Много Благодаря...
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 03 декември 2011 - 14:37
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 декември 2011 - 17:57
15 000 привърженици на Спартак Плевен , стадиона беше фулл
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 03 декември 2011 - 19:09
Но днес ме захапаха мишките и си боядисах спирачните апарати и дисковете
Стана фантастично. Ще я снимам на слънце, просто умрях от кеф.
Джантата е в много светло сиво, а апаратът е по-тъмен! Просто кеффф!
И остана боя за над половин форум... Г-н Измирев е на ред, че отдавна ме врънка да направим и неговите!
Коце,
едвам ме нави, батка
Че и ме сърбят ръцете да пробвам новите инструменти върху джантите (като за начало).
Публикувано 03 декември 2011 - 22:14
Причината,заради която две седмици се скъсвах от бач...Само и утре и край
Този пост е редактиран от LiL: 04 декември 2011 - 06:13
Публикувано 04 декември 2011 - 00:01
Причината,заради която две седмици се скъсвах от бач...Само и утре и край
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дано си е заслужавал бач-а. Хич не можах да разбера кой какво и за кого го е направил това мероприятие.
Публикувано 04 декември 2011 - 00:44
Ба Ба Дауууууууу!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 декември 2011 - 00:46
Хахахахаххххахаххаххх
Ба ба дауууууууууууу
Ба ба дауууууууууууу
By Batev
Публикувано 04 декември 2011 - 06:23
Това е продължение на София Платформ, която се е провела май месец, тази част се казва "Справедливост в прехода"..под шапката на външния министър се провежда, с подкрепата на разни други..Канихме участници предимно от арабският свят..египтяни, либийци, тунизийци, сирийци, мавританци и видни професори, учени, политици, които се занимават с изследване на прехода..видни български лица,свързани със събитията, репресирани от режима..и т.н. Събират се 200 човека и дискутират.Дано си е заслужавал бач-а. Хич не можах да разбера кой какво и за кого го е направил това мероприятие.
Като дойде Бойко бяха 300..голяма лудница, като си тръгна той и 100 човека се изнизаха
Та интересни изказвания имаше от страна на Желю Желев,Нели Куцкова, някои от чуждестранните гости..всичко се стриймва онлайн..
Днес е последният ден..
Тук на сайта има повече инфо, както и повечето изказвания..
http://www.sofiaplatform.org/en/
А аз трупам опит..с това ще ми е полезно..
Публикувано 04 декември 2011 - 09:59
Колеги,от София,дайте мнения каква газ да сипвам,от къде?
Сега сипвам от Лукойл ама нещо не ми харесва.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 04 декември 2011 - 10:21
Она не е една беля.....навсякъде е различно и как се уцели. Ба Бъ Дауууууууоооуууууйе!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 декември 2011 - 10:24
Колеги,от София,дайте мнения каква газ да сипвам,от къде?
Сипвай на Еко. Газта е прилична, а и цената е най-добрата.
Иначе или Лукойл, или ОМВ.
Публикувано 04 декември 2011 - 11:13
Аз мога да препоръчвам да не се сипва на Петрол .. БлуФорс газ ли е как се казва ...
много хора покрай мене пищят , че не е това което трябва да е
много хора покрай мене пищят , че не е това което трябва да е
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 декември 2011 - 11:24
Това не е ли тоя форум,дето БББ се изказа наскоро ,че и те ще ни стигнат някога по демокрация-ние понеже сме в центъра на гОлемата демокрация и затова сме се начули толлкова бързо ама и те ще се научатТова е продължение на София Платформ, която се е провела май месец, тази част се казва "Справедливост в прехода"..под шапката на външния министър се провежда, с подкрепата на разни други..Канихме участници предимно от арабският свят..египтяни, либийци, тунизийци, сирийци, мавританци и видни професори, учени, политици, които се занимават с изследване на прехода..видни български лица,свързани със събитията, репресирани от режима..и т.н. Събират се 200 човека и дискутират.
Като дойде Бойко бяха 300..голяма лудница, като си тръгна той и 100 човека се изнизаха
Та интересни изказвания имаше от страна на Желю Желев,Нели Куцкова, някои от чуждестранните гости..всичко се стриймва онлайн..
Днес е последният ден..
Тук на сайта има повече инфо, както и повечето изказвания..
http://www.sofiaplatform.org/en/
А аз трупам опит..с това ще ми е полезно..
Само дано не им преподаде нашенски методи за демоХрация ,,,,
бахти наглеца....
Иначе Лилке...евала
п.п.-нещо ногуу fit ми се виждаш-явно работата ти се отразява добре
Публикувано 04 декември 2011 - 11:31
Този пост е редактиран от Наско: 04 декември 2011 - 11:49
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 декември 2011 - 12:07
За газта -ОМВ или ЕКО. Горивата на Лукойл са страшно некачествени всичките, за нищо не стават, от опит ВИ казвам. Замръзвала ми е нафтата в движение. ОТ ОМВ съм най-доволен
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни