Дали съм си удължил живота като съм му дал на сърцето импулси?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2012 - 11:54
Обгоряло имам,ма то е по скоро сажди.В несвяст не можах да изпадна ама ми се разтракаха зъбите яко.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 19 януари 2012 - 11:56
По скоро уплашен,ма и малко отпаднал.Сигурно е от адреналина.
Мале щеше да ми остане Еската сирак.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 19 януари 2012 - 11:58
Баси майката, братко! Представяш ли си ако откараш сто и петшейсе лазарници? Мали, мали, мали.......Павката президент!
Луд си, луд си, луд си!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 януари 2012 - 12:00
За ЕСката щяхме да се погрижим не бой се
Важното е ,че ти си жив и здрав ,другото го е*и у .......
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 19 януари 2012 - 12:05
Сега отиди и я хвани за клемите на акумулатора и ти казвам че никога няма да те предаде.
А относно Ес-ката може и да ми я препишеш (в завещанието) ако те е страх да не остава сирак след 150-те години живот които ти остават.
Мазни се малко с дефламол на изгореното.
А относно Ес-ката може и да ми я препишеш (в завещанието) ако те е страх да не остава сирак след 150-те години живот които ти остават.
Мазни се малко с дефламол на изгореното.
Публикувано 19 януари 2012 - 13:44
Ходи на лекар, помоли го да ти даде час при кардиолог.
Макар и малко вероятно, е възможно да има увреждания на сърцето, които аз бих изключил чрез преглед.
Макар и малко вероятно, е възможно да има увреждания на сърцето, които аз бих изключил чрез преглед.
Публикувано 19 януари 2012 - 14:32
Баси майката, братко! Представяш ли си ако откараш сто и петшейсе лазарници? Мали, мали, мали.......Павката президент!
Луд си, луд си, луд си!
Нали знаеш, какъв е най-големия страх на 25 годишната любовница на 100 годишния милионер?
Ами ако доживее до 150, аз ще съм на 75!
Павка - звънни на личния лекар и му искай едно направление за кардиолог - хем ще си направиш един профилактичен преглед, хем и вътрешно ще ти олекне... Иначе като цяло, щом си жив - нищо ти няма... мен ме е удрял веднъж от повреден щепсел (220V) и веднъж от телефон - мисля, че са около 60V, ама тогава бях захапал кабела в устата
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 януари 2012 - 15:16
Ако те е ударил през дясната ръка не се притеснявай, но май си пипал ключа с лявата - тогава тока достига по-бързо до сърцето за това имаш чувството, че нещо те боде, но пак няма място за притеснение. Един съвет към всички - щепсели и изобщо кабели по възможност докосвайте само с дясната ръка, а ако имате възможност си преправете инсталацията на TN-S ( трипроводна с отделени "нула" и "заземяване" ) и монтирайте дефектотокови защити ( особено препоръчително, ако имате малки деца ). Ако ел. системата ви е TN-C (двупроводна, каквито са масово в БГ ) пазете нулата от прекъсване и не разчитайте на зануляването в щепселите, защото вътрешното съпротивление на огромното мнозинство от уредите е достатъчно ниско, тъй че то не би могло да ограничи тока през тялото на потенциалната жертва до безопасни стойности. Т.е. при прекъсване на PEN проводника ( нула и заземяване обединени в един проводник ) , защитното зануляване се превръща в застрашително “офазяване” При наличие на такова прекъсване, по корпусите на електроуреди, включени в шуко контакти се появява опасно за живота напрежение.
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 19 януари 2012 - 15:45
Пафка иди на кардиолог братле , остави женското в нас да говори , а мъжкото в теб да се противопоставя .
Не е шега работа .
Пък за ес-ката , спокойно няма кой да я откаже
Не е шега работа .
Пък за ес-ката , спокойно няма кой да я откаже

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 януари 2012 - 15:51
Най-опасното на тока в ел мрежата за сърцето е това, че е с честота 60-70 херца, която е много близка до тази на сърцето ( около 75 удара в минута ) и ако токът мине право през него може да го спре или по точно да изпадне във фибрилации.
Това очевидно не е станало, тка че няма страшно, но една консултация с лекар не пречи за всеки случай.
Това очевидно не е станало, тка че няма страшно, но една консултация с лекар не пречи за всеки случай.
Публикувано 19 януари 2012 - 16:54
Не се шашкай. Сърцето не може да боли. Това са ти мускулите около него. Гръдните мускули са много чувствителни на рязки разтягания. Затова като се вдигат от лежанка тежести, има такива болки в гърдите.
Легни си малко, махни компютъра, изчакай да ти мине адреналиновия шок и ще ти мине.
Ако продължават болките, тогава!
Легни си малко, махни компютъра, изчакай да ти мине адреналиновия шок и ще ти мине.
Ако продължават болките, тогава!
Публикувано 19 януари 2012 - 16:59
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 19 януари 2012 - 17:04
невероятна кола.днес съм бил със нея 5 часа зад волана.
София-Перник-София-Пловдив--------то километрите за нищо ги няма-
ускорение от 0 ДО 100 ЗА 10 СЕКУНДИ-
ПО МАГИСТРАЛАТА 240-250 И КОМПА БЛОКИРА. ИМА АВТО блокировка.
страшно нещо е новата Е класа.............
утре пак...................
пожелавам на всички е такава машина .
это самальот - эта не машьйна.
София-Перник-София-Пловдив--------то километрите за нищо ги няма-
ускорение от 0 ДО 100 ЗА 10 СЕКУНДИ-
ПО МАГИСТРАЛАТА 240-250 И КОМПА БЛОКИРА. ИМА АВТО блокировка.
страшно нещо е новата Е класа.............
утре пак...................
пожелавам на всички е такава машина .
это самальот - эта не машьйна.
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 19 януари 2012 - 17:07
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 19 януари 2012 - 17:17
В Европа еднофазният ток е с честота 50Hz, но опасното не е в честотата. Опасността за човека идва от големината на тока, т.нар. ампери. При 0,5 мА получаваме неприятни усещания, при 10 мА ни се свиват мускулите, 30 mA спира дихателната дейност. И точно заради тези малки стойности е хубаво да имаме дефектотокови защити, защото освен тока, който "влиза" по фазовия проводник те мерят и тока, който "излиза" по нулевия. Когато има разлика в тези два тока ( т.е. когато има утечка, или ни е ударил ток ) и тя е по-голяма от зададена стойност мрежата изключва.Най-опасното на тока в ел мрежата за сърцето е това, че е с честота 60-70 херца, която е много близка до тази на сърцето ( около 75 удара в минута ) и ако токът мине право през него може да го спре или по точно да изпадне във фибрилации.
Този пост е редактиран от Yumerov: 19 януари 2012 - 17:18
Луд умора нема, само се поти

5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни
-
Google (1)

Виж ГАРАЖА