душа чекам пак да кажеш нещо Лил
П.С Кат се видим почерпката е от мен
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2012 - 00:07
Публикувано 20 януари 2012 - 00:11
Въпрос!
Що не си копирате чиповете ?
Ами Лъчо като я чипвал, новия чип отново го запоява на мястото на стария, не го прави на крачета демек като сим карта извади единия, сложи другия.
Аз исках да го копирам моя и да го сложим на едно другарче на неговия, който е същия като моя.Но в прованса са малко по сложни нещата и неможахме да свършим работа.Пратих го при Лъчко и след като му е поставил чип с настройки като моите едно към едно, щото аз му казах така....колата на другатчето веднага е извадила някаква грешка в горивната система и нещата не са се получили.Аз си мисля, че проблема не са в настройките а в самата кола, но все пак ако ги копирахме моите настроики ще ми мислехме, че грешката е в нас

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:13
Ее..браво..радвам се, дано да е така.
Така така Ками....още на другия ден ората дойдоха с капаро и днес имахме официална сделка
Така, че събувай ме на воля......белким пак нещо хубаво ми се случи

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:15
Оуууууу Мимо Як аватар..... в действие
Кефи ме

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:15
Те на повечето са така. Сваля се чипа запоява се цокъл за 5 лева сте в джаза. След това само ви трябва някой да копира чипа : ))
Не искам да подривам работата на колегата просто попитах. Иначе евалата щом ги разбира защото са малко истниските майстори.
Не искам да подривам работата на колегата просто попитах. Иначе евалата щом ги разбира защото са малко истниските майстори.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 20 януари 2012 - 00:18
Те на повечето са така. Сваля се чипа запоява се цокъл за 5 лева сте в джаза. След това само ви трябва някой да копира чипа : ))
Мдаа мдаа аз сега като отида пак да я чипвам, ще искам вече цокълче, щото до момента поне 6-7 пъти е запоявано отпоявано, а това не е много добре.
Ще си взема всички чипове и когато ми е кеф, ще си слагам, който си искам

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:19
Е ако те събуя на воля няма как да не се случи нещо хубаво...събувай ме на воля......белким пак нещо хубаво ми се случи
Лапсусче, а?
Публикувано 20 януари 2012 - 00:24
Е ако те събуя на воля няма как да не се случи нещо хубаво...
Лапсусче, а?
Хаххахахахахахахахахахахахахахаахаааххаххаххаха ама наистина е лапсусче Камиииии хахахахахахахахахахахахахахахахахахаххах

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:25
Оуууууу Мимо Як аватар..... в действие
Кефи ме
Тепа рибата А.
Какво ли не прави човек като го налегне скуката.
А и снимката е след действие
Публикувано 20 януари 2012 - 00:29
Ама и вашата хич не е лесна, когато нямате работа сте добре, ама дойде ли сигнал си такова мамата

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:31
Лека нощ гайс
Аз не издържам вече легам сииии

By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 00:32
Мани мани ама напоследък само има. Добре че сега ще отърва някой ден баш у студовете. Отпуска съм и яко лежане. Не че не го правя и в почивките когато не съм в отпуск.
Аре лека нека да е
Аре лека нека да е
Публикувано 20 януари 2012 - 00:35
Аз миналата есен бях на тест драйв на Е класата. Е просто уникална кола. 250 CGi беше май, ама направо е самолет. Най ме накефи, че ако минеш маркировката без да подаваш газ волана вибрира, докато съвсем леко подадеш и вибрациите спират. Обаче много се издразних на некомпетентността на човека, който беше с мен. При въпрос от моя страна има ли компресорен бензинов модел той ми отговори, че това е била много стара технология вече, и че мерцедес не са я използвали, а има 204ки, които са компресорни. Ами ако бях зарибен за компресорен бензинов двигател при такъв отговор какво трябва да направя.
А относно тоците, за волтажа няма смисъл да се говори, защото е пряко свързан с амперите по закона на Ом. Иначе и това дали тока е променлив или прав е от значение, но ставаше дума за променлив монофазен 220 волта за това не съм го споменал
А относно тоците, за волтажа няма смисъл да се говори, защото е пряко свързан с амперите по закона на Ом. Иначе и това дали тока е променлив или прав е от значение, но ставаше дума за променлив монофазен 220 волта за това не съм го споменал
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 20 януари 2012 - 00:41
Има един човек от балакн стар яко печен Минко или Милчо Панов май беше и ми се струва много точен,но за жалост нямам книжка за да отида да тествам Е-класатаАз миналата есен бях на тест драйв на Е класата. Е просто уникална кола. 250 CGi беше май, ама направо е самолет. Най ме накефи, че ако минеш маркировката без да подаваш газ волана вибрира, докато съвсем леко подадеш и вибрациите спират. Обаче много се издразних на некомпетентността на човека, който беше с мен. При въпрос от моя страна има ли компресорен бензинов модел той ми отговори, че това е била много стара технология вече, и че мерцедес не са я използвали, а има 204ки, които са компресорни. Ами ако бях зарибен за компресорен бензинов двигател при такъв отговор какво трябва да направя.
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 20 януари 2012 - 00:41
Бро аз като не съм член , дали може да измислим 1 бойно рамо да вляза графа промоция 
Цената ме устройва , ти не си имал проблеми с колата след чипа нали :?
Цената ме устройва , ти не си имал проблеми с колата след чипа нали :?

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА